Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (78)
Raspunsuri - Pagina 11
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz Sa zic si doua vorbe despre noi, ca sunt in urma... NForumita rau... Iris e o dragalasa si o poznasa....nu e clipa fara sa faca cate o dracie...are o mutrisoara poznasa de-mi vine s-o mananc...vorbeste de ne capiaza, frazeeee....E lesinata dupa un serial de desene animate..chinezesti, coreene...n-am idee..."Tayo, the little bus"...Spune despre ea ca este Tayo, bus-ul mic, cand e suparacioasa, sau plange, si Sitho, bus-ul mare, cand papa bine, este curajoasa, sau face ceva demn de lauda... Ca si kilograme are 13.250g...~89cm inaltime...papa super bine ca si cantitate si varietate...dar suntem tot la....borcanele. A, si am vazut ca zicea Lali de blender....noi cred ca suntem ultimii pufuleti care mananca blenduit mancarea ce i-o dau eu la linguritza....Altfel, ce mananca singura...roade ca un soricel, de toate. Mananca cu tacamuri(pt copii), isi rupe painica si o unge cu cutitasul ei cu branzica, pate de ficat...isi face "pachetel" (asa numim noi soldateii) si-si administreaza singura de n-are treaba, dar conditia este sa-i convina ce i-am oferit de papa. . Cu olita...felicitari tuturor pufishorilor "mali", care au scapat de pampers!...mai face si iris cateodata la olita, sau la wc, cu reductor...dar, in principiu...noi suntem tot cu pampers...Zic si eu ca Dece...nu am cum sa fac numai in w-e potty training, de fapt...nici un fel de training....Mamaile nu cred ca au determinarea necesara....in fine...asta e....bine ca stau cu copila. So... iris cred ca e cea din urma pufuleata la capitolele: pampers/olitza, suzeta, biberoane, LP, blender.....N-am schimbat mai nimic de cand era bebitza mica. In rest...ce sa zic...toate treburile m-au dovedit....gasesc casa poiana cand ajung de la birou (in jur de ora 18)....fac si eu ce pot seara, si dimineata devreme...De aici si lipsa de timp si lipsa de pe forum...casa plina in permanenta...Mamaile vin una dimineata, cealalta dupa ora 12.30...copilul mic duracell....copilul mare indragostit.......Trafic mare, lume multa....Bag si eu vitamine cu pumnul si sper sa ma tina alea pe pozitii. O zi frumoasa va doresc, ma intorc la munca cea de toate zilele. Sorina, mami de Diana si Iris |
Intotdeauna e o placere sa te citesc. Pup fetita frumusica si pe mami ei
Simply,mami de fetita frumusica
simplicity spune:
citat din mesajul lui nyny Neatza... P.S David s-a umplut de bubitze pe tot corpul azi noapte, pare o boala a copilariei. La 12.30 avem programare la dr. Mami de kinderi tazmanieni |
simplicity spune:
citat din mesajul lui blue_flower Simply, ai sa treci de ACCA, ai sa vezi. Bafta la invatat. Musafira mea de zilele astea, o doamna cu multi nepoti, mi-a zis ca la varsta de 2 ani copiii sunt in zodia magarului , nu vor nimic, zic la toate "nu" ...dar trece. Asa ca...capul sus. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Multumesc cum am mai spus sunt zilele si zile; sper ca sa fie din ce in ce mai putine zile in care sa traiesc o stare mai putin optimista(asa cum au fost zilele astea)
simplicity spune:
citat din mesajul lui blue_flower Bravo Ariana si bravo Simply. Unele lucruri sunt (mai) simple......vezi? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
De data asta nu am nici un merit, chiar a fost la atitudinea ei; sincer nu ma asteptam sa scap de pampers asa repede, poate ca o sa fie si perioada de regresiune(ca niciodata nu se stie);
simplicity spune:
BF poate ajungeti la petrecere, sa va simtiti bine
Mamici dragi distractie placuta astazi alaturi de pufi si fratiorii lor.
Pt cine sta pe DC (ca si mine ), pe la servici va servesc cu niste fornetti si inca o cana de cafea
atlantique spune:
Noi acum ne-am intors din plimbari cu una bucata pui adormit in masina. Am fost la Galati pe faleza (nu ca nu am avea si noi faleza) ca am auzit ca ar fi teatru de papusi acolo si carnaval, etc.... Nu a fost, sau nu l-am gasit noi, dar ne-am distrat oricum. Erau cativa copii (mai mari) costumati care ii intretineau pe cei mici, erau parculete cu topogane si leagane, am mancat si o inghetata (deja este fan) am mai mers intr-un alt partc mai mare si la sfarsit l-am dus la McDonald's unde i-am luat si lui pentru prima data meniu de copii. I-au placut la nebunie cartofii(noi nu facem acasa cartofi prajiti asa ca a fost nouate) si jucaria.
