Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 19
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinuca05 Hello! Sunt la curent cu cititul. Intru repede sa va salut si ma bag la somnic. Viss, va asteptam pe la tara cand iese soarele pe strada voqstra. :) Aici e la fel de frig si urat ca la bucuresti. Yasmi, la muti ani si sa va iubiti mult! Nu-mi vine sa cred cat te-a schimbat mutarea la casa! O schimbare frumoasa :) Roxy, tu cum fierbi laptele de vaca? Vreau si eu sa-i dau darieu, dar nu stiu cum sa incep :) Lalely, nu e vina revenirii la serviciu. E o noua etapa prin care trec puiutii. Eu nu am plecat de langa daria, dar observ ca devine f nervoasa uneori. Trebuie sa ma comport extrem de calm si sa-i cant in struna ca sa nu faca urat. Cu mancarea avem zile bune, zile rele! Capul sus! Andreea, felicitari pt nepotica grabita! Sa fie sanatoasa! Multa sanatate si lui Rares! Ally, ce prostioare a mai facut Duracel? S-a dat in spectacol in fata bunicii? Madutza, sa-ti fie de bine distractia! Ai vazut ca la olteni hora nu "se inchide"? Adica nu fomeaza un cerc, ci un sir lung. Iar mainile se tin jos, pe langa corp. Eu fiind moldoveanca am ramas surprinsa. Ca noi suntem cu mainile pe sus :) Miki, cum sa dai cu serviciul de pamant?! Pai citindu-te pe tine m-am convins sa ma intorc la serviciu mai devreme. Spuneai candva ca te simti ca in concediu la serviciu. Si acum? Sunt hotarata ca din octombrie sa intru in campul muncii, dar nu vreau sa ma gandesc nicio secunda ca asta inseamna ca o voi vedea pe daria doar in weekenduri. Ma apuca plansul. Ce voi face cand ajung acasa si vad jucarii, hainute, dar fara printesa mea. Cred ca trebuie sa aduc tot la tara. Si acum imi dau lacrimile :(( Sigur mai voiam sa mai scriu cuiva, dar m-am intristat cu chestia asta, ca trebuie sa facem lucruri care nu ne plac! Sa va spunem cate ceva si despre noi: zilnic ne ducem de 5-10 orila pei-pei Mami fericita deDaria (8.04.2011) |
irinuca, intotdeauna va fi un compromis indiferent cat de placut e lucrul pe care il faci in lipsa sau in detrimentul timpului petrecut cu puiutii..
serviciul mi-e drag, ma relaxez, conversez, socializez, invat lucruri noi, progresez..am parte de un colectiv minunat, suntem o mana de oameni tineri..f tineri, eu fac parte din cei "trecuti" ca sa-ti dai seama..
dar cand ajung acasa si mai prind o ora-doua cu ei, de fapt cu andra ca vlad rezista mai mult seara, el pica pe la 12 noaptea de adormim noi inaintea lui ma apuca nervii..pe tot ceea ce ma tine departe de ei, pe faptul ca uneori intarzii sa-l iau pe vlad de la gradi ca nu reusim sa ajungem nici unul in timp si suna doamnele dupa noi, pe faptul ca vin cu laptopul acasa si am zile cand dupa 1 noaptea ma apuc si lucrez la fel cum in weekend imi vine sa arunc toate oalele si sa nu mai fac nimic si nu pt ca nu-mi palce, ca le fac cu mare palcere..dar imi fura timpul petrecut cu ei..
daca ai stii cum e andra seara cand ajung, cum rade in hohote cand deschid usa, cum e cu okii pe mine ca nici la baie nu pot sa ma duc ca urla efectiv de frica ca dispar iar, ca sta toata seara ca o maimutica in bratele mele si se cuibareste la pieptul meu si sta lipita de mine si multumita de i se citeste pe fata linistea, cum se tranteste jos de pamant cum indraznesc sa o las jos din brate si urla de zici ca cine stie ce s-a intamplat..
eheee si cate mai sunt de spus..
dar pt mine serviciul e ceva normal, n-as putea trai fara, eu am recunoscut ca 3 ani mi-au fost suficienti, adica ajunsesem cam la limita..admir mamicile care se dedica copiilor intru-totul, care si-ar dedica toata viata ingrijirii copiilor lor..
dar recunosc, desi stiu ca multe fete nu sunt de acord cu mine, eu nu sunt genul asta..
