Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 21
strumphitza spune:
mor de nervi nu alta sistemul lor de sanatate si de kkt
de dimineata numai pe telefoane stau, naiba sa ii ia
sun dimi la 8 jumate ca asa se cere daca ai vreo urgenta sa suni la 8 jumate sa te programeze, am sunat, nenea receptionistu zice ca o sa ma sune un dr pana la 10 jumate, stau si astept si astept, vad ca nu suna nimeni , sun eu inapoi la 11.20 sa vad de ce nu m-a sunat... de obicei, asta e prima data cand nu imi face programare direct, nu stiu de ce nu m-a programat direct s ama vada , de obicei imi psunea vino l aora x , azi nu, ca stai si asteapta tel de la dr si sun eu la 11.20 si nu raspunde nimeni, piscoata era super maraiata si mofturoasa si ma tragea de pantaloni si nici joaca nu mai voia si zic, ma duc sa o pun la nani si apoi sun iar la clinica... pana sa urc sus il sunasem pe Nick sa sune el la clinica sa vada de ce nu raspunde nimeni si de ce nu m-a sunat nici un dr pana atunci desi spusesera ca ma suna pana la 10 jumate nu raspunde Nick si culc piscoata, intre timp ma suna un nr privat pe mobil... nu am raspuns ca eram la san cu piscoata si nu raspuns sa nu o trezesc, abia adormise ca s-a foit de numa, toata dimineata a stat cu degetele in gurita si musca tot si baga in gura si dupa 10 min il sun pe nick si il intreb daca el m-a sunat cu nr privat si cica nu, il sunase un dr de la clinica pe el pe mobil ca m-a cautat pe fix si nu m-a gasit, desi nu aveam nici un apel pierdut pe fix ...sun inapoi la clinica si receptionistul cica da te-a cautat si nu ai raspuns si ii spun , bre ... nu am nici un apel pierdut si nici mesaj vocal pe robot, deci nu mai umblati cu cioara vopsita... si zice ca te-a sunat dar tel tau nu accepta numere ascunse, private da bine frate de ce sunati cu numere private ? tel nostru e setat sa nu accepte numere private ca asa ne-ar suna si tampi de cap toate companiile si telemarketingurile .... in fine, i-am dat nr meu de mobil la receptionist, ma suna inapoi doctorita si ii spun de mine cu urechea si sophia cu eczema ei si cica sa vin acum, asta la 12.10 si sa fac tot posibilul sa ajung pana la pauza de pranz, adica ora 1 cand se inchide clinica pana la 2 jumate si ii spun ca nu pot sa ajung pana la 1 pentru ca sophia abia a aodrmit si nu stau in cartierul unde au ei clinica, trebuie sa iau autobuzul si dureaza pe putin 20 min si ar trebui sa trezesc pe bb si ne mai ia ceva timp pana ne imbracam si 10 min de mers pana la uatobuz si am intrebat-o frumos daca nu putem veni exact dupa pauza de pranz , adica la 2 jumate sa nu alerg pe soarele si caldura asta nebuna cu bb si cica nu ... il sun pe Nick si il intreb ce fac acum, trezesc fata , alerg de nebuna prin caldura pranzului la cabinet?? a sunat el inapoi sa vorbeasca el cu dr si cica nu se poate ca e fully booked toata dupa amiaza si nu ma poate vedea nimeni!!! sasn inapoi maine dimi la 8 jumate sa imi fac programare de urgenta!! again?
ahhh am niste nervi de imi vine sa ma duc sa ii bat pe toti gramada de la a la z il pun maine dimineata pe Nick sa sune sa ceara programare, ca poate nu le place de vocea/accetl meu macar Nick e de-a lor si poate se intelege mai bine cu ei decat mine, ca ad ca eu nu am avut sorti de izbanda
nu stiu ce sa fac ca ma furnica prin ureche si am o jena nu stiu cum sa explic, macar ma vedea azi si poate imi dadea ceva de luat sau picaturi de pus in ureche, cine stie ce e pe acolo ? ...sper sa nu se agraveze sa ajung la urgente pe la spital.... piscoata pana maine nu pateste nimic cu bubita ei dar mi-e mie sa nu dau in otita sau ceva de genul asta
yvyana spune:
Hello mamici!
