Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (78)
Raspunsuri - Pagina 7
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Apropo de acel costum de baie, mie mi se pare folositor; poti sa ii acoperi spatele copilului si cu un tricou normal dar baie nu poate face in acel tricou, eu una ma simt mai linistita sa stiu ca atunci cand e in apa(ma refer aici la mare/piscina neacoperita) are umerii,spatele acoperit; iar acest costum se usuca fff repede si nu e deloc incomod Simply,mami de fetita frumusica |
Anul trecut am vazut un subiect despre asa ceva aici pe DC. Asa am inteles si eu ca sunt foarte subtirele.. se usuca in cateva minute. Plus ca ofera si protectie uv spre deosebire de tricou obisnuit din bumbac.
nyny spune:
citat din mesajul lui atlantique Neatza! Merci de cafea Nyny! La noi este urat tare A plouat toata noaptea si inca ploua.... Copilul are o gramada de energie pe care nu are cum sa o consume in casa. Acum se uita la Clubul lui Micky asa ca pentru urmatoarele 10 min este linistit....uraaaaaaaaaa Asa ca va zic repede, repede ce mi-a zis duminica. Seara am plecat la supermarket cu el si a vrut sa coboare in brate. Am incercat eu sa dau la pace cu el inainte sa plecam, dar pana la urma am coborat in brate Pe scari imi prinde fata in manute si imi zice fara nici o introducere: "mami, eu nu putelnic, nu pot cobo: inguu, cad :cai, eu nu putelnic" (mami, eu nu sunt puternic, nu pot sa cobor singur, cad pe scari, eu nu sunt puternic). Dar v-am spus ca atunci cand ii convine este si puternic si "babat mae". Sa aveti o zi frumoasa! |
Dragul de el, iti vine sa-l mananci
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Eu am baut una acasa, la ora 7, acum sunt la a doua, la serviciu. Aia de acasa e mai buuuunaaaa!!! Sa aveti o zi frumoasa si usoara! de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Zi frumoasa si voua!
blue_flower spune:
citat din mesajul lui nyny
Anul trecut am vazut un subiect despre asa ceva aici pe DC. Asa am inteles si eu ca sunt foarte subtirele.. se usuca in cateva minute. Plus ca ofera si protectie uv spre deosebire de tricou obisnuit din bumbac. Mami de kinderi tazmanieni |
Hai ca am vazut ca e Kidex ....poate pe asta nu il ratez.
Sigur gasesc costum acolo. Si multe jucarii!!! De abia astept!!
Sambata avem program.
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Hai ca am vazut ca e Kidex ....poate pe asta nu il ratez. Sigur gasesc costum acolo. Si multe jucarii!!! De abia astept!! Sambata avem program. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Vezi ca e un stand cu mobila pentru copii din lemn personalizata. SUnt facute la Valcea. Ce am vazut pe site mi-a placut tare mult. Parca tu ziceai ca vrei sa-i iei pat.
www.tonysroom.ro (cam asa ceva). Vreau si eu sa merg, dar sa vad ca sunt intr-un picior.
tomaca spune:
citat din mesajul lui nyny
Anul trecut am vazut un subiect despre asa ceva aici pe DC. Asa am inteles si eu ca sunt foarte subtirele.. se usuca in cateva minute. Plus ca ofera si protectie uv spre deosebire de tricou obisnuit din bumbac. Mami de kinderi tazmanieni |
Confirm. Am fost sceptica la inceput, dar tot l-am luat. A fost perfect, se usca repede, chiar daca era ud Tudor nu era rece, ii mentinea temperatura constanta si nici nu-l ardea soarele (oricum noi ne duceam la ore cu soare nu prea puternic), sau daca batea vantul nu-i era rece.
nyny spune:
Tomaca refacere cat mai rapida... desi cred ca este cam greu avand in vedere ca esti tot timpul in miscare. Era un bun prilej sa-ti iei concediu medical si sa eviti deplasarile in conditiile astea.
tomaca spune:
citat din mesajul lui nyny Tomaca refacere cat mai rapida... desi cred ca este cam greu avand in vedere ca esti tot timpul in miscare. Era un bun prilej sa-ti iei concediu medical si sa eviti deplasarile in conditiile astea. Mami de kinderi tazmanieni |
Merci
Cu bilete de avion deja platite e cam greu. Si daca-i las de capul lor, in faza asta, dupa aceea tot eu trag sa le repar. Asa ca...merg intr-un picior
dastefa spune:
buna dimineata
dau eu azi o
tomaca da pisoiul il tinem in casa,e mic are abia 5 saptamani
pe afara il scoatem doar cand iesim si noi ca mi-e frica sa nu dispara
deocamdata ma cam sreseaza un pic ca mai rateaza facutul la ladita (noroc ca nu si-a extins aria de facut pe langa decat la paturica pe care e asezata tavita)dar i le iert pe toate cand o vad pe Miru cat e de disperata dupa el
vorbeam de parcuri si dupa ce am fost sambata in unul care mi-a placut tare ma trezesc dumineca ca trebuie sa merg la cineva cu fetele iar in apropiere un parc de cartier.Am mai fost odata cu Miru dar intr-o zi lucratoare,dimineata
acum era jale-o multime de tigani dar in prncipiu f multi copii nesupravegheati.Adica in cele 5-10 min cat am stat acolo nu am fost mai mult de 3 parsoane care sa stea pe langa topogane plus vreo 5-6 pe banci( care oricum erau prezente-absente,isi vedeau exclusiv de barfa lor)in conditiile in care erau min 15 copii in parc.Si atunci zau ca desi nu-mi place sa ma iau de alti copii m-am vazut pusa in situatia de a face educatie altora.Am plecat destul de repede spre alt parc ,mai linistit unde era evident ca fiecare copil era cu cineva