Fiv cu Dr. Dragos Albu 60
Raspunsuri - Pagina 10

alilumi spune:
arabella,
e normala scurgerea aceea. si eu am avut la ambele stimulari. din cate tin minte a durat vreo 3-4 zile si nu a fost nici abundenta, nici consistenta. nu mai stiu insa sa iti spune exact cam in ce zi a aparut... in orice caz, pana in seria de ecografii. si diphereline am facut de 0,1 mg: la primul fiv o fiola pe zi, la al doilea fiv 1/2. tin pumnii!!!
34 +
Gabriel
AMR 4 SAPTAMANI
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

QiaoBing spune:
ali tu esti mama noastra "omida" Pup mamica de strumf dodolotz. Unde incape, soro ?!? Am avut si eu o colega miniona care a facut un pitic de 4 kg si pe urma a dat vina pe mine ca ma duceam sa ii iau gogosi de cate ori avea pofta

aristica spune:
qiao cred ca ali are pe cineva care-i cumpara placinta cu gogosi
arabela din ce spunea samira despre adenomioza, e normal sa apara scurgerile astea, ca tre' sa se curete uterul. Adica, eu nu cred ca are legatura cu diphe, ci doar cu adenomioza. Ea are un sterilet, tu faci diphe, dar amandoua tre' sa va asteptati la scurgeri - deci cred ca asa se elimina. Cred.
Fetelor, tinuta a nascut?

cristiama spune:
Alilumi,
Sa stii ca le pune dl doctor ceva la bebelusi de ies asa dolofani!
Baietelul nostru a avut 4,4 kg la nastere, arata in hainutele de nou nascut ca luptatorii de sumo, stateau sa-i crape pe el.
Dar n-a avut colici, nici raceala si au trecut deja doua ierni. Zic ca l-a ajutat sa fie voinicel.
Faci o predictie si pt mine?

Annika spune:
acu' asteptam sa vedem daca se intampla minunea
intre timp i-am facut domnului programare sa-l numere/cronometreze pe . Stiti cat de stricta este recomandarea "fara tutun cu 5 zile inainte"??? Nu stiu ce sanse are sa stea fara tutun atata timp

QiaoBing spune:
Annika eu i-as spune, in varianta finuta, ca e un bun antremanent acum, pt ca oricum cand o sa fii gravida nu va fuma in preajma ta si cand va aparea si BB doar nu o sa intoxice copii obtinuti cu uite ce efort bla-bla. Bine, eu sunt cel mai vehement luptator impotriva fumatului si pot sa gasesc 1000000 de motive si argumente.

velvet spune:
fete
annika,al meu a redus din tigari,dar si cand i-a spus dr albu si dr mihalca ca poate fi o cauza a problemelor si tot nu le-a lasat.si sunt ff suparata din cauza asta si imi fac 1000 de ganduri,dar degeaba.

rica69 spune:
Fetele,
Al meu sot este fumator si s-a orientat catre tigarea electronica.
Deci acum este si el si noi fetitele lui multumite.
Sfatul este pentru baietii care nu au probleme cu spermograma.
Bine ca ideal ar fi renuntatul la fumat fara doar si poate.

velvet spune:
rica,si sotul meu a fumat o perioada tigara electronica.dar a lasat-o si a reluat tigarile.si tigara electrinica am citit ca e ff daunatoare.da,ideal ar fi sa nu mai fumeze.dar n-are ambitie si sunt tare mahnita ca desi isi doreste un copil faptul ca fumeaza in continuare ma face sa cred ca mai importante sunt tigarile...1000 de ganduri...

QiaoBing spune:
eu am un coleg care a trecut la tigara electronica, dar si-a luat o varianta ceva "eco pure", adica fara nicotina. avantajul lui e ca acum pufaie in birou, nu mai trebuie sa tremure afara.