Eu sint in butoi...
Fratele meu si-a rupt mana si azi il opereaza, nici pitica n-a avut o zi prea buna, n-a vrut sa manance, tot timpul a urlat, n-a vrut sa doarma, numai sa stea la mine in brate si eu nu-mi vedeam capul de treburi, trebuia sa fac si o oala mare de supa sa-i duc la spital sa aiba dupa operatie si ea nu m-a lasat neam incat mi-am pierdut rabdarea si am tipat la ea am pus-o singura in patut sa adoarma, dar ea urlaaa din toti rarunchii, i-am dat san si dreptul si stangul si iar a papat din dreptul si nimic, casca ochii mari si se freca la ei am leganat-o, i-am dat suzeta abia am adormit-o pe la 2 si acum plang de remuscare tare rau imi pare ca am urlat la ea
Lalely te inteleg perfect, uite eu nu merg la servici si tot imi pierd rabdarea si mai tip la ea, mai ales ca se nimereste sa aiba o zi proasta cand am si eu multe pe cap! E clar ca te simte atunci cand esti nervoasa si stresata si lucrurile nu merg deloc bine atunci! Multi pupici, mami si sunt si eu de parere ca acum, dupa un an, picii isi manifesta personalitatea foarte pregnant; vad si la L cum se enerveaza din orice nimic, daca nu-i iese ceva (de exemplu vrea sa-si puna singura sosetelele in picioare si evident ca nu reuseste) incepe sa urleee si sa tipeeee incat simt junghiuri in creier, nu alta! Degeaba ma duc eu si o ajut ca ea vrea sa si le puna singura si o luam de la capat Trebuie rabdare cu carul!
toate mamicile si intru mai pe seara daca pot, am citit aproape tot, Madutza insanatosire grabnica!
pishko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota pishko, sper ca n-am gresit numele.... nu poti sa te duci la o clinica privata? mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
Ehe, asa am intrebat si eu prima oara cand am ajuns aici, eram cu copil mic si gravi in primul trimestru, si mi se parea de neconceput sa nu existe si sistem medical privat... initial nici nu vroiau sa-mi faca morfologia de trimestrul 1 ca cica la ei nu se face decat dupa 35 de ani, si a trebuit sa insisit pe la toti doctorii, dupa ce m-am tiganit cu ei si mi-am pus fustele in cap si am insistat sa merg la o clinicia privata ca platesc eu, si atunci au inceput sa rada, ca ei nu au asa ceva...
Puisorii mei iubiti Mihai si Emma
AllyLaur spune:
Buna ziua!!!
Madutza, imi pare rau ca ai trecut prin asemenea patanie...multa sanatate draga mea si sa te recuperezi cat se poate de repede! Cine te ajuta acum...a venit mama ta?
Deea, da, intr-adevar era mai bine daca tatal meu inca lucra in Italia dar a terminat lucrarea aici si acum lucreaza in Irak. Multi pupici pentru printesicile tale foarte frumoase!
Irinuk, Duracell de cand a venit mama parca etse ceva mai linistit! se joaca impreuna non stop si suntem tare fericiti ca se inteleg.
Andreea, pup mami frumoasa! Da, am mai trimis Cv-uri...chiar si astazi am depus vre-o 4 si mai tarziu merg iarasi. Rares ce mai face??
