Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

neatza!

si noi la cafea Ana, cum te mai simti?
iar ploua, iar stam in casa

vine 1 iuniee

mami de shugubetz

mersi de intrebare...parca as fi insarcinata in 10 luni, nu in aproape 8..................nu intru in detalii jenante...

_
mama lui Stefan, pui scump si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza, dragelor, cofee fierbinte pt doamne?

eu n-am av timp sa intru sapt asta pe forum. am mai intrat asa, fugitiv, pe fb in metrou pana aj la munca.

anti...offf da ce patanie, bine ca barbatelul e ok....si da, ai dreptate e foarte trist sa constati dezinteres total...pt motivul asta ma bucur ca sunt la capitel...macar ai alte oportunitati...bani sa fie...

simpli...mie mi se pare normala reactia printesei adik, mai putin sociabila avand in vedere ca in mare parte sunteti doar voi2, practic tu esti universul ei...iar in ceea ce priveste tv eu am scapat la modul ca desi e deschis toata ziua nu pare f interesat si apoi nici nu prea mai are timp daca petrecem mult timp afara...

eu sunt praf cu somnul , nu dtiu ce are dar are un somn agitat, ba plange ba maraie, ba se foieste , ba vrea titi, ba vrea lapte. acum a vrut pe la 5 sticla nr2 pe noaptea asta si n-am mai putut sa dorm. asa am patit si in we trecut cand visam la somn in nestire.

ink e fonfait si infundat si asteptam cu nerabdare sa vina...vara ca ne-am saturat de ploaie.el progreseaza ca toti pufii intr-un fel sau altul si pe zi ce trece il iubesc tot mai mult. e singura mea raza de soare in vremurile astea si ma stradiesc sa vad doar partea plina a paharului. daca nu l-as fi avut pe el n-as fi cunoscut niciodata dragostea adevarata si bogatia sufleteasca. simt c-am primit tot ce-i mai bun si acum sunt intr-un proces de reevaluare a prioritatilor.

din nefericire nu mai pot pleca in concediu. am sa dau detalii pe fb daca cineva doreste...ce bine mi_ar fi priit cateva zile de relax mai ales ca o luam si pe mama pe post de bona ...dar c,est la vie....doamne fereste de mai rau...

sa aveti un we superb , dragelor...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Trist ca nu mai poti pleca n concediu si trist ca FB e ....daca intereseaza pe cineva....

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

eu nu am inteles ce ai vrut sa zici poate ma luminezi si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza, dragelor, cofee fierbinte pt doamne?

eu n-am av timp sa intru sapt asta pe forum. am mai intrat asa, fugitiv, pe fb in metrou pana aj la munca.

anti...offf da ce patanie, bine ca barbatelul e ok....si da, ai dreptate e foarte trist sa constati dezinteres total...pt motivul asta ma bucur ca sunt la capitel...macar ai alte oportunitati...bani sa fie...

simpli...mie mi se pare normala reactia printesei adik, mai putin sociabila avand in vedere ca in mare parte sunteti doar voi2, practic tu esti universul ei...iar in ceea ce priveste tv eu am scapat la modul ca desi e deschis toata ziua nu pare f interesat si apoi nici nu prea mai are timp daca petrecem mult timp afara...

eu sunt praf cu somnul , nu dtiu ce are dar are un somn agitat, ba plange ba maraie, ba se foieste , ba vrea titi, ba vrea lapte. acum a vrut pe la 5 sticla nr2 pe noaptea asta si n-am mai putut sa dorm. asa am patit si in we trecut cand visam la somn in nestire.

ink e fonfait si infundat si asteptam cu nerabdare sa vina...vara ca ne-am saturat de ploaie.el progreseaza ca toti pufii intr-un fel sau altul si pe zi ce trece il iubesc tot mai mult. e singura mea raza de soare in vremurile astea si ma stradiesc sa vad doar partea plina a paharului. daca nu l-as fi avut pe el n-as fi cunoscut niciodata dragostea adevarata si bogatia sufleteasca. simt c-am primit tot ce-i mai bun si acum sunt intr-un proces de reevaluare a prioritatilor.

