Clubul "babelor" FIV-oase 42
Raspunsuri - Pagina 7
miky82 spune:
Buna dimineata!
Ce mai faceti fetele! Bun s-a vb de ciorbita radauteana ...yam yam o sa incerc si eu sa fac.
Sami sa fie intr-un ceas bun!
Lara la tine nu e blank total,nu nu.... exista o luminta la capatul tunelului si in cel mai scurt timp o sa o vezi si gata se va rezolva sunt de acord cu Lorelei!
Morena felicitari pentru beta!
Eu sambata am facut inseminarea acum astept si astept, rabdarea ma omoara chiar daca nu am sperante asa de mari.
Va si o zi insorita va doresc!
Cocolyso spune:
Buna dimineata,
Miky tinem pumnii stransi sa fie cu rezultat bun.
pt Ady, din suflet imi indrept gandurile catre ea si de abia astept sa ne spuna ca e bine.
Perioada de asteptare e cea mai grea......
Eu m-am saturat de ploaia asta.........ma deprima deja, prea mult.
Duminica am iesit cu bicicletele iar eu am cazut, am un genunchi julit si umflat, fix ca in copilarie.
De dimineata cand incercam sa parchez masina am vazut cam 5-6 gravide si una pe care ...............putin mi-a lipsit sa nu ii zic vreo doua.
Avea o sticla de cola in mana si isi scotea fata o tigara, na sa il hraneasca bine pe bebe
Asa ca am venit cu un chef de munca de as pleca in secunda 1.
toate fetele!
Lara27 spune:
buna dimi
moralul meu e..ca vremea de afara..
miky, asteptare usoara..bafta multa!!
Lorelei, multumesc..uuufff, face bine o vb de incurajare, sa stii nush de ce, dar nu-s f. optimista..am senzatia ca toate fetele (ralu, tamys) care au reusit, au mai avut macar un beta >1.2, doar ca, din pacate, s-a terminat cu SOE..la tine a fost hidro..odata rezolvat, a venit si reusita..mi-a zis stormy ca, in caz de RIF, trebuie anihilata cauza pt care nu se implanteaza, altfel el ramane rezervat si fata de varianta donate..iti dai seama cum mi-a picat, da? cu alte cuvinte, practic mi-a zis ca nici donatele nu sunt o solutie, deoarece pot esua fix ca si ovo proprii in caz de RIF ->> trebuie neaparat tot arsenalul de hocus-pocus, ca sa fentam NK sau ce altceva isi mai face de cap pe-acolo...MI-NU-NAT, ce sa mai zic
btw, ce semnatura faina ai
Alex, pana la urma ai mai facut analiza KIR? unde se face in Bucuresti, doar la V.Babes?
to be continued..
MeAlex spune:
Neata fetelor!
Lara, o sa fac zilele astea dar doar NK, au spus ca nu fac si KIR. Oricum, din explicatiile geneticienei de la Medlife (+ ce am mai citit) e acelasi lucru, nu trebuie sa le fac pe ambele.
Costa 300 lei si rezultatul e gata in 2 saptamani. Se face numai la Institutul V. Babes.
Si eu sunt la fel cu moralul, mi se pare ca nu se mai termina...am descoperit o chestie interesanta...intamplator, eu mi-am facut analiza de progesteron in a 7-a zi de la ovulatie si valoarea era 30, era OK pentru faza luteala, doar ca eu eram insarcinata si trebuia sa compar cu alte valori...la Synevo nu dadeau valorile pentru sarcina si eu nu am cautat...abia acum mi-a picat fisa...desi, parca avusesem un feeling ca poate nici asta nu era OK si il intrebasem pe ginecolog cum sta treaba (asta cand am pierdut)...el a zis ca da, dar e sub minim de fapt...Voi cumpara progesteron injectabil, ma gandesc ca poate nu a fost suficient ce am luat in sarcina...
Sa nu ma injurati ca spun povesti de sarcina, au fost oricum esecuri, doar ca au survenit mai tarziu...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Lara27 spune:
Alex senkiu, cu alte cuvinte faci imunofenotiparea limfocitara..pls keep me posted
mi-a scris stormy, ca, in caz de nereusita voi avea more detailed test for failed implantation, respectiv: naturel killer cell number, KIR antigen population, some gene mutations that could be associated with implantation failure… de asta intrebam..ce nu-mi dau eu seama deloc e, ce solutii ar fi in cazul asta, in afara de IVIg/Intralipid pe care, oricum nu le face??..
to be continued..
5ab1na spune:
nu te injuram MeAlex. din contra foarte utile informatiile tale.
fetele de la donate au progesteron si de 6-7 asa ca....stiu vei spune ca nu e acelasi caz dar totusi ele pot sustine o sarcina asa ca nu stiu chiar.
MeAlex totusi fantastica asta analiza de la Victor B nu e identica cu cea de la Synevo? Intreb pentru ca ma gandesc la cazul meu: cat mai pun pentru transport ca sa vin in bucuresti echivaleaza aproape cu pretul de la Synevo si nu mai stau pe drumuri.
Lara27 spune:
Sabi, nu poti s-o faci cand te-ntorci din calatorie, by plain, tot in Bucuresti? sa nu mai faci un drum extra? si pe mine ma tenteaza maxim..na, daca oricum i se pare interesanta lui stormy..asta cred ca-i printre putinele analize pe care nu le-am facut..doar ca nu reusesc sa-nteleg, in ce fel ma ajuta rezultatul, excluzand IVIg si Intralipid?? mie, mai mult ca sigur ca-mi ies NK/NKa in valorea mare..ok, and then what
to be continued..
anaasta spune:
Bun, Lara, dar eu nu inteleg de ce nu face acum more detailed test, de ce sa mai faci o data FIV inainte de a face analizele toate?! Na', zic si eu.... Oare care ar fi solutia? Sa iti pui imunitatea pe butuci si sa faci atunci FIV? Ar fi o solutie un tratament constant cu prednison pe un timp mai indelungat oare?
Micky, bafta, sa iasa bine...
Fetelor, voi testul pentru chlamydia inainte de FIV l-ati facut din sange sau din secretii?
MeAlex spune:
Sabina, nu stiu ce sa zic...s-ar putea sa fie acelasi lucru...
Lara, n-am nici cea mai vaga idee...eu cred ca in caz ca descoperim un numar mare de NK, va merge pe schema clexane+aspenter+prednison, ca nu avem cum altfel (chiar daca, prin absurd, ar face tratament cu IVIg/Intralipid, nu ne-am permite).
O sa-i induc ideea cu prednisonul oricum, am facut o alergie luna asta (de la rosii) si mai am o iritatie de tip alergic de care scap temporar dar revine.
Fac niste calcule sa vad unde e mai ieftin ca sa fac si ac. ADN dublu catenar, ac. nucleari, ac. antispermatici si IgG.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)