de ex nu cred ca am sa ma implic in activitatile lor de la gradinita/scoala, in facut teme, in ajutat sau stat langa ei..imi doresc sa cunoasca lume multa si sa se ataseze de cei din jurul lor, insemnand bona, doamnele de la gradi, colegi, bunici, vecini, etc..
inca mai am mult de lucru la capitolul asta ca sunt dependenti de mine..dar asta imi doresc acum..
miki1979 spune:
citat din mesajul lui Deea99 Miki[/b] clar voi aveti un crocobaru prin casa de va intra-n pisu.....tare curioasa sunt sa vedem ce zici de la urocultura lui V...e tare ciudat ..oare ii lasa bona prea dezbracati desculti..etc...ca nici nu mai stii la ce sa te mai gandesti cand pe amandoi ii ia pp des....eu va doresc sa scapati odata de aceste probleme pe fetele care nu v-am pomenit va 100 de ori si fara suparare ...dar atat mi-am amintit ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
nop deea, n-are nici o treaba unul cu altul..vlad e la gradi si doamnele de acolo intradevar il lasa si descult daca vrea..si ud din cap pana in piciaore..ziceam ca l-am luat vineri ud si noroit di ncap pana in picioare..
bona saraca e doar cu andra si la ea altele sunt problemele..
analizele lui vlad mi le-au facut astia de la clinica pierdute.. e a doua oara cand mi se intampla in ultimele saptamani si imi vindeau gogosi la telefon..degeaba m-am certat cu ei ca azi a trebuit oricum sa duc din nou sa le refac
strumphitza spune:
Buna dimineata!
Pentru mine nu e foarte buna pentru ca azi noapte mandra mea a avut show in program, de pe la 12 jumate pana la 2 jumate nu stiu ce a avut, s-a tot foit si scancit, o auzeam de dincolo cum se invarte in tot patul si da cu capul de patut prima data m-am dus ca urla, i-am dat san sa suga ca ma gandeam ca ii e sete ca era foarte cald in casa , a adormit si m-am dus la mine, m-am foit ceva si cand am readormit eu dupa lungi ascultatri sa vad ce mai face ca incepuse sa se foiasca, am atipit cred 5 min si iar urla, m-am dus si i-am dat 3 ml de paracetamol ca ma gandeam ca e de la dinti , m-a vazut ca intru in camera da era asa buimaca s-a ridicat in genunchi sa se ridice sus la patit dar asa somnoroasa ca a cazut cu fundu in sus si fata in jos, am intors-o i-am dat paracetamolul si apoi m-am dus la mine si am adormit si eu si nu am mai auzit-o, nu mai stiu daca s-a foit... s-a trezit la 7.20 si eu as mai fi vrut sa dormmmmmmm ieri dimi la 4 jumate trezita si azi 2 ore rupte din somn... ma antreneaza pentru cand om fi in vacanta ca sigur nu o sa doarma toata noaptea, cand schimba patul e jale
Trimit asta si revin cand pot, a venit peste mine, adica eu-s pe scaun, laptopul pe masa jos in living si ea ma trage de pijama sa o iau in brate , cu o mana ma trage de izmene si cu alta bate in masa si e asa comica
alehiam spune:
yasmi e vorba de streptococul beta hemolitic, nu de stafilococul auriu. Streptococul asta poate da complicatii gen reumatism poliarticular sau miocardite. Si la alti copii, scarlatina. Acum, sper sa ii iasa bine ASLO si sa nu fie cazul de tratament mai dur.
Cu stafilococul, nici noi nu l-am bagat in seama cand l-am avut.
R e a doua oara cand ia antibiotic in viata lui . Asta e. Sper sa fi luat decizia corecta si sa scapam cumva de pacatos.
Stiam ca pe Iasmi ai reusit sa o vaccinezi o data cu Luca
Deea, am citit despre laptele de capra. Si stiu ca la fel ca la cel de vaca - nu e recomandat pana pe la 1 an. Nu am gasit nimic cu pana la 3 ani. O sa mai caut.
Cred ca e faza cu cantitatea scazuta de acid folic si vitamina B12, care ar putea sa duca la anemii.
Oricum, de acord ca gustul nu e cel mai ce
strumph, o sa treaca si perioada asta agitata
Mad cu Robert si Lulu
strumphitza spune:
Am pacalit-o nitel am dus-o la cutia cu jucarii si are ce scoate de acum de prin ea si eu sa mai stau putin pe net mi-am luat si cafeluta aproape ca era pe un raft sa nu ajunga mandra la ea sa o verse
pishko , vezi ca Bond nu-i acasa e plecat cu capra tu chiar vrei sa iti vand eu toate secretele mele uh? stiu eu de undeva, nu te gandi, eu am ochi si urechi foarte bune , sa nu mai spun de miros , as fi o foarte buna Bond girl nu ? pistol nu am , da fac rost te0am trecut in listuta aseara pozici cu mandrii tai ne arati ?
alina06 am vazut 2 baieti scumpi cheliosi ce bine seamana cu tati feciorul, asa cum se asteptau socrii, l-a tuns tati ca pe el , retin bine ca asta era o grija a socrilor ? nu mai ai mult si vine si surioara tu cred ca nasti putin dupa sora mea de la bucuresti , si ea tot o motzata asteapta
Roxy da , asa cum ai auzit, nu avem voie sa folosim furtunul sa udam gradina, doar daca vrem la stropitoare, da cine sta sa ude ditai gradina la stropitoare? mi-ar jua juma de zi pe putin daca intind furtunuls i dau drumul la apa sa ud gradina si ma vede vreun vecin si imi face reclamatie, pac, 1000 lire amenda si bani nu avem ca ii strangem pentru vacante ...si mi-e asa mila de saracii trandafiri si iarba... dar maine poimaine vine ea si ploaia... e crapat iar pamntul si foarte uscat
Mary am vazut fluturasa prin livada, ce mai trimite ea pupici, scumpa de ea a gasit cirese ? mi-e dor si mie de livada maica mii si de ciresii aia mari si buni ..offf nici anul asta nu ajung in perioada cireselor... poate la culesul prunelor in septembrie
Yasmi cum a fost aseara ? cuma iesit tortul? l-ai mai scris pana la urma ?
Catank daca ai desktop nu stiu de ce te chinui de pe telefon, fugi sus cu Ioana la comp mare si las-o pe ea sa se joace pe covor si tu scrii pe forum
Mada hai la semnat condica sau deja ai semnat-o pana am terminat eu de scris aici ?
Alehiam ... imi pare rau ca ai luat ploile cu tine de aici si aici a venit caldura aia nebuna, de nu poti dormi noaptea iti trimit inapoi la pachet tot soarele , vrei ? super ca le-ai luat pelerile si cizmulite si i-ai scos in ploaie, aici toti copii au asa ceva, ca deh... e UK si ploua mult si nu or sta saracii sa astepte soarele ca s-ar putea sa li se lungeasca urechile Multa sanatate lui Robert, sper sa nu fie nimic grav
Miki sanatate multa ii doresc lui Vlad si Andrei, sa se faca bine repede si tie multa putere
Irinuca , nu te mai gandi de pe acum la ce si cum va fi la toamna, va fi greu dar te vei obisnui cred si o sa va vedeti in fiecare weekend nu ?
trimit asta ca e 8 jumate si tre sa sun la doctor sa ma duc sa ma vada si pe mine si pe piscoata, pe mine ca ma mananca rau o ureche si suspectez ca mi-a intrat ceva in ea ca azi noapte si prin somn ma scarpinam si sa imi mai dea reteta pentru anticonceptionale ca le termind uminica... si piscoata iar se lupta cu pata aia pe piele , mama ei de eczema ca o dau mereu cu crema si m-am saturat acum vreo sapt si am spus stop, acum iar e rau si aproape ca se face carne vie ... de data asta o sa le spun sa ii ia sa ii faca analize ca eu ma gandesc ca nu e simpla eczema, e ceva mai mult
roxy_s spune:
irinuca de cand incepe laptele sa clocoteasca, il las 10 minute. daca au bunicii vacuta sau poti sa faci rost de lapte de acolo, da-i ca este mult mai bun
azi tot lapte de vaca i-am dat.
viss aaa...am crezut ca ai prelata din aia. da, cu una n-ai ce sa faci decat sa ti-o bagi undeva dar mai bine nu
ailed un si de la noi.
strumphitza saracuta piscotica, de la inceput trebuiau analize, dar cu dr de acolo.... nu stiu de ce acolo refuza sa-ti dea analize de la inceput. si tebuia sa treaca cu cremele alea, de ce n-o trece? sper sa fie bine. si tu la fel cu urechea, si de la curent te mai mananca urechea tare. bine, asta daca crezi ca exista curent
dar care este chestia...de ce adica n-ai voie cu furtun? serios daca inteleg treaba asta. cica n-am voie s-mi ud gradina cu furtunul si daca nu ploua 3 luni?