din nefericire nu mai pot pleca in concediu. am sa dau detalii pe fb daca cineva doreste...ce bine mi_ar fi priit cateva zile de relax mai ales ca o luam si pe mama pe post de bona ...dar c,est la vie....doamne fereste de mai rau...

sa aveti un we superb , dragelor...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Trist ca nu mai poti pleca n concediu si trist ca FB e ....daca intereseaza pe cineva....

eu nu am inteles ce ai vrut sa zici poate ma luminezi si pe mine

mami de shugubetz

am vrut sa zic ca imi pare rau ca Dece alege FB pentru a da detalii legate de plecatul / neplecatul in concediu...adica eu care nu sunt in grupul inchis de pe FB nu pot sa stiu de ce nu mai poate pleca in concediu. Si imi pare rau ca a zis ..daca cineva doreste detalii le voi zice pe FB....dar na...asta e.
Eu chiar ma gandesc ca nu vom ajunge sa depasim 4 ani aici. S-au rupt atatea persoane de DC, si-au facut forumuri separate si grupuri pe FB...mie imi pare rau....e frumoasa atmosfera aici...e un site si forum destul de complet in informatii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello doamne dragi, multumim de cafea Ana!

BF hai ca nu mai e mult pana la 4 ani , poate ca reusim!
Si mie imi pare rau ca unele dintre noi au ales sa se mute sau sa se retraga dar na...ce putem face? Fiecare procedeaza cum crede ca e mai bine. Cu fb-ul...sa stii ca nu se scrie mai mult ca aici.

Ana mai e doar un pic!

Poate intra si cealalta graviduta sa ne dea vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna ziua,

Aoleu am nevoie de o cafeluta, abia am iesit cu capul din cv si cover letter; s-a ajuns ca pt fiecare job la care aplici sa depui cv adaptat pt acel job si evident ca de obicei si cover letter....multa munca si stres si a lot of spelling check

Dastefa,Atlantique asa e pana nu imi da ea semne nu trece nici o urma de grija , dar eu va multumesc la toate pt ca ma ascultati si sunteti langa mine si "piticii" mei

Ana eu nu pot sa cred ce repede trece timpul, 29 de sapt woww ; multa sanatate , mult rabdacol si multa grija de tine

Va pup

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Buna ziua,

Aoleu am nevoie de o cafeluta, abia am iesit cu capul din cv si cover letter; s-a ajuns ca pt fiecare job la care aplici sa depui cv adaptat pt acel job si evident ca de obicei si cover letter....multa munca si stres si a lot of spelling check

Dastefa,Atlantique asa e pana nu imi da ea semne nu trece nici o urma de grija , dar eu va multumesc la toate pt ca ma ascultati si sunteti langa mine si "piticii" mei

Ana eu nu pot sa cred ce repede trece timpul, 29 de sapt woww ; multa sanatate , mult rabdacol si multa grija de tine

Va pup

Mie nu mi-au placut niciodata cover-letter - urile Prea mult copy+paste de pe net, cel putin eu nu gaseam cine stie ce lucruri interesante de povestit.
Si gandindu-ma serios, nu foloseste la nimic scrisoarea aia de intentie. In f de cv te cheama la interviu.

Eu incep sa ma gandesc la lista de medicamente si alte chestii necesare de pus in bagaje pentru concediu. Ca sa nu alerg in ultimele zile....mai ales ca vom ramane singuri o perioada de vreo 10 zile, singuri adica fara mama.
Oare aia la hotel au vreun cabinet de prim ajutor? Sa imi iau dupa mine leucoplast si spirt/betadina, bandaje?
....

