Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
mar_ysa_28 spune:
Scuze ca dau buzna la voi fetelor,
Am pus si eu un anunt aici http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=42832&n=Urgent-vand-Carucior-Sport-reversibilLandouPort-bebeGeant si va arat si voua...poate place cuiva!
Sunt dispusa sa il dau si mai ieftin...
Pretul nou este de peste 2200 ron eu cer 750 negociabil!
Va pup!
Geani80 spune:
Ooo, va multumesc mult pt urari, dragelor! Va pup! Si voua, tot binele din lume!
Luciana, nici nu vreau sa ma gandesc cum iti e inima, dar fii tare, asa sunt bolile astea. Bine macar ca stii ce este, ca la noi, s-a umplut odata de bubite saraca toata, pana in talpi, si nimeni nu a stiut ce are... si am chinuit asa cu ea, fara nici un tratament, vreo 2 saptamani. Pediatra noastra era in concediu si am umblat si eu pe la dr de familie, dermatologie... am dat si peste incompetenti. o manca pielea, de ii venea sa o rupa. se uita la mine si plangea parca sa imi ceara ajutor :( si avea doar 10 luni.
asa ca da-i tratamentul fetitei si inarmeaza-te cu rabdare ca trece. si prin cate om mai trece noi...
16+
IPopica spune:
Geani, La Multi Ani!, sanatate, fericire si ce mai vrei tu pe-acolo
Dana, asteptam dimensiunile ochiosului
gogoasa hormonizata
Mami_de2 spune:
la multi ani Geani!! Nu pot decat sa iti urez sa dea Dumnezeu sa iti tii pruncul cu bine la termen in brate, ganduri identice de asemeena pt toate !!:):):)
Danaaa sa vii cu vesti frmoase de la DT!
Luciana, varicela este aceeasi cu varsatul de vant? stiu ca de la varsat daca te scarpini poate sa lase urmari nasoale pe piele.. asa ca daca e aceeasi treaba chit ca e chinutor tine-o de maini non stop numai sa nu se scarpine, chiar daca plange..iti va multumi cand va fi mare si cu pielea frumoasa..chiar daca va chinui cateva zile acum :(:(
Macarie eu zic ca e ok la 13 sapt.. eu l-am facut la 12s..ca citisem eu in mai multe parti ca cel mai concludent e la 12 s:)) asa ca m-am dus la fix 12 sapt.. desi medicul ma chemase tot asa pe la 13s... eu m-am facut ca uit si m-am prezentat la 12 fix sa vedem ce zice si bininteles ca fost perfect ca nu mi-a zis nik.
PS: Doamneee fac numai ce ma taie capul =))
14+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C si Pai 1- 4G heterozigot
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; NO SPA la nevoie Utrogestan ovule:300 mg pe zi;
onutz83 spune:
Luciana, antibioticul va scadea repede inflamatia bubitei de la ochi, inca un pic de rabdare sa-si faca efectul si gata
Stiu ca e groaznic, eu am facut varicela la 10 ani si a fost oricum f greu... eram constienta ca nu trebuia sa ma scarpin si aproape am reusit, dar a fost f f greu, nu pot sa ma gandesc cum e la un copil mic...
Macarie, cum zice si Dana, masuratorile sunt concludente inainte de 14 sapt, la 13 e bine (eu am avut 12z6z). Eu zic sa suni inainte sa intrebi, medicul tau va face si ecografia cu masuratori? Nu de alta, dar sa nu ai vreo surpriza. e, si daca ratezi DT, there's always triplul test
Mami, esti cea mai tare
Feeeeeeeteeeeeeeeeeelooooooor, am primit rezultatele de la dublu test: tooooate riscurile calculate si combinate sunt <1:10.000!!!!! Bine, in afara de riscul de varsta, pe care il ignor cu desavarsire (for the record, ignoratu' e 1:768)
din nou
Onutz 14+
douradoudou spune:
la multi ani, geani
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
andie_n spune:
Felicitari Onutz pentru rezultatul bun de la dublu test! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si in continuare!
Bafta Dana azi la dublu test, sa iasa totul bine!
Luciana, inca o data sanatate pentru fetita. Sa incerci sa o impiedici sa se scarpine daca poti, ca sa nu ramana cu semne.
Sanatate tuturor in continuare!
Andreea 15+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston