Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
Bubulina42 spune:
Onuuutz, super super rezultate, mamicooooo! ura!! sa fie numai asa si pe mai departe!
Geani, multi ani buni si frumosi, prunc cuminte, la termen, sanatos si dolofan.Sa ne traiesti!Vezi ca asta e zi de pus dorinte care se implinesc!
Luciana, te rog sa ii dai celei mici si cu un gram de suc de frunza de aloe, daca gasesti o planta mai "batrana" de 5 ani, nu are ce sa faca rau, dar bine sigur face.asta nu te impiedica sa iti continui tratamentul cu unguent..
Dana
MIca
pup toata gashca!
14 +
luiza1318 spune:
onutz felicitari pentru rezultatele DT-ului!!!!!
luciana sanatate multa fetitei, eu am avut aceasta boala la venerabila varsta de 30 ani (culmea, implineam 30 de ani si eram internata in spital cu o boala a copilariei), am facut o forma foarte urata, in schimb Andrei care avea 3 ani pe atunci (de la el m-am pricopsit) a avut 7 bubitze toate.Si mie mi s-au infectat cateva bubitze si m-au bagat pe antibiotic intravenos
dana0000 spune:
Eu am facut varicela pe la 25ani,m-am scarpinat si am 2 semne dar nu mari...prin cap,asa cum incepe bretonul.
A fost oribi cu febra si toate cele,dar nu am luat nimic decat m-am dat cu tinctura mentolata si am dormit de am rupt.Am si dat-o mai departe unei prietene,apoi la un botez inainte sa imi dau seama am stat langa o graviduta.
Ma simt vesnic indatorata ca am facut-o sa treaca prin asemenea emotii dar nu stiam ca am,atunci am aflat ca ma tot plangeam de mancarimi si o fata (asistenta medicala) m-a intrebat daca am facut varicela ca asa pare.Din fericire,graviduta nu a luat si e totul ok.
Tinem pumnii sa se face pitica repede bine si tu sa ai anticorpi!
Bubulina42 spune:
Macarie, sa stii ca eu am facut testul de translucenta nucala la 13 sapt si 5 zile si s-a vazut perfect, asa ca nu e nici o problema pana la 14 saptamani, stai linistita.
asaaa...deci asteptam rezultate azi:):) Foarte bune, sa fie clar!
Ma apuc de treaba.
Mi-am pus pe birou un castron plin ochi cu cirese si acum inghesui niste grisine intr-o cescuta cu miere.sunt buuunneee!
Fetele, de cand am schimbat vitaminele pe care le luam cu unele mai simple, nu imi mai e rau deloc, nici greata nici nimicutza!Doamne, ca bine e! sper sa merg asa in continuare..
zi buna!!
PS Andie, pe masura ce vor trece saptamanile, voi veni si eu cu "curiozitatile" si minunile care se intampla...minunilor din burticile noastre!
14 +
almy spune:
GEANI, Multa multa sanatate si tot ce-ti doresti tu! Copii sanatosi si buni si pace in suflet!
Asa e, noi am avut simptome asemanatoare, si Slava Domnului respiram usurate!
Eu acum obosesc imediat si mi-e sete tot timpul, dar orice e suportabil de acum. Si nimic nu mi se pare detul de sarat, nici macar sarea. La primii doi mancam super iute, acum vad ca se cere sarat. Ma simt ca o vacuta, ling sare si beau apa. Am tensiunea 9 cu 5, deci ma iau dupa organism si daca cere, ii dau.
LULUTA, multumim de floricele si te asteptam sa ne scrii despre tine.
Alma 16+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
ary_v spune:
Geani, la multi ani! Multa sanatate si bucurii sa ai alaturi de familia ta!
Onutz, felicitari pentru bebe sanatos!
Dana, bafta! Sa fie totul bine de DT!
Luciana, imi pare rau ca treci prin asa momente grele. Ma gandesc daca nu ar functiona sa ii pui niste propolis pe bubita...intreaba si tu medicul. Multa sanatate! Sa scapati repede de chin!
douradoudou spune:
almy ,cam mica tensiunea..
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
almy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou almy ,cam mica tensiunea.. <hr noshade size="1" /> alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) si 12+ |
Stiu, asa sunt eu, si tocmai de aia ma bucuram ieri ca pot din nou sa beau putina cafea, ca ma ajuta. Ca ceaiul negru m-a ajutat el pana acum, dar parca tot nu ma puteam obisnui cu gustul lui. Insa putina cofeina ma face sa ma simt bine, si se ridica la 10, ca am tensiometru acasa. Raaar am eu 11. Si ciocolata neagra e prietena mea (1 cubulet - 2).
Alma 16+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
dana0000 spune:
Am vazut minunea la eco,cam neastamparata
Mi-a zis asa 12w3d, os nazal prezent,os maxilar prezent,translucenta nucala 1.1mm,coloana vertebrala aspect normal,BCF 167 de batai pe minut,membre superioare si inferioare cu cate 3 segmente si 5 degete.
Zona placentatie anterior,troflobast omogen.
Nu stim inca daca e roz sau bleu,desi cred ca e fetita parca avea o figura de baietel
Nu am vazut nimic intre picioare,nici de una nici de alta.
Am avut noroc ca dr mea era si ea in Medicover,si a intrat cu mine la eco,cred ca e prietena cu dr care mi-a facut ecografia.Mi-a zis sa ma calmez ca gata am trecut de un hop mare,cele 12 sapt.Sper sa aiba dreptate.
Maine dim ma duc sa recoltez si sange pt a face testul statistic.
Va multumesc pt sustinere si urari!