Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 17
almy spune:
Bravo Dana, felicitari, sa fie bine si de acum incolo!
Alma 16+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
andie_n spune:
Felicitari Dana!
Andreea 15+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston
Bubulina42 spune:
Felicitari, Dana, ma bucur din toata inima de asa vesti bune!!
Nu te vaicari ca e neastamparat, macar a dansat pe acolo cum trebuie, sa poata fi masurat, al nostru dormea de rupea pamantul cu nasul in sus, dupa multe zgaltaieli a catadicsit sa se miste un pic, apoi a adormit la loc, fericit..ooopps, iar zgaltaieli, iar "nu te las, ca tre sa te masor" si in fine, a inceput sa faca gimnastica hi hi
Niste fenomenali, nu mai pot dupa gagalicea asta deja!!
inca o data, felicitari,bravo!
14 +
menics spune:
Geani!
dana, felicitari pentru bebe!
azi am avut o zi mai speciala.. stand la semafor, si vorbind ca de obicei cu bb, tineam mana pe burtica si am simtit asa ceva.. ciudat de explicat.. dar sunt sigura ca l-am simtit pe micut...
17+
Geani80 spune:
Va multumesc inca odata! :) Sunteti niste fete tare dragute
Chiar am avut o zi frumoasa, mai ales ca nu a mai plouat. Cand ai familia alaturi, te simti cel mai fericit om, oricum. Ma simt norocoasa si implinita si asta va doresc si voua! Va pup!
Ma retrag in plina glorie, odata cu gainile ;)
16+
bioana spune:
buna burticilor,am chiulit ieri ca mi-a fost foarte rau...eu nu vomez,decat dupa ce ma spal pe dinti uneori, dar greata e cumplita cand ma apuca...azi imi e mai bine putin.
GEANI LA MULTI ANI!!!!si tot ce vrei tu....
ONUTZ sincere felicitari pt rezultate!!!!!si sanatate multa tie si la bebe pana la sfarsit.
LUCIANA sanatate la fetita ta si sper sa ai anticorpi.
IPOPICA felicitari.
MENICS ce fain....abia astept sa simt si eu la fel, dar mai am de asteptat....
DANA ai vesti bune, da?
pupici la toate burticile...
embarazada de 13+
dana0000 spune:
Va pup scumpelor,sunteti prea dragute!
Speram sa fie bine si la sange!
Ce planuri aveti in acest weekend prelungit?Eu as vrea sa ies din capitala noastra cea gri
menics spune:
uitasem ca avem we prelungit...la mine depinde de vreme , daca este frumos, adica soare.. vom pleca la "casa de vacanta" la tara adica... probabil si o vizita la ai mei.. altceva nimic...
17+
mada81lina spune:
Fetelor, haideti sa ajutam Asociatia SOS Infertilitatea cu un vot
In stanga, la a 6-a sectiune, - Proiectul unei asociatii de pacienti cu cea mai mare adresabilitate - , un vot pt "Campania de advocacy pentru drepturile persoanelor afectate de infertilitate”
http://gala2012.cmr.ro/
Multumesc mult
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Euthyrox 12.5mg
17+