Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra scurt ca nu prea pot scrie...dovada pe picasa...am lipsit motivat...azi-nopate am fost la urgente in timp ce spalam vasele mi s-a spart un pahar in mana ...m-am intors acasa cusuta si cu ditamai atela ghipsata...deh daca am masina de spalat vase si eu tot cu mana spal... nu mai pot face nimic..tb sa stau cu mana in sus ca sa nu sangerez si sa nu ma doara..maine merg sa-mi scoata firele. Vroia sa ma interneze ca le era ca mi-am taiat un nerv, dar nu a fost nevoie pana la urma..nici la calc nu prea pot sa scriu...nici sa tin bine mouseul asa ca sa-mi motivati abesentele zilele urmatoare Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
of mai Mada cum ai mai reusit si tu performanta asta ? pupici sa treaca buba repede mi place totusi ca ai unghiile rosii, da bine pe langa pansament si gips sau ce ai tu acolo
si sora mea de acasa, nasa mea, acum vreo 3-4 veri s-a taiat rau in podul palmei, tot asa i s-a spart un pahar in mana si a fost la urgente si a avut mana pansata si cusuta vreo luna de zile daca imi aduc bine aminte, s-a refacut dar stiu ca i-a fost greu dupa o perioada sa faca multe chestii cu mana aia... sper la tine sa iti revii mai usor si mai repede
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra scurt ca nu prea pot scrie...dovada pe picasa...am lipsit motivat...azi-nopate am fost la urgente in timp ce spalam vasele mi s-a spart un pahar in mana ...m-am intors acasa cusuta si cu ditamai atela ghipsata...deh daca am masina de spalat vase si eu tot cu mana spal... nu mai pot face nimic..tb sa stau cu mana in sus ca sa nu sangerez si sa nu ma doara..maine merg sa-mi scoata firele. Vroia sa ma interneze ca le era ca mi-am taiat un nerv, dar nu a fost nevoie pana la urma..nici la calc nu prea pot sa scriu...nici sa tin bine mouseul asa ca sa-mi motivati abesentele zilele urmatoare Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
auch ce patanie..
sper sa ai noroc sa se rezolve usor
sotul colegei mele de servici a patit-o asa si a trebuit sa faca vreo 2 operatii pt reconstructie
si foloseste si tu masina aia de spalat vase
alina06st spune:
Fetelor, va multumim pt aprecierile legate de poze. Seamana Luca cu tati. Sa vedem prichindutza cu cine va semana... din ce se spune, tot cu tati...
Madutza, imi pare rau, ce ghinion, al naibii pahar... Sper sa te descurci cat de cat usurel cu mana imobilizata si cu treburile si cu piticii... Tin pumnii! Eu la treaba asta cu mainile sunt sensibila, al meu sot a patit-o rau. A facut pana acum 2 operatii si desi degetele arata bine, nu le poate misca. In iulie e programat la montat proteze articulare si grefa de os. Asa speram sa mai rezolvam cat de cat...
Uite-asa pica ghinionul pe om. De-aia trebuie sa profitam noi de tot ce ne ofera viata la maxim! Ca eu uneori mai uit si ma mai vait de diverse chestii neinsemnate...
Deea, ai dreptate cu pozele in oglinda... ce varza sunt . Am uitat de data trecuta, ca ce de poze in oglinda mi-am mai facut! Stefi nu vrea sa mearga intr-o tabara ceva? Poate macar o scoala de vara, niste cursuri de vara, inot?
Strumphy, da, ai retinut bine, socra era ingrijorata ca nu lasa tati feciorul cu freza... Oricum avea 3 fire de par moi ca parul de pisica. Acum, parca ii creste ceva mai des si mai aspru. Asa mi se pare. Sa stii ca si eu patesc uneori cu Luca noaptea cate 2 ore de foiala si plans . Am patit-o cand am incercat sa-i dau lapte de vaca – sigur de la stomac, 2 nopti la rand. Am renuntat si i=am dat lapte la cutie din magazin si gata: nu s-a mai trezit noaptea. Si o mai patim cand ii ies ceva dinti sau maselute. O noapte, maxim 2... Am patit-o acum vreo saptamana, si la vreo 2 zile am observat coltii de la maselute iesiti, sus, cate una in fiecare parte .
Ma duc sa bucataresc, va pup!
Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si 29+ Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
madutza_bra spune:
fetele
ma doare putin mana dar e suportabil, iau un antibiotic si ketonal si e ok. Mai nasol e ca nu pot face mai nimic...nu ma pot ocupa de cata, ma pot juca cu ea, i-am dat sa pape..mai greu dar am reuist, in schimb nu o pot schimba de pampers, ni o pot imbraca, spala, nu pot taia o felie de paine, mi-e greu sa merg la baie, sa ma spal...poate maine imi scoate atela si ma misc mai bine.
si am atata treaba....
cami_antonia spune:
doamne mada ce patanieeeeeeeeee
sa dea dumnezeu sa te refaci cat mai repede
multe imbratisariiii
cat despre rochie
daca esti hotarata si vrei
vb si vedem ce putem face sa rezolvam
fetele multumim inca odata de aprecieri
da imi place sa ma fac frumoasa la nunti
mai ales ca acu pot sa ma ajut de nasa si de atelierul ei de creatie
in rest vb deei nu prea am timp de mine
sa mai creasca fetele
pishko spune:
Strumphitza saru`mana pentru listuta
Mai noi chiar vorbim aceeasi limba... si noi tot asa folosim o crema, are o porcarie de eczema care tot recidiveaza ... si nu vor sa-i dea altceva, poate are nevoie de pastilute, ceva intern pe langa, dar nici vorba, ca sa nu mai spun ca are piciorusul stang putin curbat in exterior si eu banuiesc ca e din vina genunchiului, pentru ca in rest totul e egal la masuratori... cand s-a nascut ii scartaia rau piciorusul ala si nu m-au bagat in seama cand le-am spus... si acum am fost pe la toti medicii si mi-a spus clar ultima opara ca asta e sistemul si ca aici la ei nu fac nici un fel de interventii ca s-a demostrat ca in 99 % din cazuri isi revin de la sine... in fine, eu sunt hotarata sa o duc si acasa la dr la un consult ca nu sunt multumita de situatia piciorusului ei, si mi-e teama sa nu fie mai rau pentru era mai tarziu.
Poze as pune dar nu stiu cum faci tu sa le pui la semnatura
Puisorii mei iubiti Mihai si Emma
ailed_dota spune:
off, mai madasanatate multa.....!
alina pupam burtica..
la noi e un nor care sta pe capul meu.... asta si faptul ca m-a trezit Andra de la 6 si n-a mai vrut sa faca nani....poate ma bag langa eadesi mai am ceva de facut prin casa.......
cami si deea, nici eu nu umblu machiata in fiecare zi sau pusa la patru ace, dar incercati un pic sa va aranjati un pic, sa fiti model pt fete..., va garantez eu ca se poate.
roxy_s spune:
eu m-am apucat sa fac clatite cu dulceata de prune si macese, am o reteta noua de la matusa-mea. ii iesise foarteee pufoase si faine dar vad ca mie nu-mi ies chiar asa doar am pus exact ca ea ingredientele, macar sunt bune vad ca se pufoseaza dupa ce mai stau putin.
madutza vaiii...imi pare tare rau pentru ce-ai patit, offf ce nasol. sper sa fii ok, sa te recuperezi repede. ce rau ca nu poti face nimic, mai ales sa te ocupi de buburuza, ca restul....
recuperare rapida
alina06 cred ca este greu sa te trezesti noaptea, mai ales acum cu sarcina avansata. nu esti obosita, nu simti nevoia de mai mult somn? poate bebelina va semana cu tine
ailed ma bucur ca a scapat Andra scumpa de umflatura trec ele si juliturile. astea-s semnele de buna purtare, ce sa facem...
deea ma bucur ca ai intrat si ne-ai povestit despre voi
are dreptate ailed, trebuie sa-ti impui zi de zi sa fi frumoasa si putin aranjata acolo. te vei simti si tu bine, asta este sigur. asa cand te vezi in oglinda nearanjata, in pijamale, nepieptanata..., normal ca te apuca depresia. dar aranjata putin altfel ar fi starea.
comica tare cu olita in living la loc de cinste
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
pishko chiar, la o clinica privata sa mergi desi stiu ca costa enorm. ce sistem prost au pe dincolo. dar de la ce sa-i fi aparut? cand i-a aparut, demult?
chiar daca la noi este cum este, parca tot mai bine este din punctul asta de vedere. sper sa ramana asa, sa nu ne 'aliniem' si noi la UE ca ce este naspa, imediat stim sa copiem dar ce este bun, nu. cu salariile nu stim numai cu preturi.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)