La Baby Expo nu am ajuns, sambata am fost la cumparaturi cu mama, seara la film cu sotul, iar duminica am uitat cu desavarsire.
Asa ca ...probabil va ramane Dani fara costum cu FPS nu stiu de care, oricum nu cred in ele prea mult, par a face parte din "marketingul" copiilor, adica acele obiecte inutile inventate pentru parinti care ar cumpara orice pentru copiii lor....
Daca cumva ajung la Decathlon, poate ma uit...daca nu..asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna fetelor,

Iar ploua m-am saturat. Vineri nu am putut decola din cauza ploii din Bucuresti asa ca am ajuns acasa dupa ora 01 si n-am putut dormi deloc pana dimineata (de la atata presiune din avion).

Imi place tare mult cartea pe care am inceput-o de Shapiro, ceva cu limbajul secret al copiilor (daca as fi avut-o mai devreme cand era Tudor bebelus... acum realizez ce s-a intamplat, dar ma bucur ca nu sunt foarte departe de recomandari; cert e ca Tudor a comunicat si comunica mult non-verbal inca, iar cartea este relevanta pentru orice varsta, pentru a se refera si la intpretare joc, somn, desene etc folosite foarte mult si de adolescenti pentru a comunica).

Dastefa - pisicuta o tii in casa? Noua ne-a murit motanul cat am fost plecati la Roma, iar Tudor ii duce tare mult dorul. Cand a deschis o carte cu un motan care miauna s-a bucurat asa de tare, l-a pupat l-a mangadiat. Mereu se duce la carte si o deschide.
Are cineva sa-mi dea un pisoi mic exact ca motanul meu, dar nu stiu ce sa fac.

Eu am genunchiul drept luxat, abia ma misc si ma duc maine la Budapesta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna fetelor,

Iar ploua m-am saturat. Vineri nu am putut decola din cauza ploii din Bucuresti asa ca am ajuns acasa dupa ora 01 si n-am putut dormi deloc pana dimineata (de la atata presiune din avion).

Imi place tare mult cartea pe care am inceput-o de Shapiro, ceva cu limbajul secret al copiilor (daca as fi avut-o mai devreme cand era Tudor bebelus... acum realizez ce s-a intamplat, dar ma bucur ca nu sunt foarte departe de recomandari; cert e ca Tudor a comunicat si comunica mult non-verbal inca, iar cartea este relevanta pentru orice varsta, pentru a se refera si la intpretare joc, somn, desene etc folosite foarte mult si de adolescenti pentru a comunica).

Dastefa - pisicuta o tii in casa? Noua ne-a murit motanul cat am fost plecati la Roma, iar Tudor ii duce tare mult dorul. Cand a deschis o carte cu un motan care miauna s-a bucurat asa de tare, l-a pupat l-a mangadiat. Mereu se duce la carte si o deschide.
Are cineva sa-mi dea un pisoi mic exact ca motanul meu, dar nu stiu ce sa fac.

Eu am genunchiul drept luxat, abia ma misc si ma duc maine la Budapesta

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

V-au tinut in avion pana la 1 noaptea? Vai...
Si cum ai reusit sa iti luxezi genunchiul? Video conferinta nu este o optiune in situatia asta?

Mergi la inceput

BF din pacate nu prea mai merge cu copy-paste, adica te risti sa ti-l ignore; trebuie sa fii atent la ce cerinte au ei de la tine si sa incerci sa le etalezi,scoti in evidenta cat mai mult. De aceea am spus ca e complicat, pt fiecare aplicatie mi-am schimbat cv-ul/cover letter, mi-am etalat skills-urile dupa cum au cerut si ei.

Oricum ma streseaza mult faptul ca nu mi se ofera sanse, in Romania nu mi-a fost asa greu,cred ca am fost norocoasa; aici nici la cv nu se uita, cred ca vad numele(care nu e englezesc ) si nici nu dau click sa vada cv-ul...pacat , dar lupt si lupt desi recunosc ca a devenit o frustrare

Ar trebuie sa aiba orice pensiune/hotel trusa de prim ajutor, dar eu nu m-as baza pe asta...o apa oxigenata tot as lua

Mergi la inceput

Tomaca imi pare rau sa aud de pisoi stiu cat iti era de drag.

Refacere rapida!

Mergi la inceput