Joc chinezesc- "lego"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catrinik

Exista niste "lego-uri" prin librarii de la Brick ( Engleeten ).
Cred ca sint chinezesti.
Insa eu una sint fff multumita de ele.
Se imbina perfect si sint la jumatate de pret ca Lego.
Si fi-miu a pus ochii pe sectia de politie de la Lego, insa este 3.5 bulioane ( vechi ).
Asta de la Brick e doar 55 lei.

Edit: cred ca am vazut promotia.
E aia cu 99 lei? Si cutia are in coltul din stinga sus o piramida si niste litere chinezesti?
Fi-miu are de la "firma" asta 2 masinute cu Spider Man.
Care sint foarte bune.
Eu una as cumpara.

Exact de astea cumpar eu: de la Brick si alea cu litere chinezesti si piramida ca logo in stanga sus. De ex. de unde iau eu, o cutie cu o masinuta cu spiderman, din 47 de piese costa 6 lei. Sunt si masinute mai simple, din mai putine piese, la 3 lei, 5 lei.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La un moment dat am fost si eu tentata, dar am inteles ca nu se potrivesc piesele cu cele de la Lego. Copiii nu se joaca doar cu acea masina/sectie...ci inventeaza si atunci ar trebui ca de acum inainte sa le cumparati doar de la firma respectiva.
Cand sunt mici - tine sa se luati o sectie de politie - dar cand sunt ceva mai mari sesizeaza ca nu e identica cu cea vazuta in reclama si dorita. Eu am patit-o cu unul din copii care a fost foarte dezamagit ca masina de pompieri nu era exact cea din reclama. Nu a avut nici-o valoare ca era tot masina de pompieri. El o dorea pe aia. Motiv pt care dupa un an de zacut intr-un colt am luat-o pe furis si am donat-o. Nici in ziua de azi nu s-a prins ca lipseste, atat de mult l-a interesat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

ati putea da un link la Brick -uriel cu pricina, va rog?
pe unde sa le caut, in ce retea de librarii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Aia e Catrinik, cea cu 99 de lei.OK, ma bucur ca sunt si pareri bune despre firma respectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Uite www.google.ro/search?q=Enlighten lego&hl=ro&client=firefox-a&hs=PYD&sa=X&rls=org.mozilla:ro:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=Cl6_T46KCMLpOZqjgNkJ&ved=0CJsBELAE&biw=1280&bih=861" target="_blank">imagini cu ele. Si noi tot pe-astea le preferam si se potrivesc piesele cu lego originale.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_alexia

uite aici un exemplu: http://www.anunturi.semaforul.ro/anunt/lego-brick-~4969~13~3~8
eu le iau de la un magazinas 'de cartier' cu jucarii diverse, cam toate chinezarii.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Atata m-am codit pana am pierdut promotia.Azi dimineata cica mai erau 15 ore de promotie si acum e incheiata.
Asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si cat costa setul de politie la promotie? e pe timp limitat, dar si pe stoc limitat.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_alexia

Astea sint. Nu am cumparat niciodata on line de la ei.
http://www.intelectbrick.ro/55-jucarii-police

De la librarie, librarie .... clasica .....Compania de librarii parca ii zice acum.
Am impresia ca am vazut si prin piata.
Si am impresia ca au si prin Doraly si Dragonul rosu ( dar acolo nu stiu sigur ).
Daca te hotarasti sa iei, ia in prima faza o masinuta mica, de 5 lei, sa nu ma injuri prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Hai ca m-am apucat sa cotrobai.
Am si niste piese originale Lego.
Se imbina perfect cu astea chinezesti.

Mai e o promotie, aici:
http://www.crazydeal.ro/national/708/cadoul-perfect-pentru-copilul-tau-de-1-iunie-seturi-lego-alege-unul-din-cele-5-modele-formula-1-corabie-pirati-portavion-aircraft-frigate-si-politie-cu-peste-900-de-piese-la-124-lei-in-loc-de-260-lei-doar-la-crazydealro.html

Dar astea sint fff mari si greu de facut.
Bune pt ei sint cele pina in 50-60 lei, ca eu le stiu doar pe preturi. Ca le stiu dimensiunile ....
Cele cu piese mai multe nu sint in stare sa le faca.

Mergi la inceput