Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata, fetelor!

a plouiat toayta ziua ieri si noaptea si acum de unde atata apa? vreau soareee si calduraaa...

catank multumim de cafea parca si simt mirosul de cafea, mmmmm....
cand am citit primul tau mesaj m-am si gandit ca deja ti-a si reparat laptopul. zic, mai dar ce rapizi sunt aia si cand colo....
pai ia-o si pe Ioana cu tine la etaj, ce are? la voi ploua?

irinuca ce de activitati aveti voi. ce va mai pune Daria sa faceti vrei nu vrei, vizitezi pui-pui este bine la tara, si mie mi-ar place sa stau o perioada.
cu serviciul...mai bine nu te gandi de pe acum, o sa fie destul de greu sa fii departe de ea. foarte greu. tu ai optat pentru 2 ani, nu?

toate mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

....
si a mea are cucuie si vanatai, joia trecuta parca era beata era in bucatarie si s-a impiedicat si a venit cu fruntea de usa s-a ridicat, a mai facut doi pasi si a venit cu fruntea de aragaz si-a facut doua cornite![/left]

mami de Alexandra Mirela

cred ca de la lapte. i l-ai dat cu rom?
scumpa de ea

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

neata!
si eu pe frecventa..nu ca m-ar fi listat Yasmi() la panoul disparitiilor dar de citit va mai citesc ,insa cu scrisul stau greu...uneori sunt asa de obosita de nu imi gasesc cuvintele....
dar cu vestile despre voi sunt la zi

o felicit si eu pe Andreea pe nepotica/finuta
Lalely nu trebuie sa te simti vinovata....ce eu daca am stat cu S a vrut sa pape...nuuu....trebuie doar sa nu mai fii nervoasa si sa incerci ca tot ce face el rau sa-l transformi intr-o joaca....daca ttreci peste acesta etapa si gestionezi altfel lucrurile ai sa vezi ca o sa fie mult mai bine...statul mult acasa aduce niste frustrari mult mai mai..crede-ma

Ailed ce face Dodolina....eu zic sa-i treaca durerea ,dar sai ramana buzele asa-a la angelik

Mada am vazut pozici..cata stapana de la 8-16 pe kart si trotineta...iar foisorul foarte fain

Roxy am vazut-o si pe A....am mai zis mi se pare mult mai mare decat este si nu stiu de ce...ca la kg nu-i departe de A a mea....e dulce foc

Yasmi
ce distractie pe voi..pupati catel de o sa-l albiti ...bietul de el..si lui cum nu-i place....si tu si copii aratati super...ai grija la aluaturi ca te ingrasa
nu zici ca m-a pus pacatul sa vad pozele cu cornurile si minipizza si deja le-am executat. de joi noapte de cand le-am vazut am facut minipizza de 2 ori si cornuri 1 data.....de minipizza stiam....o tot facem prin 2008-2009....tot de pe culinar si cred ca tot aceesi reteta si autor...uite ca nu m-am uitat la data editarii....am facut prima data parca de sf andrei cand chemase S niste fetite la ea..un mare succes am avut ....duminica s-o execut mai repede ca aveam ceva musafiri, dupa ce am framantat coca la robot..tot era pe masa am bagat in el toate ingredientele....masline,ardei rosu,kaizer,carnatii sunca ....s-au maruntit (cat am vrut eu) si apoi doar le-am intins pe foaie....vineri m-a chinuit talentul sa le tai la cutit....cand am vazut pozele am intat pe forum ca stiam ca o sa pui si retetaasa ca am dat peste mesajul lui viss
draga mea Mada (Viss) te-as primi cu cea mai mare placere la mine, insa in cursul saptamanii nu mai sunt acasa de la 11-13-14-14.45h....merg sa o iau pe Stefy de la scoala....imi pare tare rau...sper doar sa nu te superi pe mine sa zici ca nu vreau..am tot zis sa iti scriu pm sau tel..dar m-a inebunit timpul asta...mai vb..pup comorile tale pe care le-am admirat in pozici

Irinuk
esti o norocoasa ..ti-am mai zis ,nu....bafta lu bunicu

Mary si voua ..nu mai retin ce am citit despre voi ,dar era de bine
aaaaa Cami te-am vazut aseara..ai fost superba superba....de la rochie ,par si atitudine...pe tine (din mesaje) te vad ca si pe mine....adica vesnic pe graba si nearanjata.....nu mai zic de fete..vb lui roxy ca nu prea le deosebeam....cand sunt cu tine zic ca seamana cu tine,cand sunt cu sotul zic ca seamna cu el..comcluzia tu cu sotul semanati ff bine.....si lu'taica popa ce-i mai place nasitul....ii sta ff bine si parca e facut pt asta

Catank si pe mine m-ai pus pe gandiuri cu mesajele alea....la fel am zos si eu ca scrii codificat sau vrei sa ne mai pui si noua neuronul la munca...la cate faci prin gospodarie ar trebui sotul sa iti cumpere un laptop nou,nu? ce face I?..imi place tare cu,m pov de ea.....

