Joc chinezesc- "lego"

Joc chinezesc- "lego" | Autor: ali

Link direct la acest mesaj

Stiti site-urile de unde se cumpara vouchere de reduceri.Am primit acum o oferta la un "lego" cu sectia de politie.
Copilul meu are 4 ani si i s-a trezit pasiunea pentru lego.Are 2 seturi, deocamdata.Problema e ca el inca nu pretuieste valoarea si pierde piese.
Asa ca sectia asta de politie costa mult mai putin fata de varianta originala si nu mi-ar parea rau daca mai pierde din ele.
Ati cumparat vreun set de "Lego"chinezesc, ati fost multumite de el....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Piesele nu se imbina la fel de bine, sau dupa ce se imbina nu le mai pot scoate. In loc sa va roage pe voi sa desfaceti, vor incerca cu dintii.
Chiar dca nu cunoaste valoarea, lego e una din jucariile cu care se joaca mult timp. Al meu cel mare are 10 ani si inca e pasionat. La fel si prietenul lui care face in toamna 12 ani.
In iarna am prims o promotie la lego, in Metro. Poate de 1 iunie mai apare ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Nu as mai cumpara seturi din-astea chinezesti: are cred ca 4 - nu se imbina bine, se desfac, Denis doar s-a enervat si a plans ca nu sta aripa avionului, sau ca tot pica roata masinii etc. Nu se compara cu LEGO, clar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Si baietelul meu are jocuri lego originale. Are 5 ani . E adevarat ca piesele mici/foarte mici se pierd insa baza de constructie a unei masini sau a altor obiecte ramane.
Confirm si eu ca piesele lego sunt cele mai durabile jucarii dar cele mai interesante pentru ca pot face copiii jucarii dupa placul si imaginatia lor.
Eu i-am cumpart un lego din piese foarte mari, pe la varsta de 1.5 ani, si chiar si acum la 5 ani se joaca cu placere si des cu piesele alea gigantice. Isi face roboti, macara, pusca, sabie, garaj pentru masini, castele, etc . Preconizez ca se va juca cu ele inca ceva ani de acum incolo. Si ca si calitate , sunt f bune.
Unele jucarii chiar isi merita banutii.
Si referitor la promotia de jucarii, eu am luat teapa cu cea din Metro caci am gasit acelasi joc mai ieftin in Auchan.
Saptamana viitoare sunt seturi originale pentru varste mai mici la Lidl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Multumesc de raspunsuri, deci o las balta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Noi avem lego si originale si chinezesti. Intr-adevar nu sunt la fel de "smooth" ca cele originale, dar si cu cele originale baiatul meu se joaca tot impreuna cu sotul meu. Cu ce se joaca singur sunt omuletii si masinutele. Noi nu mai cumparam acum pentru ca am tot luat, am tot primit, am primit si unele originale de la un coleg de serviciu care le-a iubit vreo 20 de ani si a avut o grija fantastica de ele, nu lipseste nicio piesa si a avut si toate carticele cu instructiuni intacte.
Cand am cantarit optiunile am ajuns la concluzia ca nu merita sa dau 250 de lei pe o sectie de politie cand o pot lua cu 70. Sunt niste jucarii nu o investitie la bursa. Si cele chinezesti sunt trainice si chiar si alea sunt pe categorii unele mai bune altele mai proaste.
Dar ca sa nu se piarda avem cutii in care le pastram pe categorii (masinute, seturi mai mari, omuleti, piese mici mici etc.), iar daca il gaseste pofta sa asambleze fie o face cu tati si atunci au libertate mai mare, fie daca o face singur nu le scoate pe toate o data si cand termina sau se plictiseste le aduna si la pune la loc.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

de saptamana viitoare intra in promotie la lidl niste jocuri lego. n-am idee cat de mari sunt, insa pretul era mai mult decat convenabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

si noi cumparam chinezarii si suntem multumiti. Laum cutiute mici, din care se asambleaza o masinuta, un tanc, chestii simple pe care le pot face afara ajutor. avem si seturi mai mari din care au avut de facut vapor sau avion, dar la alea a trebuit sa facem noi 80%, pt ca era prea complicat pt ei. Cu ele mici se joaca , se face/desface/recompune/schimba modelul fara probleme. Si daca se pierd din piese sau zac prafuite si neatinse luni de zile, macar nu imi pare rau ca am dat o caruta de bani.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

de saptamana viitoare intra in promotie la lidl niste jocuri lego. n-am idee cat de mari sunt, insa pretul era mai mult decat convenabil.

Sunt din-acelea mititele, nu cu prea multe piese, iar Lego duplo e pt copii micuti (1.5-5 ani). Pretul de la Lidl nu e extraordinar - in mod normal atat costa, cam 35 lei +/- cativa leuti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

In varianta originala cred ca mai exista acum doar un elicopter si dragonul albastru ninjago. Restul sunt desfacute si refacute in tot felul de inventii. Cum am doi baieti, cand se apuca de construit...treaba e treaba. Toata camera lor e piese - piesulite si gasesc ei o bucatica pe care sa se ciondaneasca. Daca le-as desface, cred ca nu ar incapea intr-o cutie mare (alea mari de depozitare, pe role...). Pentru ca e manie si la prieteni, nu va imaginati ca le-am luat eu pe toate (faliment scria pe mine), au fost primite de la prieteni, bunici...Bine ca mi-am amintit ca trebuie sa cumpar un lego pt un pusti la ziua caruia merge ala micu' luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Exista niste "lego-uri" prin librarii de la Brick ( Engleeten ).
Cred ca sint chinezesti.
Insa eu una sint fff multumita de ele.
Se imbina perfect si sint la jumatate de pret ca Lego.
Si fi-miu a pus ochii pe sectia de politie de la Lego, insa este 3.5 bulioane ( vechi ).
Asta de la Brick e doar 55 lei.

Edit: cred ca am vazut promotia.
E aia cu 99 lei? Si cutia are in coltul din stinga sus o piramida si niste litere chinezesti?
Fi-miu are de la "firma" asta 2 masinute cu Spider Man.
Care sint foarte bune.
Eu una as cumpara.

Mergi la inceput