Clubul "babelor" FIV-oase 42

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Alex, eu nu vad relevanta nici la LH, FSH, E2 in ziua 14..la ce te ajuta?? de ce sa te-ntepi si sa cheltuiesti aiurea? cine ti le-a cerut?? la fel, ce relevanta are prg la ovulatie? se mai masoara la fiv in perioada aia, arareori, pt a calcula peak-ul de LH (protocol cu antagonist/fiv pe "natural")
mmmmh, mai vroiam sa zic ceva..de ce tre sa bazai pe lg Albu pt prednison? poti sa-l iei oricum, daca vrei, eventual dupa o schema care are girul unui medic cu muuulta experienta in domeniu (poate stormy??)
->> eu votez nay la analizele astea!

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Alex
eu am avut progesteronul 20 in primele sapt de sarcina si nu am luat decat utrogestan

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ihm, Lara, eu urmaream LH-ul, nu stiu la ce imi folosesc celalalte, speram sa faca Albu ceva folositor cu ele. Mi le recomandase ginecologul pe care il aveam cand lucram si aveam abonament de la job, asa ca nu conta la acel moment. Nu mi-a recomandat nimeni analizele hormonale, Albu mi-a cerut doar prolactina + cele de tiroida.
Da, cu siguranta voi lua Prednison si daca nu imi recomanda, dar nu neg ca mi-ar placea sa rezonam la acest subiect.
Nu stiu de ce sunt asa euforica azi...si nu am baut nimic.
Multumesc pentru raspunsul prompt, cred ca ma limitez la LH.

LE: Ioana, unitatea de masura este nmol/l, nu?
Eu m-am uitat la valorile de referinta de la Synevo si ei spun asa:
Trimestrul I de sarcina: 32.6-140 nmol/L.
Acum nu stiu ce sa zic, poate era foarte devreme si a mai crescut...eu am avut 30 chiar la inceputul sarcinii, la 7 zile de la ovulatie (detectata prin teste si simptome, la eco mi se zisese in ziua 10 ca nu voi ovula). Sunt agitata, dar incerc sa fiu extrem de precauta.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Alex, da. aia e UM
stiu ca eram la limita inferioara normala si uneori in afara ei. Asta primele 8 sapt ca dupa aia nu am mai monitorizat ca imi venea sa plang de nervi mai ales ca avusesem si o mica sangerare. Dar PK mi-a zis sa stau linistita ca ala din sange e mult mai mic decat ala local, si sa nu-mi dezvolt o fobie ca va fi bine. Si mi-am pus in continuare Utrogestan, si nu l-am mai monitorizat.

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru explicatii, Ioana, imi sunt de folos.
Brigit, Lara, a propos de nr. marit de NK...asa cum am mai discutat aici, chiar daca imi ies in regula in sange, asta nu inseamna ca nu pot avea probleme cu NK din uter . Asta imi imaginez, ca la nivelul uterului, nr. este mai mare si apoi ajung si in sange, cu nivel mai redus...asa cum zice Ioana de progesteron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Salutare !

Fetelor, cand au facut sotii vostri spermograma, cate zile de abstinenta li s-au cerut?! Stie cineva cate zile cere PK?!

Mergi la inceput

Anaasta, "noi" am facut la 2 clinici diferite si ni s-a solicitat abstinenta intre 3 si 5 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Mersi, Alex. Aici ne-au cerut acum 6 zile. Astept sa vad fetele de la PK ce zic, asta in cazul ca cineva a facut acolo spermograma. Oh, dar inainte de FIV, spune ceva doctorul? Cat ar trebui sa fie abstinenta pentru a fi ok FIV-ul dpdv asta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaasta

Mersi, Alex. Aici ne-au cerut acum 6 zile. Astept sa vad fetele de la PK ce zic, asta in cazul ca cineva a facut acolo spermograma. Oh, dar inainte de FIV, spune ceva doctorul? Cat ar trebui sa fie abstinenta pentru a fi ok FIV-ul dpdv asta?!

toate fetele! si scuze ca intervin in discutia voastra sa imi fie cu iertare daca este asa.

Imi aduc aminte de la ultimul FIV ( la Szeged) k Dr. chiar cu 2-3 zile inainte de punctie ne-a zis ca gata e ultima noastra "sansa", asa ca abstinenta a fost de 3 zile inainte de punctie, respectiv donatia sotului de

O zi minunata!

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaasta

si la "noi" recomandarea a fost de abstinenta 3-5 zile, 6 mi se par prea multe, parerea mea

Mergi la inceput