Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (78)
Raspunsuri - Pagina 10

sorina_bz spune:
Buna dimineata frumoase doamne, multu' de cafea, Dece!
La multi ani tuturor copilasilor! Sa creasca mari, sanatosi, jucausi si pusi pe shotii!

sorina_bz spune:
Sa zic si doua vorbe despre noi, ca sunt in urma... NForumita rau...
Si eu, ca si Dece()..
...nu mai reusesc sa tin pasul cu voi...citesc, dar nu reusesc sa raspund...stau in permenenta logata, si pe DC, si pe FB...va citesc....dar nu stiu ce se intampla...parca s-a comprimat timpul...
Iris e o dragalasa si o poznasa....nu e clipa fara sa faca cate o dracie...are o mutrisoara poznasa de-mi vine s-o mananc...vorbeste de ne capiaza, frazeeee....E lesinata dupa un serial de desene animate..chinezesti, coreene...n-am idee..."Tayo, the little bus"...Spune despre ea ca este Tayo, bus-ul mic, cand e suparacioasa, sau plange, si Sitho, bus-ul mare, cand papa bine, este curajoasa, sau face ceva demn de lauda...
Ca si kilograme are 13.250g...~89cm inaltime...papa super bine ca si cantitate si varietate...dar suntem tot la....borcanele. A, si am vazut ca zicea Lali de blender....noi cred ca suntem ultimii pufuleti care mananca blenduit mancarea ce i-o dau eu la linguritza....Altfel, ce mananca singura...roade ca un soricel, de toate. Mananca cu tacamuri(pt copii), isi rupe painica si o unge cu cutitasul ei cu branzica, pate de ficat...isi face "pachetel" (asa numim noi soldateii) si-si administreaza singura de n-are treaba, dar conditia este sa-i convina ce i-am oferit de papa. .
Cu olita...felicitari tuturor pufishorilor "mali", care au scapat de pampers!...mai face si iris cateodata la olita, sau la wc, cu reductor...dar, in principiu...noi suntem tot cu pampers...Zic si eu ca Dece...nu am cum sa fac numai in w-e potty training, de fapt...nici un fel de training....Mamaile nu cred ca au determinarea necesara....in fine...asta e....bine ca stau cu copila.
So... iris cred ca e cea din urma pufuleata la capitolele: pampers/olitza, suzeta, biberoane, LP, blender.....N-am schimbat mai nimic de cand era bebitza mica.
In rest...ce sa zic...toate treburile m-au dovedit....gasesc casa poiana cand ajung de la birou (in jur de ora 18)....fac si eu ce pot seara, si dimineata devreme...De aici si lipsa de timp si lipsa de pe forum...casa plina in permanenta...Mamaile vin una dimineata, cealalta dupa ora 12.30...copilul mic duracell....copilul mare indragostit.......Trafic mare, lume multa....Bag si eu vitamine cu pumnul si sper sa ma tina alea pe pozitii.
O zi frumoasa va doresc,
ma intorc la munca cea de toate zilele.

nyny spune:
Neatza...La multi ani copilasi dragalasi !!!
P.S David s-a umplut de bubitze pe tot corpul azi noapte, pare o boala a copilariei. La 12.30 avem programare la dr.

lalitica2000 spune:
LA MULTI ANI, DRAGI PUFULETI! SA AVETI O VIATA PLINA DE VESELIE!
fetelor multumesc pentru ideisi sfaturi. sa stiti ca am sa le pun in aplicare.

blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalitica2000 neatza fetelor, servesc si eu o cola light (ca deh..sunt la dieta ![]() simply cu toti cred ca avem momente din astea in care ne scot peri albi copiii dar stii si tu...tragem aer in piept si mergem mai departe. david al nostru trebuia sa mearga la breaza de saptamana trecuta cu bona si cu soacra mea, dar avand in vede ploile astea am mai amanat plecarea pana in week-end-ul asta. Imi pare bine pentru el ca va sta 2 saptamani la aer curat, dar pe de alta parte deja imi este dor de el si simt ca il abandonez. Evident ca in week-end ma voi duce la el. Partea cea mai prosta este ca si tati de david pleaca 3 saptamani din bucuresti si se intoarce exact cu o zi inainte de a pleca in vacanta, deci imi va fi si mai greu sa fiu singura de singura....trebuie sa imi gasesc diverse activitati sa nu stau pe acasa seara dupa serviciu. tomaca refacere rapida si usoara. bf asa cum au spus si fetele, nici pe FB nu e mare activitate, iar daca vrei poti sa te re-alaturi grupului cand vrei, chit ca vei scrie sau nu acolo. va doresc o zi frumoasa, cu pufi ascultatori, mancaciosi si veseli. Lali ![]() |
Lali, silueta placuta...ca sa zic asa...si eu ma stradui tot asa, inainte de concediu...dar nu prea reusesc.
Am avut musafiri si de vreo 2 zile tot pun mese si mananc

Iti doresc slabire usoara si fara tentatii.
Lui David o sa ii fie bine la munte, ai sa vezi. Cat despre timpul tau liber, fara sot si fara copil, gandeste-te la centrul vechi, la mall-uri si la o cafea cu mine....si ai sa vezi ca se umplu zilele.

blue_flower spune:
citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, Nyny multumesc de cafea, acum o savurez si eu ![]() Problema nu e la Ariana ci la mine,ea are comportamentul tipic varstei; acum chiar e intr-o perioada in care ar vrea ca totul sa fie cum vrea ea si totul la dispozitia ei; la pranz nu pot sa dorm,atunci trebuie sa invat,poate ca si frustrarea mea si nervii mei provin si de la faptul ca am o teama cu ACCA; Nu vreau sa ma plang, o sa fie mai bine ![]() Lali oo ce naspa e ca ramai singura;stiu cum e :( Sper sa treaca cat mai repede perioada asta Simply,mami de fetita frumusica |
Simply, ai sa treci de ACCA, ai sa vezi.
Bafta la invatat.
Musafira mea de zilele astea, o doamna cu multi nepoti, mi-a zis ca la varsta de 2 ani copiii sunt in zodia magarului

Asa ca...capul sus.

blue_flower spune:
citat din mesajul lui simplicity Noi am ramas cu pampers doar la somn; a decursul totul f repede,adica atunci cand a vrut ea; eu am mai avut tentative dar ea nu prea a cooperat. Ii mai pun pampers la somn si cand iesim afara pt mai mult de 2-3 ore si vad ca vine cu pampersul uscat si face la olita cand intra in casa.Iesim fara pampers afara cand mergem in parc sau prin apropiere pana acum nu s-a scapat; sper sa fie totul ok si sa o tina tot asa ![]() Simply,mami de fetita frumusica |
Bravo Ariana si bravo Simply.
Unele lucruri sunt (mai) simple......vezi?

blue_flower spune:
La Multi Ani de ziua copilului tuturor pufilor! Sa ne creasca mari si frumosi!
Tocmai azi l-am lasat la gradi toata ziua, pentru ca au plecat musafirii, eu am de lucru f f mult (desi raspund pe DC) si la 3.30 am programat un telefon....asa ca Dani sta la gradi pana pe la 4.30 probabil.
Vrem sa ajungem in seara asta la petrecerea organizata de DC...sa vedem daca ma mai tin curelele, ca am avut musafiri niste rude de prin US si i-am plimbat prin tot Bucurestiul si a cam fost vanzoleala, nu am avut timp sa dorm prea mult...sunt nitel cam varza.
Ma apuc de treaba la loc, dar pana atunci:
DECE -
Sorina - Iris e o pufuleata frumoasa si desteapta. Si ce daca mananca inca pasat? Asa vrea ea. Are personalitate, na!
Nyny - sa se faca bine David, bine ca mergeti la doctor....
Sa aveti o zi frumoasa, doamnelor!