Prieteni dragi(2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Selene, Fomalhauti a pomenit de paste cu sos de rosii in contextul lipsei banilor de mancare, adica ca o ultima varianta foarte ieftina la care apelezi cand nu ai bani de altceva.
Adica si Fomalhauti crede ca nu e OK sa ai doar bani de paste si sos de rosii, dar ca uneori sa intampla pentru ca ea investeste banii in lucruri(alte lucruri).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Cine ce problema are? Sunt copiii ei, viata ei, dar daca a deschis subiect ne dam cu parerea. Altfel nu vad scopul unui forum.

Ala cu monologul e blogul, daca nu stiati.

Pe de alta parte scopul era ala cu "vai niste prietene dragi, dar care ma incomodeaza acum putin sa le vad" vin de departe si uite eu ma duc in Tenerife, ma dau si cu submarinul dar lumea nu intelege?!

Sau era ceva mai abscons?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Sa ridice mana toate fetele care citesc toate etichetele produselor pe care le pun in cosul saptamanal inainte de a le pune in cos.

Aud?

Eu.
Doua maini.

Insa nu inteleg de ce compari pastele (cu aportul lor nutritional extrem de scazut) cu produsele care contin monoglutamatul de sodiu. Pai doar alea sunt alternativa la paste? Nici vorba. Ia de exemplu ghiveciul calugaresc de care am pomenit eu, in ala nu e nevoie sa pui potentiator de gust (Vegeta, Knor, samd). Si multe alte asemenea feluri de mancare (peste cu legume, piept de pui cu salata, legume la gratar cu salata, borsuri, supe, etcccc) care pot fi consumate bine-merci fara sa risti "contaminarea" cu Umami sau falimentul (din cauza costurilor). :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui coracora

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Sa ridice mana toate fetele care citesc toate etichetele produselor pe care le pun in cosul saptamanal inainte de a le pune in cos.

Aud?

Eu.
Doua maini.

Insa nu inteleg de ce compari pastele (cu aportul lor nutritional extrem de scazut) cu produsele care contin monoglutamatul de sodiu. Pai doar alea sunt alternativa la paste? Nici vorba. Ia de exemplu ghiveciul calugaresc de care am pomenit eu, in ala nu e nevoie sa pui potentiator de gust (Vegeta, Knor, samd). Si multe alte asemenea feluri de mancare (peste cu legume, piept de pui cu salata, legume la gratar cu salata, borsuri, supe, etcccc) care pot fi consumate bine-merci fara sa risti "contaminarea" cu Umami sau falimentul (din cauza costurilor). :)

acum comparam eu: 1 kg paste = 5 lei, 750 ml sos rosii 100%natural, produs romanesc = 3,75 de lei
Nu e vb de Fomalhaut si de situatia ei, Selene a vrut sa accentueze faptul ca uneori, unii oameni, mananca paste in loc de apa.

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

eu nu inteleg de ce tot blamati pastele. chiar dr. oz le recomanda, pentru faptul ca, fierte al dente, sunt digerate mai greu de stomac, contin fibre, asigura un nivel constant al glicemiei. e adevarat, el recomanda anumite sortimente de paste, cu siguranta nu sunt facute din acea faina alba atat de blamata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

NU EU AM INCEPUT CU PASTELE.

Daca as fi stiut sa scriu cu litere mai mari, as fi facut-o. Cred ca au fost doua persoane inaintea mea care au vorbit de paste ca mancare ieftina. Si am spus ca si noua ni se intampla sa nu avem altceva decat paste. Ni se intampla si altele, unele mai grave, altele mai putin grave (acum, sigur, fiecare are propria masura a lucrurilor, cineva scria ca nu ar da la scoala banii pentru petrecerea de 1 iunie, de exemplu).