Alina
burtik nu am vazutpoze cu L..dar promit sa intru sau nu ...sa protestez putin ca nu ne pui si cu burtik ta..pai nu mai stii cum se fac pozele la burtik???? in oglindaaaaaa

Ally
ce te mai rasfeti...pacat ca tati nu mai lucreaza in I....voi cate fete sunteti?....cand naste sora ta?pt gagicantul italian

Miki
clar voi aveti un crocobaru prin casa de va intra-n pisu.....tare curioasa sunt sa vedem ce zici de la urocultura lui V...e tare ciudat ..oare ii lasa bona prea dezbracati desculti..etc...ca nici nu mai stii la ce sa te mai gandesti cand pe amandoi ii ia pp des....eu va doresc sa scapati odata de aceste probleme
pe fetele care nu v-am pomenit va 100 de ori si fara suparare ...dar atat mi-am amintit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Buna fetele,

Intru si eu in creierii noptii caci asa cum bine zice Miki,pt noi duminica este zi de gateala...of ce rau este ca lunea plecam la munca...

Vad ca vorbeati de concediu si m-am gandit sa va intreb daca stiti vreo pensiune ok in Eforie Nord..
Vreau ceva ok ca pret si cat mai aproape de plaja...
O sa iaau si bunicii cu noi si vreau sa platim noi,asa ca daca o sa platesc mai multe camere o sa fie ceva.

As aprecia daca stiti vreuna ok...

Mamica de David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Nu stiu, daca ti-a raspuns cineva. Noi anul trecut am stat la Vila Elena din Eforie (http://www.cazare-pe-litoral.ro/ ). Recunosc ca e o cazare cam scumpa(de exemplu cam 260 lei in varful sezonului), insa cum Luiza era mica si vroiam sa am o curte cu umbra, in caz ca nu puteam sa stau cu ea pe plaja. Si are o curte superba, cu umbra, cu un loc de joaca, cu poarta care se deschide doar din casa. Era destul de aproape de plaja Belona/debarcader, fiind in spatele hotelurilor Brad, Bega. Are doar micul dejun inclus..
Am mai fost si la alte pensiuni din Eforie si chiar daca erau faine ca aspect si altele - nu erau aproape de plaja si curtile nu prea aveau umbra (asta e piticul meu, ca nu prea vreau sa stau in camera decat cand dorm )

Mad cu Robert si Lulu

Mergi la inceput

am tot scris si despre noi nu am zis nimic..
fetele sunt bine...Stefi ii pare rau ca ia vacanta ..cica o sa se plicti ....Anna tot mai nazdravana....are gura praf de la dintisori maselute si canini....ne putem lauda cu 3 dinti jos...ca acum se vede si cel nou bine....si 2 sus....roade tot ce prinde ....face intre 3-5 kk pe zi dar nu e deranjata la stomac...cred ca a auzit ca nu mai am eu bani multi si vrea sa ma ajute sa-i termin mai repede si pe asta care-i am....ca nu am 2s decand am cumparat 99 de pampi...de olita nu pun problema ca nu e pregatita..uneori face si nici nu imi dau seama...dar un lucru bun am facut....am adus olita-n living spre disperarea lui tati...cica ii e silacand o vede...ce m-a enervat...A se pune pe ea imbracata ,rade si eu o intreb..ce face fata,pishu? si ea rade....zic ca e un pas inainte...despre mancare ..ufff sunt zile si zile..nu a mai vrut mancare de bebe..dar nici de asta de-a mnoastra gatita light...cred ca vre-o 2s ne-a luat trecere....acum are zile cand vrea si o nimersc cu reteta si zile cand nu vrea...dar i-am mai dat cascaval, sunca de curcan sau pui....etc...capsuni a mancat 1...am zis sa ajung sa iau din piata de la tarani ca or fi mai bune....cirese in prima zi cred ca peste 10 apoi nici sa le mai vada.....dar incet incet papam noi..important este sa fie sanatoasa si voioasa.....de vb ff putine cuvinte....dar e tare dulce cand suntem plecate ,de ex in market si ea nu ma vede ma striga asa frumos..mamaaa?, mamica, mami....de toata lumea se uita cu drag la ea....i-m tuns breton si arata vb lui S ca o caprita

despe mine..cica sunt la dieta..in fiecare zi incep dimineata si ma pierd peste zi....dar trebuie ,trebuie sa ma mobilizez ca am cazut in groapa cu cenusa sa zic asa....am facut o burta mare fix de sun sani...nu mai am o haina care sa-mi vina....am dulapul plin ...si cand zic sa-mi cumpar ceva stiind ca trebuie o masura mai mare ma deprima rau ,da rau de tot....la mine shopingul a devenit un dusman...sa vad ce-o iesi..ca am incercat si dieta madalinei si nu m-am putit tine de ea..acum vad ca am reusit performanta de ea scoate painea,zaharul si ciugulel;ile...ciuguleli care pt mine inainte erau masa mea.....mancam ff putin..de pe la Anna din castron..dar mese neregulate si mancat seara dupa 19 cred ca mi-au facut burtoiul asta

gata va pupic....si o zi insorita.....la mine tot nor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Neatza!

