Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (78)
Raspunsuri - Pagina 8
eladea2005 spune:
Dragi mamici de prichindute si prichindei, va invitam cu drag sa ne vizitati la 2prichindei...sunt sigura ca veti gasi ceva care sa fie pe placul vostru:)
Urmeaza multe noutati in curand...:)
O zi superba sa aveti!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
simplicity spune:
O cana de ceai serviti?...
Miremia tu ce fel de ceai servesti?
pe mine deja ma lasa nervii,simt ca nu stiu cum sa ma mai port cu Ari....ori am eu o zi mai nasoala
Simply,mami de fetita frumusica
decenuela spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui blue_flower
am vrut sa zic ca imi pare rau ca Dece alege FB pentru a da detalii legate de plecatul / neplecatul in concediu...adica eu care nu sunt in grupul inchis de pe FB nu pot sa stiu de ce nu mai poate pleca in concediu. Si imi pare rau ca a zis ..daca cineva doreste detalii le voi zice pe FB....dar na...asta e. Eu chiar ma gandesc ca nu vom ajunge sa depasim 4 ani aici. S-au rupt atatea persoane de DC, si-au facut forumuri separate si grupuri pe FB...mie imi pare rau....e frumoasa atmosfera aici...e un site si forum destul de complet in informatii..... de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
hai ca acu am intrat si eu si vreau sa fac niste precizari sa nu se inteleaga gresit. marea mea dragoste e dc-ul. am spus ca dau detalii pe fb despre voucherul cumparat: nu vroiam sa sune aici ca mica publicitate avand in vedere ca e un forum public dar dacda este interesat cineva imi poate da pm. acolo s-a zis ca pe grup doar cei inscrisi pot citi. si am dat astfel de datalii: perioada pret etc. motivele pt care nu pot sa ajung nu pot sa le spun nici aici nici acolo.e o intreaga poveste si sunt chestii pe care consider ca tre sa ramana in famile nu ca ar fi nu stiu ce secrete.
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity O cana de ceai serviti?... Miremia tu ce fel de ceai servesti? pe mine deja ma lasa nervii,simt ca nu stiu cum sa ma mai port cu Ari....ori am eu o zi mai nasoala Simply,mami de fetita frumusica |
Simply poarta-te ca si pana acum cu Ariana ca faci foarte bine. De ce spui ca te lasa nervii? E agitata ea sau te supara mai mult faptul ca nu ai nici un moment de respiro?
nyny spune:
scuze, am uitat sa spun ... Buna dimineata
Ceai nu prea beau de fel (Simpli), asa ca eu pun de-o cafea la servici... va las si voua daca doriti.
lalitica2000 spune:
neatza fetelor,
servesc si eu o cola light (ca deh..sunt la dieta sa mai dau si eu din kg puse, sa arat cat de cat bine pentru vacanta). david ne-a dat trezirea la 6 jumate si nu a mai vrut sa doarma, dar nu ma plang ca macar de la 9 jumate seara stiu ca doarme tun pana dimineata.
simply cu toti cred ca avem momente din astea in care ne scot peri albi copiii dar stii si tu...tragem aer in piept si mergem mai departe.
david al nostru trebuia sa mearga la breaza de saptamana trecuta cu bona si cu soacra mea, dar avand in vede ploile astea am mai amanat plecarea pana in week-end-ul asta. Imi pare bine pentru el ca va sta 2 saptamani la aer curat, dar pe de alta parte deja imi este dor de el si simt ca il abandonez. Evident ca in week-end ma voi duce la el. Partea cea mai prosta este ca si tati de david pleaca 3 saptamani din bucuresti si se intoarce exact cu o zi inainte de a pleca in vacanta, deci imi va fi si mai greu sa fiu singura de singura....trebuie sa imi gasesc diverse activitati sa nu stau pe acasa seara dupa serviciu.
tomaca refacere rapida si usoara.
bf asa cum au spus si fetele, nici pe FB nu e mare activitate, iar daca vrei poti sa te re-alaturi grupului cand vrei, chit ca vei scrie sau nu acolo.
va doresc o zi frumoasa, cu pufi ascultatori, mancaciosi si veseli.
miremia spune:
Neatza fete!
Simply noi avem o perioada ok, fara prea multi nervi. Poate ca ar tb sa te odihnesti mai mult, sa mai tragi si tu un pui de somn cand doarme ea la pranz.
simplicity spune:
Buna dimineata,
Nyny multumesc de cafea, acum o savurez si eu
Problema nu e la Ariana ci la mine,ea are comportamentul tipic varstei; acum chiar e intr-o perioada in care ar vrea ca totul sa fie cum vrea ea si totul la dispozitia ei; la pranz nu pot sa dorm,atunci trebuie sa invat,poate ca si frustrarea mea si nervii mei provin si de la faptul ca am o teama cu ACCA;
Nu vreau sa ma plang, o sa fie mai bine
Lali oo ce naspa e ca ramai singura;stiu cum e :( Sper sa treaca cat mai repede perioada asta
simplicity spune:
Am uitat sa ofer un brat de , stiti voi pt ce...pt suport
simplicity spune:
Noi am ramas cu pampers doar la somn; a decursul totul f repede,adica atunci cand a vrut ea; eu am mai avut tentative dar ea nu prea a cooperat. Ii mai pun pampers la somn si cand iesim afara pt mai mult de 2-3 ore si vad ca vine cu pampersul uscat si face la olita cand intra in casa.Iesim fara pampers afara cand mergem in parc sau prin apropiere pana acum nu s-a scapat; sper sa fie totul ok si sa o tina tot asa