Fiv cu Dr. Dragos Albu 60

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

qiao, deci eu dupa punctia ta nasc iar de beta sunt sigur aici! si nu cred ca voi fi niciodata suficient de ocupata pentru doamnele dragi care mi-au fost alaturi in cele mai importante momente din viata!!!

liza, si eu sper sa fie foarte bine, intr-un ceas bun si cu ochisori!

velvet

ari, iubita mea consateanca, sigur sigur in prima saptamana a lunii iulie. saptamana asta cred ca stabilim si data exacta, desi nu e relevanta in cazul meu... la cat-a copiloiu' de mare am (la 32 sapt avea deja 2.800 kg , estimat ca se va naste de aprox. 4 kg... 4 si ceva), d.p.d.v. eco poate veni pe lume bine merci dupa 23 iunie (gestational as fi avut data nasterii 16 iulie)...

doamne luptatoare si tin pumnii pentru vesti bune

34 + Gabriel AMR 4 SAPTAMANI

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ali eu anul trecut cam pe 16-17 iulie as fi avut DPN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Qiao,Liza tinem pumnishorii stransi
Sa iasa cu okishori
Doamne ajuta!

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Angi, tu ce mai faci?
Cand iti iei acasa printishorii?

Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ali cat'a umflatul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lumimar

Angi, tu ce mai faci?
Cand iti iei acasa printishorii?

Lumi la sfirsitul luni ..........nu se stie o data sigur ,pt ca poate varia in functie de cum imi vine ciclul !Pe 12 termin cyclo-proginova ,si astept ciclul .........apoi incepe stresul!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Oauuu Ali, ce bebe strumf grasunel...vei avea ...si mai e atat de putin
Ce emotii cred ca ai inceput sa ai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

iote, daca scot io un golb de cristal asa...
vad in el o fetitza ochioasa a lui qiao, ca sa aiba nepotelul cel frumos pereche .... vad o pereche de gemenasi ai lui ari (musai fata si baiat... asa "simte" globul meu...), gemenasii lui angi (aici am o problema ca nu vaz prea bine ce sunt, dar sunt) si... si...
si daca va suparati pe prezicerile mele, acum... io promit sa nu ma supar daca Doamne, Doamne va da la toate cate-o pereche de tripleti... desi, io pentru mine nu mi-as cam fi dorit dupa exemplul nasicei mele careia nu-i tocmai usor nici acum cand cei mici se rpegatesc sa mearga la scoala. dar nu putem avea pretentii ori preferinte... nu noi!

doamnelor, ma rog pentru voi in fiecare zi, cam de fiecare data cand intru si va "cetesc".
si daca am luat-o iar razna prin porumb, iertare! v-am mai spus ca mi se intampla din ce in ce mai des sa cad in butoiul cu melancolie... din care ies eu pana la urma cumva... sau poate ca nu e decat sentimentul ca meritati poate mai mult decat oricine sa va tineti minunile in brate... iar eu ma incapatanez sa cred ca pentru orice lupta -mai ales de o asemenea amploare, ca a voastra- trebuie sa existe musai happy-end!

lumi, nu-i bai, ca iese prin ceza... am doar 1.59m... desi kg. am cam luat!

34 + Gabriel AMR 4 SAPTAMANI

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Ali,esti mortala...daca tu o mai iei prin porumb,eu sunt aici sa va fac capul...triunghi dreptunghic...ma confrunt cu o sangerare mica dar''rosie'' post injectare cu Diphereline de 3.75mgpentru o adenomioza depistata la ultima eco...i-am trimis sms lui dl.dr si mi-a zis ca-i normal...mai stau 3 zile,daca nu inceteaza si tot ''taraie'' valea la Albisor...cine a mai facut diphereline de 3.75 tot asa a patit?rog raspuns fetelor...la Fiv am facu de 0.1 dar n-am avut nik
toate doamnele fara exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Arabela eu am facut chiar azi ultima inj Diph 3.73.
Prima am facut-o in aprilie in a 2 a zi de ciclu si sangerarea a continuat pana in ziua 4-5. Apoi dupa alte 4-5 zile mi-a venit din nou, m-a tinut vreo 4 zile, dar slab ca si flux, putea sta fara grija doar cu protej-slip. Dupa aceea n-am mai vazut picior de rus. Acum sper sa vina cat mai repede sa pot trece la schema pt fiv. Sper ca ti-au fost de ajutor informatiile mele.
Pup toate doamnele!

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput