Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Haircut ma bucur ca ne-am revazut! Am fost uimita de cat de mult a crescut Maia.

Mergi la inceput

Si Mara s-a simtit f bine, mi-a facut si sinteza: baloane, deseneaza, danseaza, bravo, mac mac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

uaa ce atmosfera frumoasa
neatza!

aromata sa intretina atmosfera

LA MULTI ANI pufuleti si copilasi dragi
Sa aveti o copilarie minunata

Mergi la inceput

ce frumos s-au distrat pufii de ziua lor
noi am fost in mall, unde s-au organizat spectacole ptr copii, am primit baloane si acadele si ne-am mozolit , am mancat prajitura si am facut poze cu zane pe picioroange
o sa incarc si eu 2 poze mai tarziu
am obosit tare de la aglomeratie si galagie dar cum a ajuns acasa avea o energieeee si eu nu mai puteam de picioare, asa ca ne-am uitat la pisicile aristocrate
mai sunt spectacole si azi si maine, o sa mai mergem
si el stie ca a fostziua lui, a primit cadouri de la bunii si de la matusi, el a cerut 'touu osuu' ( motorul rosu) asa ca a primit 2

am vazut pufi superbi si nu imi vine sa cred cat au crescut ( eu nu mai fac legatura cu ei cand erau bblusi)

eu propun sa sarbatorim 1 iunie tot weekendul ptr ca sigur o sa fie minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Feteleee !!! Mi-e dor de voi! Am apucat numai sa citesc capitolul asta si desi m-am bucurat mult sa va citesc din nou dupa aproape 3 luni (cand au trecut?) m-am si intristat f mult ...

Tomaca - sorry de motan

dece - imi pare rau ca nu mai plecati

atiq - pupam sa treaca buba lui Alex!

Simply - multa bafta sa gasesti job!

BF - imi pare rau sa aud ca feeling-ul tau e ca grupul se destrama si ma simt si vinovat ca nu pot sa intru....

...nu mai stiu

Eu nu am timp nici sa intru pe on line banking 5 minute sa-mi platesc telefonul....e neplatit de o luna, tot zic ca gasesc eu timp...

De multe ori incep serviciul de la 8 jumate (vine cineva la interviu mai devreme) adica sunt acolo de la 8 si un sfert si plec pe la 7 si un sfert, nu prea iau pauza de masa, nu am timp nici de o sueta mica cu colegii, nimic,nimic....:(

A venit 1 iunie si eu nu am avut timp nici sa ii iau cadou lui Yannis ...m-am simtit ca naiba....speram sa il iaumai devreme de la gradi (adica la 6) si sa mergem in Mall si sa ii iau ceva. Dar am avut alte lucruri de facut plus o cearta cu colega mea, am ajuns la 7 jumate la gradi cand Yannis era ultimul copil acolo si de 1 iunie! obosita si nervoasa moarta de nu aveam chef de nimic, ce mall eram rupta de oboseala...

Mi-e dor de mine, de Yannis, nu mai apuc sa-l vad mai deloc. Din cauza ca-s ruta de somn am decis sa il punem la culcare mai devreme. Ne-a reusit. am muncit un pic dar ne-a iesit relativ usor, din 12 jumate s-a facut 10-10 jumate ora de culcare. Cum ajung la 7 juma la gradi, pana mai cumpar ceva de la supermarket ajung acasa la 8 sau un pic peste 8, pana pun de masa, mancam spal vase se face in jur de 10 si gata treb sa il pun la nani si nu am timp mai deloc sa ma bucur de el

Sunt rupta de oboseala si de nervi cu serviciul. Si si mai nervoasa sunt in ziua de salariu cand platesc gradinita, telefonul, asigurarile de sanatate si la masina, pun benzina si mai raman cu 50 de lei pentru restul lunii ...m-am dus mult sub ce am cerut ptr ca au promis bonusuri care nu au cum sa nu vina! Ei uite ca nu vin...la felul cum e organizarea nici nu cred caor sa vina....

E week-end si nu am chef sa ies nicaieri si sa fac nimic, atat desuparata si obosita sunt...

Si nici nu am cu ce sa ies....

Ieri am plans rau....m-am enervat. Am avut serbare la gradi...gradi la 5 minute de servici, a lipsit sub 2 ore si cand am cerut sa plec mi s-a zis ca ar prefera de acum incolo sa imi iau jumatate de zi libera pentru asa ceva din zilele de concediu
Asta in conditiile in care cel putin 2 ore stau in fiecare zi peste program!!!

Si vedeam cum toti copii primesc jucarii, auzeam prieteni pe unde se duc cu copii, vedeam pe strada copii mergand cu jucarii cu baloane incolo incoace...si eu..numai la serbare am fost.

