Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (78)
Raspunsuri - Pagina 6
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity BF din pacate nu prea mai merge cu copy-paste, adica te risti sa ti-l ignore; trebuie sa fii atent la ce cerinte au ei de la tine si sa incerci sa le etalezi,scoti in evidenta cat mai mult. De aceea am spus ca e complicat, pt fiecare aplicatie mi-am schimbat cv-ul/cover letter, mi-am etalat skills-urile dupa cum au cerut si ei. Oricum ma streseaza mult faptul ca nu mi se ofera sanse, in Romania nu mi-a fost asa greu,cred ca am fost norocoasa; aici nici la cv nu se uita, cred ca vad numele(care nu e englezesc ) si nici nu dau click sa vada cv-ul...pacat , dar lupt si lupt desi recunosc ca a devenit o frustrare Ar trebuie sa aiba orice pensiune/hotel trusa de prim ajutor, dar eu nu m-as baza pe asta...o apa oxigenata tot as lua Simply,mami de fetita frumusica |
Eu nu cred ca asta cu numele e chiar asa...pai e plina Anglia si toata Europa de oameni din toate tarile. Poate te-ai nascut acolo si ai nume din tara ta....nu e un criteriu, eu cel putin nu cred. Pai asta ar insemna discriminare.
Si nu e plina Anglia de ...persoane care provin din orientul mijlociu? (asta ca sa ma exprim foarte politically corect)....ei nu isi gasesc job niciunde?
Nu, sa nu te mai gandesti ca numele tau iti exclude cv-ul.
Eu zic ca e o perioada f proasta pentru joburi noi, inclusiv in Romania, unde sunt in medie 400 de persoane care aplica pentru o pozitie de midlle-management. E horror.
bafta mare. Ai sa vezi ca o sa iti gasesti ceva pana la urma. Dar cu Ariana ce vei face daca iti iei job? La gradi?
tomaca spune:
citat din mesajul lui simplicity Tomaca imi pare rau sa aud de pisoi stiu cat iti era de drag. Refacere rapida! Simply,mami de fetita frumusica |
Da, l-am crescut ca pe copilul meu de cand era cat palma mea. Nu ma gandesc prea mult la el si imi ocup timpul cu altceva, ca mi-e greu. Dar inca am sentimentul ca trebuie sa inchid usa sa nu iasa in curte, la fel la dormitoare....Sotul nu mai vrea, data trecuta n-am mai vrut eu (ca am mai avut unul la fel si a cazut in fantana), dar tot a venit cu el acasa.
tomaca spune:
citat din mesajul lui blue_flower V-au tinut in avion pana la 1 noaptea? Vai... Si cum ai reusit sa iti luxezi genunchiul? Video conferinta nu este o optiune in situatia asta? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
ne-au tinut in aeroport pana a venit avionul de la Bucuresti (care nu putea decoloa din cauza ploii). I-au debarcat pe unii si ne-au imbarcat pe noi. Asa am ajuns la 1 noaptea la Bucuresti.
Nu se poate video conferinta. E cam greu ca vorbim implementare SAP.
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
ne-au tinut in aeroport pana a venit avionul de la Bucuresti (care nu putea decoloa din cauza ploii). I-au debarcat pe unii si ne-au imbarcat pe noi. Asa am ajuns la 1 noaptea la Bucuresti. Nu se poate video conferinta. E cam greu ca vorbim implementare SAP. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Asa am patit eu in Belgrad pe 25 ianuarie, am stat vreo 2-3ore sa vina avionul din Bucuresti care nu putea decola din cauza furtunii de zapada.
Nu stiam ca si pe ploaie nu se poate decola. Pe ceata stiu ca sunt probleme, dar ploaie?
tomaca spune:
Pai daca ploua torential, fulgera, sunt turbulente, nori negrii, nu cred ca e o fericire sa zbori
plateea spune:
da, da, da...
acum o avurez.. neagra, cu un strop de lapte..
mmmm...
o zi grozava, fetelor...
simplicity spune:
Buna dimineata,
Nyny multumim de cafeluta
BF inca nu am luat o decizie referitor la ce facem cand o sa lucrez, aceasta decizie depinde de f multe circumstante .
Apropo de acel costum de baie, mie mi se pare folositor; poti sa ii acoperi spatele copilului si cu un tricou normal dar baie nu poate face in acel tricou, eu una ma simt mai linistita sa stiu ca atunci cand e in apa(ma refer aici la mare/piscina neacoperita) are umerii,spatele acoperit; iar acest costum se usuca fff repede si nu e deloc incomod
Simply,mami de fetita frumusica
blue_flower spune:
citat din mesajul lui plateea da, da, da... acum o avurez.. neagra, cu un strop de lapte.. mmmm... o zi grozava, fetelor... Visez, visez... povestea unei pastai...numita bbTo |
Eu am baut una acasa, la ora 7, acum sunt la a doua, la serviciu.
Aia de acasa e mai buuuunaaaa!!!
Sa aveti o zi frumoasa si usoara!
atlantique spune:
Neatza!
Merci de cafea Nyny!
La noi este urat tare A plouat toata noaptea si inca ploua....
Copilul are o gramada de energie pe care nu are cum sa o consume in casa.
Acum se uita la Clubul lui Micky asa ca pentru urmatoarele 10 min este linistit....uraaaaaaaaaa
Asa ca va zic repede, repede ce mi-a zis duminica. Seara am plecat la supermarket cu el si a vrut sa coboare in brate. Am incercat eu sa dau la pace cu el inainte sa plecam, dar pana la urma am coborat in brate
Pe scari imi prinde fata in manute si imi zice fara nici o introducere: "mami, eu nu putelnic, nu pot cobo: inguu, cad :cai, eu nu putelnic" (mami, eu nu sunt puternic, nu pot sa cobor singur, cad pe scari, eu nu sunt puternic).
Dar v-am spus ca atunci cand ii convine este si puternic si "babat mae".
Sa aveti o zi frumoasa!