Dovlecei de sept-oct 2009 ***21***
Raspunsuri - Pagina 13
laura78nico spune:
Buna fetele!
La multi ani ROXXY! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti!
Monica te cred si este foarte frustant, mai ales ca eu am intrat cu 2 zile mai tarziu in concediu sa mai ajut fetele sa facem unele acte si peste o saptamana nu au mai fost valabile...munca in zadar. Cat despre Rares ar putea fi de la caldura ca nici pustiul meu nu doarme mai bine...
laura78nico spune:
Buna fetele!
Pe scurt ca nu am timp mult la dispozitie. Noi bine, eu la servici, copii in parc.
Va pup si va astept cu vesti!
laura78nico spune:
Am uitat sa va dau o veste mare: Ramonei i-a cazut primul dintisor!Am fata mare de acum!
laura78nico spune:
Fetele pe unde umblati, mai ales pe caldura asta!
Noi suntem bine, eu l;a serv, picii acasa azi isim numai pe seara afara.
monikus spune:
Buna,
Laura lasa ca vine weekendul si mai scapi doua zile de serviciu. A plans Ramo cand i-a cazut dintisorul?
Eu saptamana asta am fost in medical cu Rares. A racit urat de tot de a trebuit sa schimbam si doua antibiotice pentru ca nu reuseam sa-i scadem temparatura in nici un fel. De vineri seara tragem si abia astazi as putea spune ca e mai bine.
Noi murim de cald si asteptam cu nerabdare sa plecam la mare pe 18 august.
Va pup.
laura78nico spune:
Buna Moni...chiar am vrut sa te sun in week-end si nu am mai apucat...ce mai tragi si tu cu Rares... stiu ce inseamna sa nu-i dai de capat. Ma bucur ca sunteti mai bine.
Ramona nu a plans cand i-a cazut dintisorul, din contra m-a sunat extrem de fericita ca nu a durut-o si nu a plans niciun pic. Seara si l-a pus sub perna si a venit zana Maseluta si l-a luat si i-a lasat bani in loc.
In rest nimic nou la noi, doar ca sunt foarte obosita...si nu-mi place ca parca nu se mai aseaza lucrurile odata...
Tot traim cu speranta...
laura78nico spune:
Buna fetele!
in primul rand:
LA MULTI ANI LALI! SA FII SANATOASA, SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI ALATURI DE CEI DRAGI!
Noi suntem bine, Ramona este la munte cu socrii si noi acasa numai cu Mihai. Are sotul doua zile libere asa ca...
pup
laura78nico spune:
Am intrat doar sa spun La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi. Ramona s-a intors de la munte.
Danuka30 spune:
Salut fetele
M#259; bucur sa va reg#259;sesc pe forum , am fost al#259;turi de voi in odisee
Dar din p#259;cate nu am mai reu#537;it sa intru dup#259; ce l am n#259;scut
Pe japonicul meu . Nu mi amintesc decāt de cāteva fete ( devilla, kemsy,kawaiichan si Daciana Ilie ) .dar numele meu de DC l am uitat complet.
S-au intamplat atat de multe de cand a venit pe lume samouraiul meu .pe scurt am sa scriu ce ne a re#539;inut sa intram pe DC si cele mai importante si amuzante momente ( unele le am uitat deja )