Dovlecei de sept-oct 2009 ***21***
Raspunsuri - Pagina 12
monikus spune:
Hello girls,
Ce mai faceti? Nu am mai trecut pe aici de un car de ani.
Noi suntem bine in principiu. Eu sunt cam prinsa cu munca de nu mai reusesc sa vorbesc cu nimeni despre nimic. Rares momentan cam plin de muscaturi de purice. Ni s-a spart o teava saptamana trecuta in baie si dl instalator cand s-a intors de la subsol unde inchisese apa, nu a dorit sa vina cu mana goala, sau mai bine zis cu picioarele goale si mi-a carat in casa o tona de purici. Urmarea... eu si Rares si sotul suntem plini de bube. Numai buni de plecat in concediu ca sa rada toata lumea de noi.
Partea buna e ca in sfarsit de vreo luna Rares nu mai are probleme cu nasul infundat. Tot are un streptococ, dar nu se manifesta in nici un fel.
In rest, asteptam luna august sa intre si Rares in vacanta si sa putem pleca la mare. Si anul asta vom merge tot la bulgari. Preturile sunt mult mai convenabile acolo fata de Constanta. Partea buna cu Constanta e ca acum ar trebui sa ajungi repede la mare pt ca s-a deschis toata autostrada.
Referitor la caldura, am bagat si noi vreo 3-4 nopti aerul conditionat pentru ca nu te puteai odihni deloc altfel dar in rest, am suportat eroic caldurile.
Va pupam si va uram weekend placut tuturor.
AAAA si LA MULTI ANI tuturor care isi serbeaza astazi ziua de nume.
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Buna tuturor!! Ce faceti, v-au topit caldurile, ati fugit la mare, la racoare??? Si aici e f cald, noroc cu AC ca ne mai racorim, in rest te topesti. Loris mai merge 2 saptamani la gradi si plecam si noi in concediu. Abia astept. Din toamna am planuri mari, ma intorc pe bancile scolii, m-au acceptat la o facultate la MI, la o specializare. 2 ani trebuie sa invat. La voi, cu caldurile astea, mananca dovleceii?L are apetit scazut, laptele e la putere! O zi buna!! Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009) Raisa are nevoie de noi Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! |
Bravo Kem. Sa fie intr-un ceas bun. Sper sa treci cu bine si de astia doi ani. Pupici lui L.
monikus spune:
citat din mesajul lui laura78nico Hai fetele ca mi-am mai revenit nitel...incerc sa gabdesc pozitiv ca poate asa este mai bine... Va fac cinste ca ieri am implinit 6 ani de cand sunt dna Ionescu Asa ca Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 povestea noastra |
Laura la multi ani cu intarziere. Sa fiti sanatosi si fericiti.
danielle09 spune:
Buna! Am si eu o intrebare: cum sa-mi fac fetita in varsta de 2 ani si 10 luni sa ia Omega 3 ulei de peste? Le-a dat cineva pana acum dovleceilor ulei de peste? Si daca da, cum l-au acceptat? Am fost ieri la control si ne-a recomandat sa-i dam cate 5 ml. zilnic dar nu stiu cum sa fac ca il respinge. Prima data i-am dat nu mai mult de 1.5 ml. simplu si ii tot venea inapoi, a inceput sa planga; a doua oara, mai spre pranz am incercat sa i-l camuflez in putina banana dar degeaba. A depistat imediat gustul si mai mai ca-i venea sa verse. Deci chiar nu stiu cum as putea s-o pacalesc sa-l ia? Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat? Va multumesc!
monikus spune:
citat din mesajul lui danielle09 Buna! Am si eu o intrebare: cum sa-mi fac fetita in varsta de 2 ani si 10 luni sa ia Omega 3 ulei de peste? Le-a dat cineva pana acum dovleceilor ulei de peste? Si daca da, cum l-au acceptat? Am fost ieri la control si ne-a recomandat sa-i dam cate 5 ml. zilnic dar nu stiu cum sa fac ca il respinge. Prima data i-am dat nu mai mult de 1.5 ml. simplu si ii tot venea inapoi, a inceput sa planga; a doua oara, mai spre pranz am incercat sa i-l camuflez in putina banana dar degeaba. A depistat imediat gustul si mai mai ca-i venea sa verse. Deci chiar nu stiu cum as putea s-o pacalesc sa-l ia? Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat? Va multumesc! 32+ Anastasia |
Buna,
Eu pana acum nu i-am dat asa ceva dar as incerca sa i-l pun intr-un sirop cu gust foarte puternic ca sa nu mai simta gustul uleiului. Ai mai putea incerca sa i-l combini cu miere pt ca are un gust foarte dulce si s-ar putea sa il accepte. Oricum, ideal ar fi sa il gusti tu inainte in orice combinatie ai alege. AAa si cred ca ar mai merge pus in salata de ton de ex daca mananca. Baietelul meu mananca salata de ton cu rosii, castraveti si lamaie.
Numai bine.
laura78nico spune:
Buna!
Pe fuga...am revenit din concediu si suntem bine. Am timp limitat la calc asa ca voi reveni. Deocamdata va trimit multi pupici.
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui laura78nico Buna! Pe fuga...am revenit din concediu si suntem bine. Am timp limitat la calc asa ca voi reveni. Deocamdata va trimit multi pupici. Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 povestea noastra |
nu am mai intrat de un secol la dovlecei, si acum am vazut ca ai fost la mare . Cred ca te-ai suparat pe mine. Promit ca ma revansez.
laura78nico spune:
Buna dimineata!
Lali, doamne fereste nu m-am suparat pe tine, pur si simplu a fost o intreaga aventura in concediu cu rudele noastre. Cand o sa am mai mult timp te sun. Acum este o intreaga nebunie la noi la serv si cum am fost in concediu ma intelegi...sunt la multi ani lumina distanta si am foarte multe de predat in scurt timp.
Oricum am observat ca este multa liniste pe aici, dar eu tot voi intra.
am mamicile si dovleceii.
monikus spune:
Neata fetele,
Eu am mai bagat capul pe aici dar daca am vazut ca lumea e plecata in concedii nu am avut cheful necesar sa si scriu.
La munca e din ce in ce mai naspa. Ajung sa refac o adresa de 10 ori pana e ok pt ca se schimba directorii de la o zi la alta si fiecare vine cu pretentii de genul sa ii fie scris tot numele cu majuscule ca alfel nu-l suporta hartia.... si tot asa.
Rares a intrat si el in vacanta. Saptamana asta sta cu bona, saptamana viitoare o sa imi bag eu medical... apoi mai vedem cu cine va mai sta.
Nu stiu exact de ce dar Rares are acum din nou o perioada cu treziri mai multe noaptea si sunt si cam zombie dar... asta e.
Laura sper ca a fost frumos in concediu. Cat despre munca... te cred ca e nasol. Stiu cum e la mine si imi imaginez cum e la tine cu schimbarile astea din viata politica.
Va pup si va doresc o zi minunata si cat se poate de racoroasa pt ca eu sigur am nevoie si de una din astea.
monikus spune:
La multi ani Roxxy!
Sa fii sanatoasa si te bucurii de minunile din viata ta. Te pupam.