Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Noi am ramas cu pampers doar la somn; a decursul totul f repede,adica atunci cand a vrut ea; eu am mai avut tentative dar ea nu prea a cooperat. Ii mai pun pampers la somn si cand iesim afara pt mai mult de 2-3 ore si vad ca vine cu pampersul uscat si face la olita cand intra in casa.Iesim fara pampers afara cand mergem in parc sau prin apropiere pana acum nu s-a scapat; sper sa fie totul ok si sa o tina tot asa

Simply,mami de fetita frumusica

si noi suntem tot fara pampers de vreo 2 saptamani. si pe mine m-a luat prin surpindere cat de repede s-a acomodat cu chiloteii, doar noaptea mai are pampers. Din pacate il mai apuca pipi afara si problema este ca nu vrea sa faca la copac sau tufis si de fiecare data a trebuit sa fugim acasa sa faca pipi. Dragul de el s-a abtinut, dar asta in conditiile in care am fost in parcul de langa bloc, deci in 2 minute eram in casa. Nu stiu cum sa procedez sa-l fac sa faca pipi si afara ca daca ne ducem in vreun parc mai indepartat, ce ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Citat:

Noi am ramas cu pampers doar la somn; a decursul totul f repede,adica atunci cand a vrut ea; eu am mai avut tentative dar ea nu prea a cooperat. Ii mai pun pampers la somn si cand iesim afara pt mai mult de 2-3 ore si vad ca vine cu pampersul uscat si face la olita cand intra in casa.Iesim fara pampers afara cand mergem in parc sau prin apropiere pana acum nu s-a scapat; sper sa fie totul ok si sa o tina tot asa

si noi suntem tot fara pampers de vreo 2 saptamani. si pe mine m-a luat prin surpindere cat de repede s-a acomodat cu chiloteii, doar noaptea mai are pampers. Din pacate il mai apuca pipi afara si problema este ca nu vrea sa faca la copac sau tufis si de fiecare data a trebuit sa fugim acasa sa faca pipi. Dragul de el s-a abtinut, dar asta in conditiile in care am fost in parcul de langa bloc, deci in 2 minute eram in casa. Nu stiu cum sa procedez sa-l fac sa faca pipi si afara ca daca ne ducem in vreun parc mai indepartat, ce ma fac?

Lali de David luptatorul nostru

Bravo Ariana si David pt progresele rapide cu olita.

Lali poate daca ar avea un exemplu ar indrazni si el... nu gasiti si voi un baietel care sa-i arate cum se face pp la pom?

Noi suntem intr-o perioada de regresiune, adica ne... pipi pe noi la greu. De la problemele cu burtica de saptamana trecuta cred ca ni se trage, ca i-am tot pus pampers zilele alea si l-am incurajat sa faca in el daca vrea, ca nu-i nici o problema fiind bolnavior... pentru ca il vedeam ca se simtea jenat cand murdarea chiloteii. Sper sa ne revenim repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna fetelor,

Felicitari pufilor care au facut saltul la olita / wc. Noi inca nu l-am facut, dar nici n-am insistat. Din cand in cand Tudor mai cere, dar mai mult de joaca.
Nu l-am stresat ca avea stresul de gradi. Dar cum se face mai cald afara, vreau sa incepem sa-l intrebam mai des si sa-l lasam inchilotei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

nyny merci de idee...sper sa prind vreun baiatel prin parc...daca nu, o sa vorbesc cu soacra mea sa apeleze la un baiatel din vecini de la Breaza, care are cu vreo jumatate de an mai mult ca David si sa-l roage pe baiatel sa-i arate lui David cum se face pipi la copac. tati de David i-a mai aratat acasa cum fac baietii pipi din picioare dar la WC.

tomaca noi am aplicat metoda lui nyny de a-l pune la olita la fiecare jumatate de ora in primele 2 zile si apoi a inceput sa ceara si el si am rarit timpul. Daca il intrebam daca face pipi la olita ne zicea nu si pe urma ne trezeam ca tocmai facuse. Lui ii place sa stea la olita chiar daca nu il trece. Cel putin cateva seri m-a pacalit. Il pregateam de somn, il puneam in pat si el imi zicea mami caca si arata spre olita asa ca il puneam pe olita si el incepea sa se joace, asa ca am constatat ca de fapt el nu vroia sa doarma si nici gand de caca asa ca nu am mai pus botu urmatoarele dati, ca dovada ca nici nu a facut vreodata caca la 10 seara.
Chiar nu m-am asteptat sa mearga asa usor si rapid. Am patit exact ca la renuntarea la suzeta....mi-a fost tare greu sa ma hotarasc sa fac acest pas pentru ca ma gandeam ca o sa fie tare greu sa renunte la suzi, la fel ca la renuntarea la pampers, dar nu a fost asa.

No, eu va las, merg acasa.

O dupa amiaza si o seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Buna!

In primul rand, Tomaca iti doresc sa te refaci repede ca vad ca nu vrei sa o iei mai usor.

Apoi felicitari pentru pufii pampers-free: Ariana si David!

Lali nici Alex nu voia sa faca pipi afara, dar i-am spus ca dam apa la furnicute, ca udam copaceii sa creasca mari (ii aratam doi copacei si il intrebam pe care vrea sa il ude acum) sau florile, iarba, etc. si acum nu mai avem probleme. In casa nu mai vrea decat la "ceu" (wc) ca asa fac "babatii"

Simply stii ca perioadele astea trec asa cum au venit. Mult rabdacol si ceai de tei.

Nyny
am mai auzit de copii care au patit la fel, dar isi revin singuri in cele din urma.

Si ca sa nu va las fara nimic.....serviti, va rog, o limonada cu miere si o frumza de menta si langa cativa (doar cativa) biscuitei cu cioco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Citat:

Lali de David luptatorul nostru

jiji are un prieten care acu face 3 ani si pretenul facea in parc la copac/gard. tot timpum ii zicem ...uite, mami, sebi face pipi, ca baietii? daca te trece mergem si noi da? i s-a parut f interesant sa-l vada pe baietel si perseverand mi-a zis : mami, pipi! ...facem ca baietii? l-am intrebat.....etc etc
poate ar fi bine sa-l incurajezi cand mai vedeti cate un baietel ca uite x nu mai fuge incasa...binee, nu ca ar fi f frumos sa faca afara dar na, daca se intampla....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili, coffe fierbinte?

m-am trezit pt jiji, cerea tura 2 de lapte si n-am mai readormit desi sunt cu mari restante la capitolul asta. mai sunt pufi care nu au un somn bun noaptea? ca pe mine ma capiaza cu foiala, cerutul delapte sau sa stea lipit de mine.

asa ca am si eu ora mea de dimi ca de mult n-am mai avut-o.
m-am grabit sa rasp lui lali dar am citit apoi ca-i sugerase acelasi lucru si nyny.
nyny...lasa-l k pampars si incearca sa-l infofolesti la modul sa aiba cald la picioare si sa nu-l lasi sa sta pe jos. si eu am av ac prb cu jiji de vreo 2 ori dar a trecut. racise la burtica si se scapa chiar si in casa. dar a trecut.

n-am mai intrat pe dc din lipsa de timp efectiv. nu mai am timp de nimic din ce imi facea placere si mor de ciuda. sunt ca un robot. la munca muncesc mult acasa ma ia jiji de fresh si o lalaim in parc 3 ore, dupa care aj in casa si ma ia barbatul de proaspata si tot asa.

ma mai minunez cu bona asta a mea dar nu mai zic nik gandindu-ma ca nu mai e mult pana la toamna...
noi am scapat de pampers, doar noaptea ii punca de daca bea o tona de lapte...
cu mancatul singur cu lingura:furculita stam prost. bona nu ma ajuta in acest sens si numai pe we nu merge. dar eu tot sper ca si la pampers...

nu mai stiu ce sa va spun

sa aveti un we palcut si::::

a.....sa va traiasca puii ca azi e 1 iunie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

servesc si aici o cafea

felicitari pufior care s-au facut "male" si au scapat de pampersi...
noi avem incercari timide dar nu prea vrea olita. De abia astept sa ne mutam cu totul aici ca sa incepem si noi sa il lasam toata ziulica fara pampers...

Va doresc o zi minunata alaturi de pufi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

LA MULTI ANI! tuturor copiilor!
sa fiti mereu tineri, cuminti si norocosi!

coffee? cu bomboane cu prune alaturi?
si un pupic pentru scumpele mamici care isi serbeaza astazi puisorii?

o zi bunaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

La multi ani tuturor copiilor !!!

O zi frumoasa sa aveti astazi alaturi de copii

"Propriile tale asteptari te ranesc, nu lumea din jurul tau"

Mergi la inceput