pishko spune:
citat din mesajul lui roxy_s pishko chiar, la o clinica privata sa mergi desi stiu ca costa enorm. ce sistem prost au pe dincolo. dar de la ce sa-i fi aparut? cand i-a aparut, demult? chiar daca la noi este cum este, parca tot mai bine este din punctul asta de vedere. sper sa ramana asa, sa nu ne 'aliniem' si noi la UE ca ce este naspa, imediat stim sa copiem dar ce este bun, nu. cu salariile nu stim numai cu preturi. Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Mai, i-a aparut cand avea 5 luni, si mi-au zis ca e o eczema oarecare si o sa treaca de la sine, apoi s-a facut urata rau si am mers iar la dr si atunci mi-a dat crema asta... i-a trecut dar apoi i-a aparut in alta parte si tot asa... cand zic ca e ok si gata s-a terminat cu ea apare unde nu ma astept... si acum vreo saptamana am fost iar ca nu mai suportam s-o dau asa mereu cu crema... si mi-a zis ca e un fel de ciuperca si trebuie sa insist... e contagioasa, intradevar, dar o are doar ea in familie, nu avem caini, pisici, si imagineaza-ti la 5 luni, cu ce a avut ea contact? Si imi spunea dr sa nu-mi fac griji ca nu e din vina mea ca as avea eu o problema de igiena, la care sincer imi venea sa rad, ca la cum isi cresc ei copiii, murdari si neigrijiti asta chiar era ultima mea grija... sincer am o banuiala ca a luat-o chiar de la doctor de la grozavele lor controale la biroul de consultatii... sincer n-am vazut nici o dr sa se spele pe maini dupa consultatie sau inainte.
pishko spune:
Ooof Strumphitza mamica, nu m-as mira sa-ti dea niste paracetamol si sa te trimita acasa ca-ti trece maine stiu ca nu e de ras prin ce treci, doar ca asta e sistemul
strumphitza spune:
pishko, la noi eczema i-a aparut pe la 3 luni jumate cad am fost prima data o dr mi-a spus ca e fung si e luat de la pisica, la vremea aia aveam un motan caruia i-am facut pasaport la soacra... am intrebat cum de, ca ea e mica si nu s-a jucat cu pisica si plus ca motanul dormea numai afara si avea acces in casa doar putin seara cand il hranea Nick... bun, i-am dat atunci cu crema, i-a disparut si dupa vreo 2 sapt i-a aparut iar, am fost iar la dr, un altul de data asta , cica e pielea uscata si sa ii dau si sa o spal cu niste geluri... bun am dat, a trecut o vreme, i-a aparut iar, am mers iar la dr si cica e eczema, si a spus sa o spal in continuare cu gelurile alea.... ii disparusera vreo 2 luni si dupa ce am venit de la socri dupa Craciun i-a aparut iar, ca se jucase cu matzele la soacra mea si de la inceputul anului o dau cu crema cu cortizon si dispare/apare iar si iar si simt ca innebunesc ca nu vor sa ii faca analize sa ii dea exact tratamentul care ii trebuie, nu asa dupa ochi si pe ghicite ca nu e de facut experiente copilul asta a meu ..... deci te inteleg mai mult decat perfect cu sist lor de sanatate
pishko spune:
yvyana Ei, nu te mai mustrului fetita asa tare, ca esti si tu om, ce crezi ca esti singura mamica ce si-a pierdut rabdarea? Daca am tine si noi asa in noi toate ar insemna sa devenim niste bombe cu ceas, nu?
strumphitza spune:
s-a trezit piscoata si deja m-a parfumat ...Dior nu alta ma duc sa o schimb si apoi revin si fac capitol nou daca nu se apuca altcineva intre timp ca daca tot am trancanit azi nons top si mi-am varsat amarul... tre` sa ma scot cumva ... si pishko, iti explic cum sa faci cu pozele , da?
pishko spune:
deci te inteleg mai mult decat perfect cu sist lor de sanatate |
...ei, si cate ar mai fi de spus... emma nu a vrut sa pape altceva decat san pana pe la 7 luni cand am luat masuri si am sunat la dr noastra de acasa si i-a prescris vitamine si calciu si asa am pus-o pe picioare... a fost horror perioada aia ca efectiv nu vroia nimic, incepuse sa-i cada parul, am innebunit cand am vazut par pe salteluta ei... daca era dupa ei si acum cred ca ma luptam cu problema asta... singurul ajutor din partea lor a fost sa-mi spuna sa-i dau fructe si legume pasate... mda, multumesc, stiam si eu cum sa prepar manacarea de beblusi, problema era cum sa-i bag pe gat