Fiv cu Dr. Dragos Albu 60

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

ce sa zic ... si eu sunt in liga anti-tutun de cand ma stiu... duc lupte crancene acasa si am reusit sa impun niste reguli: nu fumeaza in casa, in masina sau in preajma mea.
A incercat in cateva randuri sa se lase prin diverse forme: lasat treptat, lasat brusc, tigara electronica normala (nici una nu a functionat), un alt gen de tigara electronica cu nu stiu ce solutie (a tinut o vreme, dar nu prea mult), acum am stabilit o portie de tigari pe zi ... nici nu mai stiu cum sa fac. m-am saturat de promisiuni si nici eu nu vreau sa ma mai enervez, ca am realizat ca e in van - tot ceea ce vrea el face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Ce inseamna 5 zile din viata lui fara tigara pentru un copil ?!? daca nici asta nu e o motivatie suficienta ... mai bine nu mai comentez ca ma ambalez si risc sa deranjez fumatorii/toarele

Mergi la inceput

din pacate ptr mine nu pot pune problema la genul asta ptr ca el are un copil dintr-o casatorie anterioara
dar sa nu ne ambalam ca nu are rost ... eu incerc sa gasesc variante de mijloc ptr a nu ma enerva la varianta radicala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

noi ne-am lasat amandoi de fumat acum 5 ani... si eram fumatori de multi ani, de vreo 12-13 ani. si pe vremea aia nici macar nu aveam motivele pe care le-am avea acum. un pic de vointa pt un scop nobil

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie

Mergi la inceput

ai zis cuvantul magic VOINTA... nema vointa, nema putirinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Fetelor cele 5 zile de renuntat la tigari nu au nicio relevanta pt calitatea spermei daca dupa ce face analiza reia fumatul. Mai bine fumeaza normal inainte de spermograma - macar asa vezi care e situatie reala, "pe bune" (parerea mea).
Nici al meu n-a putut renunta la fumat , desi i s-a spus asta peste tot pe unde am mers (toti medicii). Macar le-a mai rarit (de la 1 pachet/zi a ajuns la jumatate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

elbereth,si eu zic la fel.ce daca nu fumeaza sau reduce 5 zile daca in realitate in restul timpului fumeaza?

si eu sunt f suparata pe al meu pt ca sunt mai importante tigarile.si-l invinuiesc,si ,si...acum ce sa fac?ma omoara gandurile si ma gandesc cat sufar.si el fumeaza.stiu ca si el sufera,mai ales ca poarta povara-"e vina mea!"om vedea ce va mai fi!

Mergi la inceput

fetele ... m-am trezit cu o angoasa: am o crema de fata care contine eritromicina. Nu stiu daca recomandarea dr. White a dat rezultate ... da' stau acu' cu un ghimpe. Ce stiti de eritromicina, si mai ales in creme de fata? (eu o folosesc ptr. acnee - ca deh asa sta bine unei femei la 40 de ani - cu acnee pe fata ca la 14 ani )

vis a vis de fumat, am ajuns la un asa zis compromis: programarea pentru spermograma este luni si in weekend a promis ca le rareste (si o sa stau si eu cu gura pe el preventiv )... desi aveti dreptate ca ar trebui efectuate analizele in conditiile reale ... dar ma rog, vedem

Mergi la inceput

La noi nu cred ca ar functiona sa stau cu gura pe el. Stie si el, e perfect constient ca tigarile ii fac rau.
Pe de alta parte,(velvet ) e intr-adevar o povara greu de dus pentru sotii nostri faptul ca problema e la ei, iar asta - sunt sigura - le macina tot timpul sufletul. Stiu cat sufera si al meu, desi nu-mi spune si incearca sa n-o arate. De aceea incerc sa nu-l bat la cap si sa-i amintesc, in felul asta, permanent ca el "poarta vina". Mai degraba incerc sa-l incurajez sa rareasca tigarile si il laud cand imi spune ca a reusit sa fumeze foarte putin in ziua respectiva

Mergi la inceput

Annika nu stiu ce sa zic despre eritromicina - in prospect scrie ca administrarea la femeile insarcinate sau care alapteaza se face numai cu avizul medicului. Pe de alta parte, pana la implantare (5-7 zile DPO) nu cred ca ar fi o problema. Incearca sa nu mai folosesti crema aia pana afli daca ai test pozitiv (ceea ce iti doresc! ).
Sau cel mai bine - intreaba-l pe nenea doctoru', ca sa stai linistita :)

Mergi la inceput