Yasmi

Eu cam greu cu revenitul pe forum. Saptamana trecuta dupa ce m-am intors din preumblari , a aparut un caz de scarlatina la R la gradinitza. Umblat dupa exudate si concluzia e ca e purtator de streptococ. Asa ca tratament cu antibiotic scrie pe noi. Mor de ciudas ca ziceam ca ii vaccinez dupa ce ma intorc din Londra ca sa-i supraveghez daca fac vreo reactie.

In rest la servici am de lucru de imi crapa tastatura.

In fine - eu am inceput sa-i dau Luizei lapte de capra, ca am auzit ca ar fi mai bun decat cel de vaca: ca iedutul e mai de aceeasi dimensiune cu puiul de om si asa ar fi bine dozat , ca ar fi mai asemanator cu cel uman, etc. In fine, eu il iau de la o ferma si mi-l aduce acasa .
Mai pupa si ea lapte praf si un pic de alint de la mine, ca dupa 1 saptamana fara mine, tot nu a uitat de mami-suzeta. Si oricum e teroare cu gingia: ii ies niste canini.
Cu mancatul: e in perioada in care daca incerc sa-i dau eu primesc refuz total. Daca ii pun lingura in mana mai intra ceva in stomac.
Ieri i-am ambalat in pelerine si pantaloni antiploaie si i-am scos la plimbat prin balti, ca dormisera vreo 3 ore la pranz si trebuia cumva sa-i dobor seara.
Strumph la cum ploua zilele astea, ma gandeam ca am importat ploaia din Londra. piscoata cea minunata.

Pupici si sper sa am timp sa va citesc mai pe larg zilele urmatoare

Mad cu Robert si Lulu

Mergi la inceput

daca tot e deschis forumul sa-i raspund lui alehiam
mai citeste despre l de capra..... mama mea are o caprita si ma certa cand imi dadea lapte ca de ce nu-l folosesc la fata....orez cu lp sau alte budinci....si am citit....dar culmea ca primele 2 articole erau la fel....adica nu se da lapte de capra pana la 3 ani....contine nu stiu ce....apoi ce am mai citit au fost pareri pro si contra.....si cum nici mie nu-mi place l de capra nu mi-am mai batuit capul prea mult sa ma informez.....de aceea nu iti pot spune exact de ce ziceau ca e interzis ...hai ca am stris tare aiurea...nu sunt coerenta dar sper ca ai inteles....sunt pe graba am uitat sa spal caruciorul si e tare jegos..sper sa-l mai inviorez cu un spray care il folosesc la tapiteria auto...ca e plin de babana ....si pana la 11h trebuie sa se usuce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna dim.
-roxy-pai acoperitoare de ploaie dubla, n-amam una de carut unic, pot sa mi-o bag undeva,nu?intr-o vreme ma apucasem sa caut pe net de vanzare, nu am gasit..asa ca am lasat-o balta.m-a insotit uneori o umbrela mare, pe care o bagam sa stea cu batul intre cei 2 copii,si-i acoperea de tot- merge dc nu ploua tare, sau dintr-o parte.momentan nu ma risc la o noua raceala, ca nu vreau sa aman operatia.dc tot am ajuns aici, hai s-o facem si gata.mai sunt cateva zile, si sa mor dc nu i-as tine intr-un glob,ca mi s-a acrit si mie de muci, ser pus cu forta si aspirat idem
-irinuca- venim cu mare drag, odata cu soarele de afara, si din viata noastra
-deea-pai dc treb sa iei fata, cum sa fie cu suparare? nu treb sa -mi dai mie detalii de-astea,fiecare cu ale lui in primul rand, apoi cu ale celorlaltilasa ca vine vremea frumoasa si ne vedem in parc,poate mai punem de-o intalnire-2 cu mai multe fete..
-mandreac- sa-ti traiasca nepotica!sa fie sanatoasa,si sa va bucurati de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetele, Andra va multumeste de pupicuri, au avut efect...s-a dus umflatura....au ramas juliturile...
Viss, eu i-am dat seminte Andrei si de dovleac si de floare( mieji evident)e moarta dupa ei...
Deea, eu am facut cornurile de 3 ori de joi pana duminica, minipizza nu...(inca).Mobilizeaza-te si nu rontaii prostii, cura maduzei mi se pare oki, hai ca poti
roxy, catnk,, pup fetele!
Irinuk, e imaginea campaniei lui tataie, Daria, nu? castiga sigur
Strumph, yasmy, voi unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi]

am citit doar ultima pagina ca tre sa ii dau juniorului papa si sa il pun la nani si apoi revin.
dar pana atunci, alehiam, si I a avut/are stfilococul auriu parca dar nu i am dat nici un tratament ci am hotarat cu dr ca o sa ia tratament (antibiotic) atunci cand o sa aibe o problema si o sa fie nevoita sa ia. Iasminei nu i am mai dat antibiotic de vreo 2 ani cred....
noi am facut vaccinul iasminei cand i l am facut si lui Lucas pe cel de 1 an (adik acum aproape 4 luni).

revin.....

Mergi la inceput