Mai e pe aici acuzatia ca nu raspund la intrebari. Imi cer scuze, incerc sa o fac, incerc sa raspund la fiecare intrebare care mi se pune direct. Mi se pare normal sa raspund, daca cineva imi acorda timp ca sa-mi dea un sfat, e normal sa ii acord si eu timp sa-i raspund.

Mi se mai intampla totusi si sa omit ceva.

Nu am raspuns de azi, de pe la 11 fiindca am fost la scoala si gradi sa iau copiii. Si nu voi raspunde nici acum fiindca plec la inot (nu eu, baietii sunt sportivii).

Diseara insa chiar incerc sa raspund. Si daca omit sa raspund, va asigur ca de citit, citesc tot ce se scrie atunci cand cer o parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Off-topic: si io visez la o vacanta exotica, chiar mai mult decat visez, nu spun unde, ca sigur o sa se gaseasca cineva sa imi spuna ca mai bine investeam banii aia - nu putini - in altceva...

Fomalhauti, de cat timp visezi la vacanta exotica, (,) cu toate accesoriile sale (submarin, catamaran)?

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

LadyJ, nu trag penimeni de urechi din simplul motiv ca numi-as permite.

Da am citit subiectul, e drept nu toate raspunsurile ca unele sunt asa de stanjenitoare incat imi provoaca greata. Ce vreti asa-s io mai sensibila.

Eu n-o cunosc, nu ne-am intersectat , dar stii e ciudat cum din persoana placuta pe forum s-a transformat peste noapte intr-una pusa la zid, ca nu-si revede niste prietene sau ca are prioritati diferite in viata, diferite de ale noastre.

Pai de ce? Pai cum asa?
Poti sa vrei sa-ti vezi prietenele sau poti sa nu vrei sau sa nu ai chef. Oamenii se schimba.

Daca ma intrebati pe mine, nu stiu daca as vrea pe ne-pusa masa sa-mi vad prieteni care nu i-am vazut de-un veac.
Au fost prietenele mele atunci, dar acum mai sunt? Cu cine ma intalnesc de fapt?
Astea sunt intrebari pe care ti le pui daca esti serios in dubii sa te duci sau nu.

Apoi s-a ajuns sa fie trasa de urechi cum isi draia o pauzaste banii, de parca i-ar da cineva degeaba? De ce, asta e intrebarea care mi-o pun si nah ca nu gasesc raspuns.

Fata a cautat n scuze, fata de ea si/sau fata de cei care i-au dat sfaturi, pina la urma ar vrea si n-ar vrea sa-i vada, dar uite ca nimeni n-a luat in calcul daca vrea cu adevarat sa se vada cu niste fosti prieteni.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

eu cred ca toti visam la ceva...si nu cred ca e problema nimanui in ce investim noi banii nostri...cel putin asta cred eu

Caught between the devil and the deep blue sea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Giulia71, ai ghicit, Fomalhauti nu le mai considera prietene pe prietenele ei, doar ca ele inca nu stiu asta. Insa topicul se numeste prieteni dragi, de aici si confuzia noastra. Daca topicul s-ar fi numit " cum scap de musafirii nepoftiti" sau "cum refuz o invitatie la care nu am chef sa ma duc, dar i-am facut pe toti sa creada ca vreau sa ma duc" ar fi primit cu totul alte raspunsuri.

Si cu tot regretul, nu poti sa spui nimanui ca nu ai ce manca si ca numeri inghetatele, ca nu poti sa-ti iei copiii in vacante pt ca vrei vacante scumpe si apoi sa te astepti la simpatia publicului. Sigur ca fiecare face ce vrea cu banii lui, dar nimeni nu e obligat sa admire, iar din moment ce mai si te lauzi cu asta, lumea reactioneaza ... d'aia e forum!

Eu daca as veni sa ma laud cu ce masina mi-am luat si apoi m-as plange ca nu prea avem mancare si copiii mananca cu ratzia sau ca n-am bani de terapie la copil, m-ar urechea lumea imediat ... si pe buna dreptate.

Mergi la inceput