Fiv cu Dr. Dragos Albu 60

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

Azi dimineata daca m-a traznit gandul cel bun, Slava Domnului, n-am mai folosit-o ... si deja imi iese o nenorocire cat Casa Scanteii in barbie
Astept pana ajung la dr. A sa vedem ce zice, da' cred ca mai bine n-o mai folosesc deloc ...am ulei de Tea Tree care cica e bun ptr asa ceva si ziceam ca o sa-l incerc dar am gasit pe net ca "in primul trimestru de sarcina nu se utilizeaza intern sau extern nici un ulei esential decat daca este recomandat in mod expres de catre medicul de specialitate" ... deci pas si cu asta si sa-mi traiasca si sa infloreasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

ari, super tare poza si... sugestiva pentru tine cu cei doi bebelini!!! si nu am mancat gogosi ca nu am avut o qiao care sa aiba grija de mine, desi am mai dat iama din cand in cand in "junk food" facuta acasa desigur(macar atat). In rest fructe si legume crude la greu!!!
cristiama, gemenasi zice baba omida! si apopo de ce spui tu cu facutul de dolofani ai albisorului incep sa ma intreb daca o sa semene copkilu' cu sotul sau cu albisoru' (si el se intreaba... sotul desi zice ca oricum o sa-i stranga mana drept multumire ca ne facu parinti)...
cat despre fumat... eeeeeeee!!! sotul meu nu fumeaza si tot a avut ceva probleme cu spermograma... din motive de stres! in schimb, marturisesc cu rusinik, cum ca eu am fumat cam 17 ani... ce-i drept in ultimii 6 ani, un pachet la 2 zile si tigari slim cu continut scazut de nicotina. chiar eram ingrijorati si eu si sotul de ce o sa ma fac eu cu dependenta de tutun cand si daca voi ramane gravida ca... tentative de renuntare am avut in timp cu duiumul. si ce sa vedeti (de ce sa ma laud aiurea cand nu a fost cazul...)?! inca de la inceputul celei de-a doua saptamani de asteptare testare beta (ma refer desigur la fiv 2, noiembrie, anul trecut) nu am mai simtit nevoia sa fumez!!! pur si simplu! asa ca nu am nici un merit in toata povestea asta... dar de atunci, eu nu am mai pus tigara in gura.
a, si inca ceva... cu cat dadeau dupa mine cei dragi sa renunt, cu atat ma incapatanam sa nu... desi eram ditai' persoana matura, constienta de repercursiunile majore asupra sanatatii... daca unii din sotii vostrii sunt ca moi, cu coarnitze cat casa poporului, puteti voi sa le faceti morala moralelor ca nu se vor lasa... asta trebuie sa vina din propria convingere! e ceva simplu dar... complicat in acelasi timp. pacat ca nu pot ramane si ei gravizi! ar fi ceva!

doamne luptatoare

34 + Gabriel AMR 4 SAPTAMANI

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

elberethda,ai dreptate.al meu le-a rarit,dar tot ma doare ca nu acorda o sansa reala,cu tratamentul ,poate reusim sa scapam de FIV.nu sunt pregatita din nici un punct de vedere.nu pot...stiu ca ii e greu.ca la el este problema.chiar in seara asta mi-a zis ca daca data viitoare cand repetam nu avem imbunatatire si nr sperm/ml tot scade,el nu mai ia nici o pastila.acum cu Dumnezeu inainte!

alida,numai din convingere.si eu am fumat 11 ani.si 2 pachete/zi.si acum 4 ani gata.am scapat.da nu toata lumea are ambitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

consateanco, chiar esti raspunzatoare pentru "copy-paste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Neataa !
Am venit si eu de la prima eco, totul e ok. Am asteptat ceva pe hol si ma uitam cat de nervoasa si agitata e lumea in jur. Doamnelor, regula de aur in perioada asta e ZEN ! Din cat am vazut, suntem o gramada in acelasi timp, am numarat vreo 5 punctii pe 25. Mult succes la toata lumea si ZEN !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Ziua buna fete!Multam pt.raspunsuri,sangerarea a binevoit sa inceteze spontan
Qiao,ZEN bine zis,bafta!
toate doamnele fara exceptie
Arabella,sper sa devin mamica prin FIV 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Chiar ma intreb cum o sa fie pe 25... Din documentele pe care mi le-au dat sa le semnez am inteles ca punctiile se fac dimineata intre 8 si 11. Deci daca o sa fim 5 sau mai multe, o sa fie interesant

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Incep sa ma ingrijorez... sper ca dr Albu face toate punctiile, nu?
Adica nu ma trezesc ca si la monitorizari ca sunt plasata la altcineva

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiao ce inseamna totul o.k? Detaliaza si tu putintel, please...
liza dumnealui face toate punctiile

Mergi la inceput

Aristica, merci, m-am mai linistit
Dar totusi, cat dureaza o punctie?

Mergi la inceput