Fiv cu Dr. Dragos Albu 60
Raspunsuri - Pagina 13

liza79 spune:
aha, merci de info. nu, nu-mi e frica de punctie, am mai facut si anestezii totale, deci era doar o curiozitate, sa stiu pana cand ma tin nemancata - sunt rea de foame dimineata
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie

angelica28 spune:
Buna fetele ,va tin pumni strisi la toate sa aveti o productie mare,vin si eu din urma ,pe 12 termin schema cu luna pregatitoare trasferului astept ciclul si apoi spre sfirsitul luni imi scot puiuti de la rece si ii bag la mine la caldurica ,sper sa le placa si sa se prinda bine macar unul daca nu doi cum imi doresc eu !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

liza79 spune:
Angelica, adica si tu cam tot in acelasi timp cu noi
Bafta multa si tie!
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie

velvet spune:
angi,mult succes!sa fie 2 puiuti la tine in burtica!
Qiao,liza,inca o data Doamne ajuta!
arabelasa fie bebe prin FIV 2!

angelica28 spune:
Da Liza ,eu inca nu pot sti o data sigur pt ca este in functie de ciclu ,dar suntem pe aproape !
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

QiaoBing spune:
ari adicatelea nu am nici un chist si pot incepe linistita stimularea. sunt abia la 2 zile dupa ce am oprit AC-urile
liza ai fost si tu azi dimineata ? punctia ca durata e si in functie de nr de foliculi, daca ai 4 cum am avut eu stai mai putin, daca ai 30 ... eheee, are de cules nu gluma.

liza79 spune:
Qiao nu, n-am fost dimineata, pe motiv ca am fost repartizata pt monitorizari la dr Stan. Nu v-am mai povestit saptamana trecuta nimic, pt ca eram suparata si am zis ca o sa-mi treaca, dar n-am reusit sa capat nici o monitorizare cu dr.Albu. Am fost la dansul miercurea trecuta si l-am intrebat daca mai am ceva de facut inainte de tratament, s-a uitat pe analize si a zis ca nu, apoi l-am intrebat de ce nu se poate sa am macar o monitorizare cu el. Si mi-a zis ca nu poate sa le faca el pe toate... si ca sunt multe in luna iunie, deci mi-a inchis gura definitiv. Azi dup-amiaza am constatat ca eram doar eu si inca o doamna la dr. Stan, nu stiu daca era tot pt FIV. Si am avut si de asteptat 40 de min, pt ca domnisoarele de la receptie nu i-au zis ca astept si eu. Oricum, e foarte tanar (cred ca vreo 30 de ani) si nu pare sigur pe el. Monitorizarea a durat 40 de minute, timp in care tot "pierdea" ovarele. Intr-un final am inteles ca as avea in jur de 4 foliculi pe ov. drept si vreo 7 pe stang. Nu stiu cata incredere pot sa am in aceste monitorizari, facute in felul asta, dar nu am decat sa inchid ochii si sa ma rog la Dumnezeu sa fie bine. Cand am iesit de acolo, am intrebat la receptie daca am si analize de facut, n-au stiut sa imi spuna, au sunat-o pe Vaduva, care a confirmat ca am de facut estradiol si progesteron. Mi-au zis ca sunt prima pacienta din program si n-au stiut daca se procedeaza la fel Aici intelegeti si voi ce vreti - eu sunt un soi de extraterestru si la mine FIV-ul se face altfel decat la restul lumii. Deci puteam sa plec linistita de acolo, ca nu mi-ar fi zis nimeni nimic.
Sunt extrem de dezamagita de cum au mers lucrurile pana acum, ma asteptam la mai multa atentie din partea clinicii asteia, mai platesc si abonament la ei. Din pacate inapoi nu pot sa dau, n-am decat sa ma rog sa fie bine.

angelica28 spune:
liza imi pare tare rau ...nu este corect ce ti se intimpla .....chiar daca beneficiezi de programul de stat ,atentia ar trebui sa fie aceiasi ........chiar imi pare rau .....o bila neagra pt MEDLIFE !!!!!!!!!