Yannis a inghetat tot cand i-a venit randul. nu a spus nici un sunet din poezia pe care o stia, dar eu sunt multumita si fericita ca a participat si a stat cuminte pe scena, nu a plans nu s-a speriat nu a facut nazuri cand i-au dat microfonul sau cand a trebuit sa se ridice. numai ca nu a spuz poezia

oricum o stie. mi-a spus-o mandru de vro 3 ori aseara si de 4 ori azi dimineata. Cap coada si fara ajutor, dar nu a putut atunci la serbare. nu conteaza, data viitoare

Scuzati romanul

Mergi la inceput

alexutzza imi pare tare rau ca serviciul nu este ceea ce ti-ai dorit, si cred ca in conditiile astea e si greu sa cauti altceva, dar cel mai rau imi pare ca simti ca nu mai ai timp sa te bucuri de Yannis... eu zic ca trebuie sa gesesti o solutie sa iesi din situatia asta( chiar daca nu imediat), nu merge la infinit asa, tu cand mai ai timp de tine?

aseara vorbeam cu cumnata mea, si imi zicea ca o sa vorbeasca cu sefa ei sa ii schimbe programul pentru ca isi doreste mai mult timp liber, in conditiile in care lucreaza 8 ore pe zi + sambata si nu are copii dar...pentru ea, vrea sa aibe timp de sala, de plimbari si nu merita sacrificiul salariul pe care il primeste
ea vede altfel lucrurile,eu nu cred ca mi-as fi permis, dar ... cred ca are dreptate

mire ma bucur ca Mara s-a simtit bine, cred ca si tu pe langa ea

BF pe Dragos il oboseste repede aglomeratia si este mai agitat, dar cred ca lui ii place

tomaca refacere rapida! ce i-a placut cel mai mult lui Tudor?

atlantique ce frumos ati petrecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

inainte sa ma apuc de sarmale =mi-am pus in gand sa dau si eu ceva de pomana ca azi sunt mosii devara= ca de, am si eu morti destui...va scriu si eu 2 randuri...

mire ms frumos si eu ca te-ai zbatut si m-ai determinat sa aj si eu k luk la petrecerea dc .;;recunosc ca eram atat de varza cand mi-ai dat toate detaliile incat n-am retinut decat locatia....a fost f dragut nu este el meloman ca maia sau kiti dar a rezistat putin...dupa care a socializat cu alti prichindei si umbla ca uncatel dupa o mamica care avea in dotare napolitane. el s-a simtit bine...si ma bucur de iasire...

alex....offffffff...recunosc ca mi-au dat lacrimile cand am citit postarea ta...nu stiu daca din compasiune sau poate ca in mare parte ma regasesc si eu...nici nu stiu ce sfat sa-ti dau deoareec nu sunt in stare sa fac ceva cu mine...
de multe orio iimi zic ca nimic nu e intamplator in viata asta , ca totul are loc cu un scop soooo....imi zic ca e musai dupa rau sa fie si bine ca sa stiu sa pretuiesc binele etc...iti dores sanatate in primul rand si putere sa poti trece peste aceasta etapa si....mai mult k yannis asta vad eu prioritate...

vb...acusik se trez jiji si incepem prg de seara si eu sunt praf deja...mai tre sa fac si sarmalele....

va pup hm ..;si nu fura 2 randuri

Mergi la inceput

Alex, dece

Sa va povestesc de Mara mea. Cand o culc seara sting tot si ne tinem de mana pana adoarme, doar ca ea adoarme greu, cateodata ii ia si cate o ora. Eu de plictiseala mai intru pe telefon, mai browseresc cate ceva...ea se intoarce la mine si imi zice pe un ton serios "chide!" (adica sa inchid telefonul). Daca nu ma conformez imediat, imi ia telefonul si il pune cu fata in jos. S-au inversat rolurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Cafeluta aromata va asteapta

Alexutza Sper ca lucrurile sa se schimbe in bine, mult ai avut de tras si sper ca lucrurile sa mearga si in directia care o doresti tu

Dece mi-ai facut o pofta de sarmale

Mirela ce scumpa e Mara, cam are dreptate,nu? daca e ora de nani pai nani se face Si eu mai fac asa cu telefonul ca nu pot sa adorm tot timpul, la ora cand o pun pe ea la somn

Haircut,Dandana

O zi frumoasa sa aveti

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Fetelor, sper ca ati avut un wk prelungit cat mai frumos. Caldura mare dom'le, nu e bine nici asa.

Credc ca a fost o petrecere frumoasa pentru pusti. Imi pare rau ca nu am fost si noi.

Alex - ti-am trmis odata un email cu un post. Incearca sa gasesti altceva, care nu e consultanta. Pt moment e bine ca muncesti activ. Nu mai face overtime daca nu vin bonusuri. Ce-ti pot face?

Mergi la inceput