Clubul "babelor" FIV-oase 42
Raspunsuri - Pagina 8
Lara27 spune:
Ana, chlamydia din secretii (doar la primul fiv am facut din sange, ok si asa)
nush nici eu, poate pt ca oricum n-are solutii? astea reactioneaza doar la IVIg/Intralipid, stii povestea USA/UK..faza clexane+prednison+aspirina e o incercare, in cazul meu testata si nereusita, deci iti dai seama ce putin ma entuziasmeaza..pt fiv mi-a propus clasicele endometrial injury/hcg injection/IMSI (dupa caz), probabil va pompa in mine prednison, de o sa ajung cu sistemul imunitar pe butuci, vb ta..hubby e de parere sa nu ma mai chinui, sa alegem donate acum, mi-a scris omul ca nu rezolv mai nimic nici asa, ca nu embrionii sunt problema..fix parerea lui PK si a lui Strohmer, care mi-au povestit in plus si de mama surogat..
Sabi, m-ai intrebat ce mai includ some gene mutations associated with implantation failure..e vb de HLA gene mutation, mai mult ca sigur
Alex, Intralipid e affordable, m-as baga fara retineri..doar ca nu face
to be continued..
anaasta spune:
V-am intrebat de chlamydia pentru ca un doctor din Bucuresti (nu stiu cine, nu stiu de unde) a spus unei tipe care a fost diagnosticata in provincie cu artrita sa faca chlamydia din sange pentru ca in secretie poate sa nu iasa, dar din sange e sigur 100%. Eu pana acum tot din secretie am facut... Ati auzit de asa ceva?
Lara, nu stiu ce sa zic. Asta cu mama surogat este o idee buna in simplitatea ei, dar la noi cine naiba o face si care sunt riscurile?! Nici nu cred ca exista posibilitatea legala pentru asa o solutie sau... ?!
Lara27 spune:
Ana, bine-nteles ca nu exista..e din domeniul dream on..in USA, la Giuliana & Bill, dr. de fiv le-a recomandat o agentie, aceia au gasit persoana respectiva, i-au pus in legatura, ei au platit tot tratamentul medical al mamei purtatoare de pe tot parcursul sarcinii plus un fee de cateva sute de mii de dolari..acum na, aia e tara tuturor posibilitatilor si Giuliana si Bill sunt milionari..
le: chlamydia, precum am zis, l-am facut si si..pt PK a fost ok, oricum (sange sau secretii)
to be continued..
anaasta spune:
Da, da, stiu ce ai zis Lara. Eu ziceam doar ca un doctor a spus ca din secretii e apa de ploaie, nu e sigur. Doar din sange e sigur. Si acum nu stiu daca e asa sau nu. Ma gandeam ca poate stiti voi ceva de genul – ca din secretii nu ar fi concludent. Tipa respectiva nu avea in secretii, dar cand a facut din sange avea.
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaasta V-am intrebat de chlamydia pentru ca un doctor din Bucuresti (nu stiu cine, nu stiu de unde) a spus unei tipe care a fost diagnosticata in provincie cu artrita sa faca chlamydia din sange pentru ca in secretie poate sa nu iasa, dar din sange e sigur 100%. Eu pana acum tot din secretie am facut... Ati auzit de asa ceva? Lara, nu stiu ce sa zic. Asta cu mama surogat este o idee buna in simplitatea ei, dar la noi cine naiba o face si care sunt riscurile?! Nici nu cred ca exista posibilitatea legala pentru asa o solutie sau... ?! |
Eu in 2000 am facut din sange si am mai mers la Institutul Stefan Nicolau ptr. cateva analize, asa m-a bolanzit de cap dr. ca trebuie sa fac clamydia si din secretii si nu m-a lasat sa plec pana nu am facut.
Din sange nu s-a vazut nimic, in secretii anti corpi de clamydia
maria81 spune:
cam multa lume absenta
samira sper ca a decurs totul bine ieri
adrianao proaspata mamica
aristica
lara sunt alaturi de tine sunt sigura ca o sa iasa soarele si pe strada noastra
lorelei78 spune:
Lara,eu sunt foarte optimista in cazul tau si consider ca asa cum Tamys sau Morena au reusit dupa nu stiu cate incercari esuate,asa vei ajunge si tu sa reusesti la Tayfun.O sa vezi ca o sa conteze si IMSI,si mie mi-a spus ca daca va fi nevoie va face cu IMSI,dar cu 2 zile inainte de punctie,Tayfun a zis ca facem sigur IMSI.In final ceea ce cred eu ca a contat a fost laboratorul foarte performant.Unde nici la tine nu s-au gasit prea multe probleme clare,ia in calcul si un alt laborator,poate asta va face diferenta.
10+
aristica spune:
Vreau si eu sa intaresc spusele lui lorelei, deoarece ea e gravida cu Dr. Tayfun si, cred ca uneori poate fi interpretat ca persoanele care au reusit, tind sa laude doctorul care le-a ajutat. Dar eu nu sunt gravida, desi am fost la acelasi doctor, la fiv-ul cu nr. 4, deci chiar vreau sa va spun ca acest doctor are un laborator performant, isi da toata silinta pentru fiecare pacient, studiaza, modifica protocolul in functie de pacient si are o mare incredere in el si-n embriolog. Reuseste chiar sa impartaseasca acest lucru. Daca n-as fi avut endometrioza asta nesuferita, sigur mai mergeam odata la el. De fapt, ii spuneam sotului ca asta e marele regret: ca n-am facut toate cele 4 fiv-uri cu acest om, caci acum sigur eram parinti.
Dar mai putem astepta putintel...deci, ce-am vrut sa spun: doctorul acesta merita laudele primite mai sus, mai ales pentru ca are reusite pe cazuri dificile (nu 100% sentio)