Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
roxy_s spune:
viss
pai daca ploua, ce? iesiti afara, pui prelata si gataeu azi asa am iesit. a plouat toata ziua la noi dar ne-am imbracat bine, mi-am luat umbrela si am iesit. mie imi si place pe ploaie daca este vremea linistita si ploua incet.
si eu i-am dat capsuni zilele astea. nu prea se da in vant, nu erau nici foarte dulci, cred ca de aia. mango i-am dat demult si ii place.
alina06 ce scump este Luca chelios, asa bine ii sta asa seamana cu tati
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
MaryM85 spune:
Hai ca v-am citit si acum, Strumphy super pozele cu "chiscoasa",si la noi a fost soare si cald,!
MaryM85 spune:
Lolely eu sunt de acceas parere cu MIKY( MA EMOTIONT SFATUL TAU) a mea face la fel si eu nu merg la sevici, dar m-am obisnuit, mai nou daca nu o las sa faca prostioare tipa de ma surzeste, dar o ignor si ii trece, azi m-a inebunit, vrea sa manance pamant si pietre ca doar mancarea nu a fost buna! tot ce pot sa spun e RABDARE mami!
MaryM85 spune:
Viss mersi de ideea cu iaurtul cu capsuni am sa incerc ca nu imi mai mananca iaurt, si capsunile ii plac, azi i-am dat si piersici ce le-a savurat.
MaryM85 spune:
VISS ce tare e Sergiu cum escaladeaza dar si-a luato,.
lalely07 spune:
Va mutumesc ca sunteti asa de saritoare si ca ati inteles cat de trista si parca fara iesire ma simt...
Va pup pe toate:Pisko,Roxy,Miki,Yasmi,Madutza,Strumfy,Mary,Delia...Sper ca nu am omis pe nimeni...
O sa incerc sa tin cont de sfaturile voastre.O sa vad cum fac sanu mai fac nimic cat este el treaz si sa fac ce mai trebuie cand doarme...Ii ofer cat de multa atentie pot,credeti-ma!!!
O zi pe saptamana sunt acasa,de obicei vinerea si atunci stau numai cu el..facem prostioare..ne jucam,alergam...si totusi el s-a schimbat radical!!!
Dar poate ca va trece si va accepta situatia...
Vb ta Miki..imi vine sa dau cu serviciul asta de pamant...
Va multumesc din suflet...
irinuca05 spune:
Hello!
Sunt la curent cu cititul. Intru repede sa va salut si ma bag la somnic.
Viss, va asteptam pe la tara cand iese soarele pe strada voqstra. :) Aici e la fel de frig si urat ca la bucuresti.
Yasmi, la muti ani si sa va iubiti mult! Nu-mi vine sa cred cat te-a schimbat mutarea la casa! O schimbare frumoasa :)
Roxy, tu cum fierbi laptele de vaca? Vreau si eu sa-i dau darieu, dar nu stiu cum sa incep :)
Lalely, nu e vina revenirii la serviciu. E o noua etapa prin care trec puiutii. Eu nu am plecat de langa daria, dar observ ca devine f nervoasa uneori. Trebuie sa ma comport extrem de calm si sa-i cant in struna ca sa nu faca urat. Cu mancarea avem zile bune, zile rele! Capul sus!
Andreea, felicitari pt nepotica grabita! Sa fie sanatoasa! Multa sanatate si lui Rares!
Ally, ce prostioare a mai facut Duracel? S-a dat in spectacol in fata bunicii?
Madutza, sa-ti fie de bine distractia! Ai vazut ca la olteni hora nu "se inchide"? Adica nu fomeaza un cerc, ci un sir lung. Iar mainile se tin jos, pe langa corp. Eu fiind moldoveanca am ramas surprinsa. Ca noi suntem cu mainile pe sus :)
Miki, cum sa dai cu serviciul de pamant?! Pai citindu-te pe tine m-am convins sa ma intorc la serviciu mai devreme. Spuneai candva ca te simti ca in concediu la serviciu. Si acum? Sunt hotarata ca din octombrie sa intru in campul muncii, dar nu vreau sa ma gandesc nicio secunda ca asta inseamna ca o voi vedea pe daria doar in weekenduri. Ma apuca plansul. Ce voi face cand ajung acasa si vad jucarii, hainute, dar fara printesa mea. Cred ca trebuie sa aduc tot la tara. Si acum imi dau lacrimile :((
Sigur mai voiam sa mai scriu cuiva, dar m-am intristat cu chestia asta, ca trebuie sa facem lucruri care nu ne plac!
Sa va spunem cate ceva si despre noi: zilnic ne ducem de 5-10 orila pei-pei
irinuca05 spune:
Adica la pui-pui. Si pe vremea asta, va dati seama ca ne umplem de gainat sa noroi. . Am inceput sa ne ferim de cuvantul magic "pui", ca-i aducem aminte si nu mai scapam! Tataia a zis ca o sa-i aduca 2 puisori oe care sa-i tinem in fata casei, sa avem liniste cu totii. Daca ea a zis "pei-pei" si nu o insotim spre curtea gainilor, iese cu mare scandal si lacrimi.
Despre mirositul (si ruptul) florilor v-am mai spus. Ma hranim pisica si cainii. Pe ploaie ori vant, pt ea nu conteaza! Ne ducem sa o luam pe mamaia de la serviciu (pe jos, ca serviciul e la o diatanta de 5 case :) )
Duminica am fost la lansarea candidaturii lui tataia. Am fost cu sustinatorii prin comuna. Daria avea pe cap sapca cu insemnele partidului si facea "pa pa" electoratului. Apoi ne-am pupat cu politicienii judetului :)) Si am dansat pe imnul partidului. Daria danseaza, ridica mainile sus si spune "hap-hap" (=hop hop)
Ne-am distrat cu ea
Sambata i-am rupt turta finutei. A fost si ea o printesa. I-am luat rochia de la.magazin Carmeliz din Unirii (este si in Afi). Alba cu buline rosii :) A ales de pe tava margele, parfum si bani :)
Va pup
Noapte buna!
catank spune:
Yupiiii e ok. Neata! Dau cafeluta azi! Offf scriu de pe tel, aseara v am scris un mare mesaj si nu s a trimis...tare frustrant, vb lui ailed. Va pup pe toate fete dragi! V am citit, de scris mai greu, lapto. este la reparat, la comp mare imi este imposibil, este la etaj...ioana la parter...nu as auzi cand plange...etc si sa o iau cu mine nu ma lasa. Trimit si revin