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
strumphitza spune:
citat din mesajul lui roxy_s strumphitza saracuta piscotica, de la inceput trebuiau analize, dar cu dr de acolo.... nu stiu de ce acolo refuza sa-ti dea analize de la inceput. si tebuia sa treaca cu cremele alea, de ce n-o trece? sper sa fie bine. si tu la fel cu urechea, si de la curent te mai mananca urechea tare. bine, asta daca crezi ca exista curent dar care este chestia...de ce adica n-ai voie cu furtun? serios daca inteleg treaba asta. cica n-am voie s-mi ud gradina cu furtunul si daca nu ploua 3 luni? Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
aici mai greu cu analizele, te lasa sa te calesti sper sa nu am vreun crocobaur intrat in ureche de prin parc ieri sau gradina aseara o fi si de la curent, mai stii... ca zilele astea tot am stat cu toate usile si geamurile deschise ca nu se poate de cald
cat priveste furtunul...ehehe... pana acum, anii trecuti nu au fost probleme, dar e seceta, de 2 ani nu a plouat cat ar fi fost normal, stii tu aici mereu ploua si iarba-i verde, deh...anul trecut si in 2010 iarba in parcuri era galbena nu verde, pentru ca a fost mult prea cald pentru tara asta, iar anul asta la fel a fost o iarna uscata si au impus restrictia asta pentru ca au secat raurile si precum Londra are cateva milioane bune de locuritori s anu mai spunem cat turism are si cata apa se consuma numai in hoteluri si restaurante...si noi astia de locuim in Londra tre sa udam la stropitoare gradina si floricelele daca vrem ca furtul sta frumos strans la robinet afara asta e , ne conformam... ca bani de amenda nu am ...asteptam ploaia, ca se vede treaba ca desi a plouat o luna zilnic pamantul tot uscat e...
strumphitza spune:
hai ca mi-am luat forum, nu mai scrie nimeni
am sunat la dr la 8 jumate si cica o sa ma sune inapoi un dr pana la 10 jumate sa vorbeasca cu mine despre problema mea cu urechea, dar eu chiar am nevoie sa ma duc sa imi dea si reteta pentru pastile, plus sa o vada pe piscoata... deci sunt consemnata la domiciliu pana la 10 jumate si voiam sa ies sa luam aer acum de dimi ca dupa 10-11 se face prea cald si nu suport soarele ala stralucitor
piscoata mea s-a jucat in bucatarie si a gasit intr-un dulapior niste scrumiere si multe brichete de cand eram noi fumatori, nu stiu de ce naiba le mai tin, tre sa le arunc ca de 2 ani suntem curati amandoi sa lepun pe toate intr-o punga si sa le arunc naibii ca ocupa spatiu si le-o mai sparge piscoata si imi da de treaba
acum se uita la tv, la desene ca mi-a adus telecomanda si mi-a pus-o in mana sa ii dau drumul la desene, desi e prima data cand sunt numai eu cu ea acasa si se uita, eu nu deschid tv ul deloc cand suntem noi doua singure, dar acum am apasat si eu butonul de on/off si s-a deschis direct pe desene, desi nu stiu cum ca aseara Nick s-a uitat la niste filme , deci ultimul program era altul decat asta de desene animate ofi stiind piscoata ceva si eu nu stiu ?
o mai las 5 min si ii inchid tv ul ca nu imi place si nu vreau sa se obisnuiasca la tv, dar precum suntme consemnate in casa acum in asteptarea telefonului, ce sa facem? ne uitam la desene.... e canalul de desene de la BBC si-s e3ducative, ii invata fel de fel de chestii interesante...
madutza_bra spune:
scurt ca nu prea pot scrie...dovada pe picasa...am lipsit motivat...azi-nopate am fost la urgente in timp ce spalam vasele mi s-a spart un pahar in mana ...m-am intors acasa cusuta si cu ditamai atela ghipsata...deh daca am masina de spalat vase si eu tot cu mana spal...
nu mai pot face nimic..tb sa stau cu mana in sus ca sa nu sangerez si sa nu ma doara..maine merg sa-mi scoata firele. Vroia sa ma interneze ca le era ca mi-am taiat un nerv, dar nu a fost nevoie pana la urma..nici la calc nu prea pot sa scriu...nici sa tin bine mouseul
asa ca sa-mi motivati abesentele zilele urmatoare