Fiv cu Dr. Dragos Albu 60
Raspunsuri - Pagina 17
liza79 spune:
Angelica, eu am inceput Diphereline-ul pe 4 iunie, ciclul a venit pe 10 si inca nu s-a terminat, si am inteles ca oricum mai pot fi mici sangerari in timpul administrarii acestui medicament si in afara menstruatiei.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie
lylygry spune:
draga liza
Am citit postatarile tale si iti inteleg frustrarile. Dar vreau sa iti spun cate ceva care sper sa te ajute.
Eu am facut FIV in mai si din fericire am reusit. Dar vroiam sa iti spun ca de fiecare data cand faci monitorizari, mai dupa amiaza sun-o pe Vaduva si intreab-o daca Dr Albu a vazut eco si rezult analizelor tale. Estradiol si progesteron trebuie sa faci de cate ori faci si eco, uneori fiind necesar si cateva in plus.
Fruntea sus chiar daca acum ti se pare totul pe dos (ceea ce si e). pe mine m-a monit Albu si am tot amanat punctia ptr ba nu cresteau foliculii cum trebuie (aveam si multi), ba nivelul estradiolului o luase razna. Ajunsesem sa cred ca nu voi avea nici un embrion bun.
E o intreaga poveste, dar nu insist asupra decat daca vrea cineva sa ma intrebe. Dar pana la urma am avut 4 embrioni buni. Doi i-am pus si 2 i-am crioprezervat. Dupa valoarea beta dr spune ca e posibil sa avem gemeni. pe 25 avem prima eco (vom avea 2 luni fara 3 zile, varsta embrionilor), asa ca se poate...
Am vazut ca sunteti mai multe ptr Fiv, va urez muuuuuuuult succes si sa va ajute Bunul Dumnezeu. Daca vreti sa ma intrebati orice, va rog sa o faceti...
Cu drag, o mamica in devenire (dupa 7 ani de chin).
lumimar spune:
Buna seara ,fete dragi!!!
Tinuta, felicitari sa-ti traiasca bebelina,sa fie sanatoasa si sa fiti fericiti!!!
Fetelor,va tin pumnii stransi sa reusiti si sa veniti cu beta mare,mare !
Va pup
Va urez noapte buna !
Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
liza79 spune:
Lyly, felicitari si mult succes in continuare! Iti multumesc pt sfaturi si incurajari, chiar am sa insist de fiecare data sa aflu daca dr. a vazut eco/analize. Deocamdata am facut doar prima monitorizare, care nu e asa importanta, dar acum am inceput si stimularea, deci eco de vineri va trebui musai sa fie vazuta de dr. Albu. Sunt programata la 3 insa, asa ca analizele ies tarziu... daca ies vineri. Oricum, fiind "extraterestru" pt ei, adica prima persoana din program, trebuie sa fiu foarte atenta sa nu uit nimic si sa intreb despre fiecare detaliu.
Tu ai avut ceva reactii adverse de la tratament? te-ai simtit si rau, sau doar valoarea estradiolului o luase razna?
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie
aristica spune:
liza dar vineri, te poti duce sa faci analizele dimineata si le spui sa le bage in urgenta, ca faci stimulare pentru FIV. daca recoltezi pana-n ora 9, la 11-12 ai rezultatele pe net. Te duci cu ele printate si i le bagi lui Stan direct sub nasul ala mare. ii dai si sms lui Albu cu rezultatele analizelor, si inchei sms-ul prin: va rog sa corelati rezultatele cu ecografia de la orele 15:00.
Pe principiul: daca voi nu ma vreti, eu va vreau! Ia initiativa, ce Dumnezeu!
angie fetita, intri in focuri. Hai ca strang pumnii.
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.
liza79 spune:
aristica hai ca m-ai facut sa rad.
stiu ca pot sa merg si dimineata, analizele nici nu trebuie bagate in urgenta, pt ca mi s-a spus ca ies oricum in 3 ore. doar ca e destul de departe clinica si as fi preferat pe caldurile astea sa nu ma plimb de mai multe ori pe zi pana acolo. dar... as putea sa merg la alta, nu neaparat la grivita, nu? am medlife titan aproape de mine. si vorba ta, mai bine trimis sms lui Albu direct decat sa o mai astept pe Vaduva sa se trezeasca...
lylygry spune:
liza, sa stii ca in timpul tratam mi-a fost rau si spre sfarsit, cand tot mi se amana punctia am avut palpitatii si senzatia ca nu mai pot sa respir, burta mi s-a umflat foarte tare si ma durea ingrozitor. Facusem hiperstimulare, dar respectand exact ce mi-a spus dr Albu mi-am revenit.
Asta nu e o regula, eu am avut ghinion cu hiperstim, o alta prietena care a reusit odata cu mine nu a avut nici o durere, deci... nu te speria.
velvet, multumesc ptr felicitari si mult succes si tie
aristica spune:
liza le faci unde ti-e mai usor, normal. Eu le faceam la Favorit, dar specificam ca am platit pachetul de eco + analize pt fiv si plateam doar progesteronul, parca...uite ca ma cam lasa memoria. Oricum, plateam o singura analiza dintre cele doua Progesteron si estradiol. La final, inainte de pregnyl, testam si LH-ul pe langa astea doua.
lyly felicitari!
lumi pup fetita ta cea frumoasa
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.