Acum ma apuc de mancare ca dupa ce se trezeste am stabilit o intalnire cu alti copii la gradina zoologica (sper sa nu ploua).
De cand i-am zis dimineatza la multi ani a inceput sa spuna oricui il asculta ca azi este ziua lui. Si cere tort bineinteles, ca nu se poate sa fie ziua lui fara tort, asa ca i-am luat cand ne-am intors o prajiturica de la o cofetarie si deseara dupa ce venim acasa o sa avem si tort.
Era asa incantat de mi s-a inmuiat sufletul.
Sa aveti o dupa amiaza frumoasa!
tomaca spune:
Buna fetelor,
Noroc cu 1 iunie ca se mai anima atmosfera. A aparut si Sorina de dupa perdea. Te inteleg si eu citesc tot timpul (si cand sunt plecata), dar nu apuc sa scriu. Bravo pentru Iris.
As fi vrut sa ma duc si eu la petrecere DC ca azi aveam timp, dar sunt intr-un picior asa ca....
M-am ocupat cu studiat piata pentru autobuze galbene. Am gasit niste chestii pe plac Tudor, am comandat vreo 2 dar mai pe sestche ca sa nu fie multe si dintr-o data (si sa nu stie ta-su ), dar cum e disperat dupa autobuz galben am gasit ceva la Duplo si la Dickie.
La Care4 sunt reduceri 40% 31-1 iunie. Asa ca ma duc si iau o casuta de curte care ajunge la 200 lei. cum sta mai mult in curte, va fi foarte incantat. Trebuie sa iau bona cu mine ca eu intr-un picior nu pot.
Am achizitionat si ceva haine noi de vara la 12 lei. Deci cine are nevoie.
Cat despre tort de 1 iunie, nici nu m-am gandit, nici nu i-am zis la multi ani. Dar i-am dat un Barni de dimineata. Nu stiu nici daca ar fi percutat. Nu l-am pregatit cu astfel de povesti.
Poate aflu ca a invatat ceva la gradi.
Ariadna, cum zicea BF, nu te stresa cu ACCA. Ai sa vezi ca vine de la sine, ca tu te ocupi metodic. Eu invatam doar inainte de examen.
blue_flower spune:
Deci nu ma duc la nici o petrecere.
E foarte departe, la ora asta ne-ar fi luat cam 1 ora sa ajungem acolo, apoi cum facem cu cina, ca el trebuie sa manance la 7.30-8? Mi se pare f complicat....am fi ajuns acasa la 10 noaptea....eu nu pot inca sa plec cu copilul asa...Poate cand va fi mai mare....
Atlantique, vad ca ai un pufulete foarte vorbaret. Al meu nu stie ce e aia ziua lui, la multi ani nu zice....asa ca....e o zi ca oricare alta. Cand o creste mai mare .....
Noi nu prea suntem cu sarbatoririle nici cand e pentru noi, lui i-am facut ziua la 1 an si la 2 ani....1 data pe an e mai usor....
Incep sa ma gandesc ce sa fac pentru cina. Pana acum a mancat visine si coacaze din curte. Cum sunt la nivelul lui, ma astept in cateva zile sa nu mai fie nici o boaba.
Si mai e ceva, lui Dani nu ii place aglomeratia / zgomotul. Am fost cu el ieri la Palatul Parlamentului la intrare, sa lasam pe musafirii mei sa viziteze, noi urmand sa plecam in parc. Si nu a rezistat mai mult de 2 minute acolo...a zis ca vrea afara, m-a luat de mana si am iesit. Tot observ de ceva vreme ca nu ii plac aglomerarile de oameni, gen teatru.....ma gandesc ca si azi daca ne-am fi dus la opera comica, ne-am fi dus degeaba.....
deci dupa cum ziceam, seara frumoasa sa aveti.
haircut spune:
La multi ani pufi dragi!
Mire, iti multumesc inca o data pentru invitatia la spectacolul de opera, Maia s-a simtit minunat. Tot drumul spre casa a zis "misi"(adica mersi) pentru iepurasul pe care l-a gasit in cadou. A dansat ca soriceii, mi-a spus ca nu i-a placut clovnul, ca mai vrea bulinute(abtipildul cu smilie-ul de la intrare)...a fost o seara de nota 20
Si un MULTUMESC mare fetelor pentru cadoul extra
Noapte buna!