Fiv cu Dr. Dragos Albu 60
Raspunsuri - Pagina 18

QiaoBing spune:
ari noroc ca neuronul e mai puternic decat piticul. Acum ca Gugulush e iar pe balcon nu mai are cum sa vina cu stolul de gainatosi Am inceput hormonizarea, vineri am eco, sambata ne punem intr-un final si noi aere ca nu se mai poate, duminica vin sa il ia pe Gugulush ... ce mai, o saptamana plina. printre toate tu zici sa mai bag si o vopsire ?!? Hmmm, ar fi trebuit sa o fac inainte sa incep hormonizarea, dar ma tot uitam si nu mi se parea ca sunt suficient de alba sa merite efortul. eu tot sper ca de la hormonizare sa imi dispara si firele albe, nu doar sa nu imi mai cada
liza analizele daca nu le soliciti in regim de urgenta vezi rezultatele abia a 2-a zi. in regim normal eu am tot patit-o cu ei anul asta ca a trebuit sa ii sun pt ca nu imi afisau analize care era gata, o lalaiau cu validare pana ii trageam de maneca.
mie mi-a fost f bine in timpul tratamentului, doar cand am introdus in meniu progesteronul m-am balonat si am avut mici probleme de tranzit intestinal.

angelica28 spune:
DA ARI intru in focuri iar ..........chiar ma gindeam ca anul trecut pe 6 iunie am avut inseminarea care a si reusit ...........dar finalul a fost tragic
........... acum doi ani tot in aceiasi perioada am obtinut sarcina natural .....si daca ai sti cit am fugit de luna asta sa nu fac fiv ,tratam ............uite ca Dumnezeu tot acum a vrut sa pice ..........cu intirzierea de 2 luni de ciclu tot aici ma adus ,merg inainte dar sper din tot sufletul sa nu se repete necazurile !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

QiaoBing spune:
angi nu plange, e bine asa. organismul tau e primitor in perioada asta a anului. doar nu ai vrea sa faci ET-ul numai asa, de flori de mar. trebuie sa se si prinda si acum pt ca nu mai ai strimulare o sa te poti concentra pe restul si de data asta trebuie sa fie bine pana la final. am zis, da ?!? altfel il trimit la tine pe Gugulush cu stolul de porumbei gainatosi cu care m-a amenintat ari !!!
ari eu faceam de fiecare data estradiol si progesteron, ca asa era in pachet pe langa eco. doar LH daca il vroiai il plateai separat.

liza79 spune:
Ari, nu-i problema de platit analize, eu am platit doar pachetul de eco, restul le am incluse in abonament. Dar cum zice si Qiao, o sa specific la clinica sa mi le faca de urgenta.
Angelica, lasa superstitiile, trebuie sa ne bagam in cap ca o sa fie bine
Qiao, cine e Gugulush? Ma scuzi, da' eu am intrat mai tarziu in discutii si nu m-am prins
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie

angelica28 spune:
Quiao ,gata sa traiti ,alung gindurile negre !
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

QiaoBing spune:
liza Gugulush e un porumbel pe care l-am luat eu din botul a 4 potai prin noiembrie, a stat o vreme la mine pe urma l-a luat o tipa care se pricepe la porumbei. acum ei au plecat in vacanta si a adus copilul la mine. din pacate mititelul nu mai poate sa zboare, dar e baiat destept si cuminte asa ca are multi fani. am poze cu el in album, ba chiar l-am avut la avatar. tipa a pus si pe youtube niste filmultele cu el si cu porumbelul ei (Pippo) ca sa vad ce nebunii fac. ce mai, e vedeta Gugulush si ne mai destindem si noi fruntile.

alilumi spune:
hai fetelor, ca pe caldurica asta se coc outzele numa' bune!!! am rugaciunile, sperantele maxime, urarile, incurajarile, majoretele pregatite!!!doamne luptatoare, curajoase si speciale!
35 +
Gabriel
AMR 3 SAPTAMANI
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

angelica28 spune:
Offfffff Alu DOAMNE AJUTA , sa ne implim visul toate !

cristiama spune:
Alilumi, zisa si baba Omida, ma pregateam azi, dupa prima ecografie sa te contrazic, care gemeni ca beta era mai mic decat la primul copil!
Ei bine, nu te contrazic. GEMENI!
Ce ma fac?
Deja am un an nedormit in spate, acum o sa am un alt an nedormit de doua ori!
Cat despre cu cine o sa semene copilul, cu tata, cu dr? Noi am rezolvat simplu, seamana cu mine!

alilumi spune:
fetelor, fi-mi-ar guritza asta aurita pentru toate!!! hai, hai ca se poate, dupa cristiama
toate! deci, fetita lui qiao, perechea lui ari, gemenasii lui angi... si... si... scuze dar globul meu e plin si nu va vaz bebelinii la toate dupa atatea nick-uri!
io nasc pe 2 iulie. am stabilit ieri cu dr. deci in acea saptamana, nu am sa fiu pe aici decat cu gandul si sufletul! sper totusi daca e sa pierd ceva, sa pierd doar vesti de la foarte bune in sus!doamne speciale
35 +
Gabriel
AMR 3 SAPTAMANI
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!