Dovlecei de sept-oct 2009 ***21***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuka30 spune:

Leon Mihail DUPA ODISEEA DC
vineri 11 sept .7 inceput travaliu si sindromul mamei ( curatenie generala pus muraturi si facut zacusca )Sambata 12.09.2009 ora 14:30 am nascut .Cu o epidurala pentru oprirea contractiilor ,cateva ore in plus de asteptare pana isi pierde efectul, un forceps si cativa doctori am nascut natural. Bebe Leon Mihail n a zis nici pas la nastere. 3.154 greutate si 53 cm cu capul alungit de la forceps . Capul si-a revenit la forma normala.
l-am alaptat combinat lapte matern si lapte praf Apoi doar lapte matern pana la un an .primul cuvant (Take, numele lui tati) la 7 -8 luni .primii pasi singurel la un an .tot la un an am facut cunostinta cu olita .dupa varsta de un an am inceput sa legam cuvintele si dupa varsta de doi ani am inceput sa vorbim normal . De la 1 an si 10 luni la 2 ani si 10 luni am mers la cresa .In prezent vorbeste mai mult limba japoneza n-am scapat de isteriile si mofturile specifice varstei si nici de sutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Lali, la multi ani din nou si aici ! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi tie.

La multi ani Mariilor si Marianilor!

Danuka bine ai revenit. O sa incerc sa te trec eu in lista daca mai stiu cum. Daca nu, te ajuta sigur Lali.
Dupa cum vezi am ramas destul de putine cele care mai scriem dar faptul ca ai unde sa ceri un sfat sau sa dai un sfat e "priceless".

Noi ne pregatim de mare. Maine dimineata plecam la bulgari. Abia astept. Vreau sa vad reactia lui Rares cand va vedea marea pentru ca zilele trecute cand am fost in Herastrau mai avea putin si sarea in lac. Ultima data cand am fost la mare a fost cam speriat de sunetul valurilor iar pe nisip nu prea a vrut sa puna picioarele pentru ca se murdarea .

Laura cum a fost la munte? I-a placut Ramonei? Din cate am inteles, a fost cam frigut.

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Danuka bine ai revenit! Si sa stii ca ne gasesti pe aici, cam putine, dar asta este.

Monica distractie placuta! Sa aveti parte de vreme frumoasa!Sora mea a prins vreme urata, din pacate pentru ea si cel mic.

Ramonei i-a placut tare mult la munte, s-a plimbat cu telegondola in Azuga, a facut poze si mi-a adunat flori care si acum sunt in vaza in bucatarie. S-a distrat de minune, mai ales ca a fost fara Mihai, dar cel mai mult mi-a placut faptul ca i-a adus lui Mihai o masinuta cadou de revedere. S-au imbratisat, Mihai nu stia ce sa-i mai arate si tot asa.

Acum am si eu o problema...sau poate nu chiar o problema, dar de ceva timp Mihai se trezeste plangand rau si din somnul de pranz si din cel de noapte si cauta sa vada daca este singur. Am mai observat ca face asa si cand stie ca sunt in casa, dar nu stie exact unde. Oare sa fier numai frica ca este momentan singur? Eu i-am explicat ca nu il las singur si nu plec din casa fara el. Voi ati patit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Laura, sa stii ca si Rares a avut perioade din astea. Se trezea si noaptea si ziua si nu vroia sa mai adoarma decat daca il mangaiam eu sau stateam cu fata culcata langa capul lui. Cum ma miscam se trezea si plangea. I-am explicat de fiecare data cand se trezea ca mami e langa el si ca nu are de ce sa planga si la un moment dat nu a mai facut asa. Acum tot se trezeste dar tipa in somn, si dupa aia adoarme la loc si nu trebuie sa ma mai duc la el mereu. De regula ma duc la el pe la 4 dimineata, bea laptic, il pup si se mai culca la loc vreo 2-3 ore.

Eu zic ca e doar o perioada si ca va trece.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Multumesc mult Monica
Asa sper si eu, dar din cauza asta nu stiu daca sa-l mut sau nu langa Ramona...poate ca nu ar fi o idee rea.

Lali ai promis ca mai intrii si pe la noi, te astept asa cum le astept si pe Ioana, Selen, Kemsy, Cata,Danuta, Danangie

Mergi la inceput

Multumesc fetele foarte putine fete mai sunt
Totusi Asa cum am revenit eu poate mai revin si alte fete
. Mai ales ca prichindeii nostri sunt maricei acum ne putem
Permite sa ne mai ocupam si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello fetele!

Laura,stiu ca am promis ca iintreu si nu am mai reusit , in ultimele saptamani nu am reusit saq scriu mai mult de 10 mesaje dpe tot DC-ul ...

