Fiv cu Dr. Dragos Albu 60

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Annika, pai are timp sa mearga, nu? Ce analize mai aveti in afara de spermo?

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

liza, stiu ca mai are timp, mai avem spermo si cateva de sange ... doar ca nu-mi place amanarea ... eu as fi vrut ca cm-ul asta sa ma gaseasca cu toate analizele gata si sa incepem tratamentul :( ... am 43 de ani si orice luna care trece parca trece un an, cu fiecare luna care trece am impresia rezerva ca ovariana a devenit zero ... poate dramatizez, desi in general nu sunt genul pesimist, dar mi-am pus in cap sa incerc FIV-ul - fiind amandoi de acord- si orice intarziere o vad ca pe o piedica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Da, stiu sentimentul... eu ma asteptam sa fac FIV in martie cel tarziu, si uite ca s-a facut iunie. Am invatat cu ocazia asta ca pot sa stau si in cap, ca anumite lucruri nu le pot grabi si mai bine nu ma enervez. Bine, nu e cazul tau, ca tu nu astepti dupa aprobari de la unii si altii...

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

annika asa am vrut si eu ca primul fiv sa il fac inainte sa implinesc 42 de ani si pana la urma am depasit cu 2 luni si am avut un mic pitic ca daca faceam mai devremeee .... Acum nu ma mai agit atat, daca am bafta sa vanez un ovocit de calitate, sa obtin um embrion bun si sa ramana cu mine 9 luni si sa fie sanatos o sa ma declar mai mult decat fericita, daca nu ... merg inainte, probabil la donate sau la adoptii, dar, asa cum a zis si liza, incerc sa nu ma mai enervez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiao piticul ala bag de seama ca era foarte dezvoltat: daca faceai fiv pana-n 42 de ani, ce? iti zic eu, ce: stricai petrecerea! Nu zilele de nastere conteaza ci, asa cum zice neuronul: (doamna neuronul, nu piticul) foliculul ala bun, embrionul ala perfect, cele 9 luni incheiate, apoi pruncul sanatos. Inca se mai poate! Ti-am spus de la primul beta mititel ca te "parui" cat mi-oi fi tu de draga daca nu mai faci un FIV. Acum sti ca progesteronul n-a fost chiar o.k. ZEN-ul ala ti-e prieten, Gugulush se intoarce in balconul vostru. Eu cred ca toate se aliniaza frumos.
Intrebam deunazi de tinuta si uite vestea: O grasana sanatoasa...acum, ali, sa vedem cat de grasanul e puiul consatencei!?
liza, anika, elbereth

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

...na, ca zisei de "paruit" si-mi aminti: qiao vopseste-te acum, ca iar uiti si primul trimestru stiu ca nu-i indicat sa te vopsesti, iar vopseaua fara amoniac nu acopera f bine parul alb (la mine, dupa vreo 2-3 saptamani, se vad unele fire albe)

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Fetele va rog sa ma ajutati si pe mine cu o parere ,am o prietena care a facut fiv odata cu mine ,nereusit si acum a bagat-o Albu 3 luni pe diphereline ,a facut prima injectie luna aceasta si mi-a zis ca la citeva zile ia venit ciclul ,si ii curge de joi ,este drept ca cantitatea este mica ,dar este totusi ingrijorata ,ca se astepta sa nu mai aibe ciclu .....voi care ati facut....a-ti avut singerari pe timpul dipherelinului?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Quiao iei bataita ,vin dupa tine ,ce ginduri ai tu ........

4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Eu prima injectie am facut-o in ziua 2 de ciclu, care m-a tinut vreo 5 zile, apoi dupa alte vreo 5-6 zile mi-a venit din nou, nu era chiar ca la menstruatie, niste mici sangerari care au durat iar vreo 6 zile dupa care nu am mai vazut rosu in fata ochilor.
Mie dr mi-a zis ca pot sa am sangerari pe timpul tratamentului, nu-i nimic in regula. Sa stea linistita prietena ta.
Tu in ce faza a tratamentului esti?

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Azi este ultima zi de tratament ,astept ciclul si apoi incepe luna embriotrasferului !

Mergi la inceput