Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza1318 spune:

Geani iti urez sa ai parte de cea mai fericita zi de nastere! Fie ca dorintele tale sa se implineasca, nu doar in aceasta zi, ci intotdeauna! La Multi Ani!

iza 14+ mamica fericita de Andrei 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

La multi ani,Geani si din partea mea! Sa fii sanatoasa si la punga groasa!
Luciana,ma rog sa fie bine si sa ai atatia anticorpi,incat sa nu se lipeasca nimic de tine.
Va doresc o zi fara ploi ,cu mai mult soare si numai vesti bune!

Alina 15+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza1318 spune:

dana0000 bafta ai la DT, totul o sa fie bine!

iza 14+ mamica fericita de Andrei 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

La multi ani, Geani
Dana, tinem pumnii!!!

Onutz 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

La multi ani Geani! sa ai parte de o zi minunata si sa te bucuri de ea impreuna cu toate minunile din viata ta!

Almy, asa astept si eu sa scap de greata si varsat .... Of!

Dana, bafta multa la DT azi! Sa ne spui si nou dimensiunile

gasca!

Iulia, mami de Sara Andreea si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Buna dimineata fetele...va multumesc din suflet ptr sfaturi..sunt foarte suparata. Am fost ieri la doi medici cu fetita mea(are la un ochisor o bubita care ia crescut mult si a facut un pic de infectie)..in rest este plina saraca de bubite(urata boala)...si evident ca fiecare medic a spus alteceva...am luat si eu in calcul ce mi-a spus ce-a mai buna din ele. Ii dau oxacilina(stiu ca nu se da in varicela dar mi-a spus ca trebuie sa ii tratam infectia de la ochi)si sa ii dau cu crema kanamicina(dar nu vrea ca este foarte capoasa). Mi se rupe sufletul si plang de imi este rau cand o vad cu ochisorul ala inchis ca nu il poate deschide de umflat ce este...offf fetele este groaznic si toti imi spun sa am rabdare sa isi faca tratamentul efectul.
In rest....azi am programare la doctor sa vedem ceface si bebe mic si cum mai este pozitionata placenta....revin cu vesti.
va pup dulce si aveti grija de sanatatea voastra si a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Offf....ce uituca sunt...La multi ani! Geani...sa ai parte de tot ce iti doresti si un sanatos si frumos.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

luciana2008, fa tot posibilul si convingeo sa stea sai dai cu crema, nu te lua dupa ea , stiu ca este greu , nici nu vreau sa imi inchipui ce este in sufletul tau , dar nu lasa treaba asa pt ca este fetita si nu trebuie sai ramana semne pe fata si mai ales la ochisorii , dar cum a capatat ifetia? sa scarpinat ?? of ...
a mea a facut varicela si tot asa foarte urata dar nu am lasat-o sa se scarpine deloc si chiar si asa a ramas cu un semn pe fata si unul pe ..pasarica, chiar si acolo avea bubite , este greu mai ales ca tu ai si un bebe ,
am o prietena care a facut vricela in sarcina , in al doilea trimestru si bebe nu a avut absolut nimic
acum trebuie sa te concentrezi pe micuta si atat , nu iti face griji de sarcina ca o sa fie bine ...a sa vezi
sa ne ti la curent

12+

ps: la cat se face DD ? eu fac 13 saptamani joi cand merg la contro si probabil ca tot atnci ma va pune sa il fac , nu este prea tarziu ?

----------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Buna ziua, burtici!
Geani La multi ani! multa sanatate si toate cele bune!
Dana Multa bafta la DT! sa auzim numai vesti bune!
Luciana Sper din tot sufletul sa fii bine si tu si bebe. Multa sanatate.
Bubulina M-ai emotionat cu articolele postate de tine! Mi s-a facut pielea de gaina si mi s-au umplut ochii de lacrimi. Ce minune ne-a fost dat sa traim!
Va pup pe toate si va doresc numai bine!

Mica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Fetelor sa fie!
Sunteti prea dragute!
Macarie eu cred ca nu e tarziu joi,atunci il vei face ca trebuie pana in 13w6d...asa e protocolul la Medicover cel putin.

Mergi la inceput