Acum sunt intre borcane,fac zarzavat ,coc ardei... Ma bate gandul sa fac niste zacusca, sa vads ce fac pana la urma.

Multumesc pentru urarile de ziua mea de3 aici si pe FB!

Eu am avut ultimul timp tare ocupat! Am primit vizite,apoi am fost la Moeciu si m-am intalnit cu mamici de strugurasi ( odiseea Teodorei) , am fost la cineva la Targoviste,apoi la o fata in
Bucuresti doar o seara si apoi acasa. Imi pare asa rau ca nu am putut sta mai mult in Bucuresti,ca mi-ar fi placut sa va intalnesc Laura si Monica . Dar voi mai veni cu siguranta la ea,si atunci nu va ratez!

Danuka,bun revenit! Devylla si-a schimbat userul,daca nu ma insel este SabinaY acum noul nick. Kemsy inca scrie aici si la fete de Italia,daca nu ma insel ,si Daciana din cand in cand. Nici de Kawaican nu mai stiu nimic de mult timp.Eu nu sunt din timpul sarcinii,am intrat mai tarziu,dar asta nu inseamna ca nu putem conversa .

Chiar m-am uitat pe ultimul capitol de la scutece,de la Dovlecei si mi-am amintit cata frustrare razbatea din unele mesaje ... M-a facut sa ma uit in urma faptul ca s-a dusla ceruri Monica70,si ru tineam minte ca a facut parte dintre mamicile de dovlecei de 2009.

Va las, ma intorc la tocat rosii...

Pupici!

PS , Danuka, nickul tau era "hatsumomo ".

Mergi la inceput

Lali_mete ,Multumesc ! Esti o dulce !
sigur ca putem comunica chiar daca nu am fost in aceeasi perioada in
ODISEE avem destul de multe in comun :
Suntem in primul rand oameni , suntem fete ( suficient sa purtamo conversatie )
Suntem romance , mamici si nu in ultimul rand membrii DC
Iata cate motive si oportunitati de a comunica
Multumesc ca miai amintit numele de utilizator
Chiar daca nu pot recupera contul macar pot sa citesc postarilemele
Si ale fetelor si pentru asta le Multumesc administratorilor DC si tie inca o data

Mergi la inceput

ma intreb cum oare ati reusit voi sa va faceti timp pentru DC ? Eu la 2luni dupa nastere am inceput munca.sotul meu lucra la un fel de supermarket ca manager in lipsa de personal a trebuit sa l ajut .Asa ca l-am luat pe bebe in "cos" si am trecut la casa de marcat ,cand nu erau clienti stam in oficiu cu bebe (care era in spatele tejghelei).Cand a inceput miscarea bebe l-am pus in sling ai lucram cu el in spate .intr-e timp a venit dezastrul de la FUkushima si totodata bunica mea era la pat.Cu problemele (radiatiile si bunica )am plecat in Romania 2 luni .In tara nu era acasa decat un frate si nu puteam sai las copilul in grija ca sa ma odihnesc.La o saptamana Leon a facut pneumonie si asta m-a tinut in casa ratand sansa de a ii face cunostinta copilului meu cu strabunica si sa sansa a-mi lua adio de la bunica care m-a crescut si a decedat la 2 saptamani de la sosirea mea cu doua zile inainte de ziua planuita de mine sa o vizitez.Speriati de cutremur radiatii si starea bunicii mele am venit in Romania cu speranta sa ne revenim dar in tara am avut parte de boala , inmormantare si tot felul de necazuri .

Mergi la inceput

ne-m intors in Japonia si mai obositi.
La nici o luna dupa am reinceput munca sotul avand nevoie de mine
Iar Leon fiind prea greu sa-l mai #539;in in carca si sa stau in picioare la tejghea l-am dus la cresa desi îmi parea rau ca fac asta era mai bine pentru el sa se joace cu copii cateva ore cat il ajuta mami pe tati la serviciu.si parca nu era de ajuns munca am zis c:a daca fiul meu face ceva (merge la cresa ) sa fac si eu ceva asa ca m-am inscris la niste cursuri si m-am incarcat si mai tare :munca,casa,copil,cursuri.O nebunie! Vazand ca nu mai fac fata in Decembrie 2011 am renuntat la munca, in ianuarie am terminat cursurile si ma pregateam sa lucrez in domeniu dar in mai 2012 am renuntat.In Iulie am renuntat si la cresa iar luna asta ne am mutat si in sfarsit am reusit sa mi fac timp pentru copil,pentru mine si pentru DC

Mergi la inceput