Clubul "babelor" FIV-oase 42

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Si mie mi se par prea multe, nu stiu cat de concludenta este o spermograma de genul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

ana si eu stiu la fel minim 3 zile, maxim 5 zile de abstinenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Ana, noi am facut spermograma la pk, nu doar la fiv ci si la consultul initial. Tot 3-5 zile spun si la kaali ca ar fi ok.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Multumesc frumos, fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismoni spune:

noi am facut la 3 clinici din Alba si Cluj si au cerut intre 2 #351;i 7 de abstinenta.
stiu ca o data, pentru ca era musai sa o facem atunci, sotul avea deja 8 zile, si dr. a zis ca e la limita, dar e bine si asa
deci nu cred ca 6 zile este "prea mult", stiu ei ce stiu, probabil vor sa verifice si cat sunt de lenesi, cu cat stau mai mult la caldurica cu atat sunt mai "adormiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

huh, grande meeting de dimi, just now, revenit back in office
Ana-banana, 3-5 zile pt spermograma! fara discutii
inainte de fiv/perioada de stimulare, e recomandat un "exercitiu", pe cat posibil din 2 in 2 zile, dupa posibilitati (e ok si la 3 zile)..s-a constatat ca nr. gigeilor creste accordingly..dupa o abstinenta > 3 zile, gigeii "imbatranesc" (pierd din mobilitate, puterea de fecundare, alea) si ideea e, ca la punctie materialul sa fie proaspat, puternic si pregatit de "imperechere"-> deci cu 3 zile inainte de punctie, la treaba! spermograma facuta dupa o perioada > 5 zile de abstinenta, va avea un rezultat (probabil) mai slab decat realitatea, atata tot..

to be continued..

Mergi la inceput

btw, asa ma bucur cand cineva intreaba de PK..mi-e asa un dor de el

girls, sa vedeti faza: eu, crescuta si formata la scoala lui PK, i-am trimis femeii (Liliana) ieri, analizele pt fiv, scanate, cu rugamintea sa i le dea lui stormy pt file-ul meu..buuun..mi-a raspuns, (aproape instant, ce-i drept), ca trebuie doar sa le aduc cu mine cand vin si..inainte cu o sapta/doua de venirea la Istanbul, sa dau de stire..(stormy are un overview al datelor mele medicale si ale lui hubby, trimis de mine in primul mail..)
ok, deci nu mai ramane decat sa ma decid ce si cand si cum si gata, zbang, la Istanbul?? nu mai tre sa repet nimic pana atunci? hormonale fresh, rien, rien?? na, intreb si eu ca zuza ca nu-s obisnuita cu stilul..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

In principiu nu mai trebuie nimic ,Lara.Doar sa te asiguri pt tine ca nu ai nicio infectie in organism pana la plecare,sa-ti faci secretiile si o urocultura cam cu 1 luna inainte de plecare,caci de data aceasta vei fi graviduta si e mai nasol cu antibioticele in sarcina.La prima intalnire incepeti cu o recapitulare a file-ului tau.

11+

Mergi la inceput

Lorelei sar'na!!!!!
iubesc optimismul tau..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluandra spune:

buna fetelor,
va scriu si eu cu speranta ca o sa aflu de la voi cateva pareri - tinand cont ca multe dintre voi aveti ceva experienta cu fiv-ul; eu deocamdata nu am facut nici un fiv dar ma pregatesc pentru asta; situatia mea e destul de delicata dar eu vreau totusi sa incerc; am 32 ani si vreo 6 ani de incercari; problema este a mea si anume endometrioza, sunt operata deja laparo de 2 ori pentru chist; acum am facut analizele pentru fiv si am constatat ca AMH-ul mea este de 0.42; asta ar fi a doua problema deci timp mult nu mai am si ca totul sa mearga in acelasi ritm acum la ultimul control am constatat ca chistul endometriozic a reaparut;in concluzie sfatul medicului a fost inca o laparo si imediat dupa asta fertilizarea; povestea mea este mult mai lunga dar n-as vrea sa va plictisesc si ma rezum la ce e in prezent; deci vi se pare ok inca o laparo dupa care fertilizare? exista oare alta solutie ? mai exact este asta cea mai buna solutie?trebuie sa ma hotarasc foarte repede; va multumesc

Mergi la inceput