Fiv cu Dr. Dragos Albu 60
Raspunsuri - Pagina 19

liza79 spune:
Cristiama, felicitari! Doamne, cred ca esti un pic coplesita . Iti doresc sa-ti fie bine in continuare!
Alilumi, pe mine nu ma vezi in globul ala? Baga si la mine o previziune, ca vaz ca ai gura aurita.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie

QiaoBing spune:
cristiama gemeni felicitari si ... curaj !!! Prin si eu mai multa speranta cand vad succesul tau.
alilumi sa vezi ce te fugaresc eu pe tine daca nu e fetita

Annika spune:
Felicitariiiii Cristiama .... gemenasi sanatosi si baftosi.
ce de vesti frumoase!!!
noi ne-am mai calmat si ne-am refacut programarea pentru spermograma pentru martea viitoare. Mi-a placut intrebarea operatoarei: cunoasteti pretul? ... pai si daca il stiu sau nu, ce conteaza?!? tot trebe facuta analiza, si trebe facuta acolo ... asa ca inainte cu cantec si voie buna!

cristiama spune:
Multumesc frumos fetelor.
Va tin pumnii stransi la toate.
Alilumi, nastere usoara. O sa nasti la Medlife?

alilumi spune:
liza, io in globul ala vaz un baietzel... nush de ce... (acu' daca io cadea cucul la ecografie, nu cred ca va fi mare suparare, nu?!
)
qiao, ... fara cuc sau cu, io tot cred ca vei fi o mamica super pentru bebelin!!!
cristiama, multumesc! voi naste la giulesti, cu doctorul ginecolog al familionului...
35 +
Gabriel
AMR 3 SAPTAMANI
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

liza79 spune:
alilumi, sa fie ce-o fi, numa' copil sa fie . pe vremuri, cand incepusem sa visez la copii (acum vreo 6-7 ani), imi doream tare un baiat pe care sa-l cheme Matei. apoi, cu timpul, am renuntat la preferinte
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie

cristiama spune:
Multumesc frumos fetelor.
Va tin pumnii stransi la toate.
Alilumi, nastere usoara. O sa nasti la Medlife?

lumimar spune:
Oauuu Cristiama,gemeni...
Felicitari si sarcina usoara!!!
Ce frumos...gemeni...cred ca este visul fiecarei mamici de a avea asa o pereche de copilasi...nu-ti fie teama,greu va fi ,insa cu multa rabdare,dragoste si ajutor vei trece peste toate greutatile si vei fi o mama fericita!!!
Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

lumimar spune:
Alilumi, ce repede mai trece timpul asta...acusica iti vei tine bebelu in brate...si ce de emotii si fericire o sa te cuprinda...pupam fata si baietelul grasunelu..
Fetelor,bafta maxima
Astept beta barosane de la toate fetele
Fruntea sus, fara nervi, fara stres,Zen maxim si optimism infinit!!!
Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!