Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

tomaca refacere rapida! ce i-a placut cel mai mult lui Tudor?

Multumesc frumos.

Ce anume sa-i placa lui Tudor? Mi-a scapat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Buna!

Alex, ce surpriza! Ma bucur sa te citesc! Incearca sa o iei mai usor ca nimic nu merita sa iti consume tot timpul pentru puiul tau.

Eu i-am scos lipiciul de la arcada puiului meu si din cate se vede trag speranta ca nu o sa ramana mare lucru.

Sambata am fost la un curs de comunicare relationala bazata pe metoda SPERE inventata de Jacques Salome. A fost int la ant, dar ar trebui sa mai aprofundez ca sa ma convinga. Trainerul (Antonia Noel) zicea ca functineaza, ca nicicand nu a avut relatii mai bune cu persoanele din viata ei (inclusiv copilul) ca pana acum....
Conform acestei metode se pare ca recompensele acordate copiilor (nu vorbim aici de recompense materiale neaparat) ca sa faca anumite lucruri sunt considerate santaj sau manipulare. Dar nu a putut sa imi spuna cu ce sa inlocuiesc recompensele. Ea zicea ca este suficient sa ii ceri copilului ceea ce vrei si el va face.
In rest....se pare ca este mult mai eficient sa vorbesti cu "eu cred, eu simt, eu imi doresc etc" decat la modul impersonal si general.
Ma rog, nu stiu cat de coerenta sunt ca nu stapanesc foarte bine principiile (cursul a fost doar sambata de la 09 la 18.00), asa ca m-ar interesa daca stie cineva mai multe si daca a aplicat si functioneaza.

Azi i-am luat tricicleta lui Alex si s-a descurcat bine pentru prima zi de pedalat.

O seara buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Buna seara mamici!

Vin si eu cu intrebare : de la cat in sus e considerata temperatura la piticii nostri?

Am si eu una bucata copil, cu viroza si nu imi pare ca ii e din ce in ce mai bine. Si ii luam temp cu un termometru de ureche.

Am fost si la dr, si ne-a zis ca daca e mai rau (tusea devine productiva, tuseste pana varsa, face temperatura etc) sa ne ducem iar la dr. Dar cum noi suntem cu alergia asta care il face si mai sesibil cand e virusat, suntem mai agitati pana l-om vedea bine.
Si tare ma deranjeaza respiratia lui grea, ca de astmatic si cu un pic de haraiala...
Macar l-a cantarit si masurat: 13.8 kg si 92 cm.

Am citit in fuga despre Alex, of! Poate daca ai reusi sa gasesti altceva, sa ai macar putin mai mult timp pt Yannis. Ca pe tine, stiu ca te lasi pe locul 2...3...dupa prioritati.

Multumesc Mirela, pentru ca ne-a ajutat sa ajungem si noi la spectacolul pt copii, de la Opera pt ei. Kiti a fost tare incantat de cantecul toreadorului din "Carmen". Dadea din maini, in rimtul muzicii si il cam prinsese si melodia, in sine. Dirijor in facem!

Asa am avut ocazia sa o revedem si pe Maia cea finuta si pe mamica ei delicata, ca de obicei. Si desigur pe Luca cel jucaus si dulce cu buclele lui cu tot! De Mara nu mai zic nimic, poznasa asa, doar cand o vezi si iti vine sa o mananci.

Si am mai citit dar inca nu ma pot concentr cand il aud cum respira...

Va pup si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Micki - eu stiu ca dupa 38.5 este temperatura si asta masurata rectal. Pentru celelalte, trebuie sa mai scazi 0,5, deci cam 38 este febra, sub este stare febrila.
Sanatate lui Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

tomaca refacere rapida! ce i-a placut cel mai mult lui Tudor?

Multumesc frumos.

Ce anume sa-i placa lui Tudor? Mi-a scapat.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

care dintre jucarii? lui Dragos ii plac f mult casutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna seara,

Micki cum sunteti?cum e Kiti? Sanatate multa, tare mult v-ati mai chinuit cu virozele,off

Atlantique f bine ca ai fost la curs;eu personal nu stiu nimic de tehnica respectiva :(

Va pup

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neataa!

haideti la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza si multumim de cafea!

Mara mea a dormit doar vreo 7 ore jumate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata!
si eu, si eu...
azi postim, sau va ofer un cremsnit?

pupiceeeei!
si o zi minunata sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Dandana multumesc de cafea

Plateea eu vreau cremsnit

Mirela sa ai o zi usoara, ca presupun ca nu ai apucat sa te odihnesti nici tu suficient

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput