Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

OMG!

Intru sa vad daca s-a mai scris ceva si aflu doar vesti proaste

Dece, imi pare rau....nici nu stiu ce as putea sa-ti zic...incearca, asa cu a zis Simply, sa iti gasesti macar putin timp pentru tine. Este important, stiu ca stii.... lui Jiji ca isi revina repede!

Nyny imi pare rau....nu-mi vine sa cred ce mult o mai trageti si voi....imi este groaza de copii in spital (multumesc lui Dumnezeu ca la noi nu a fost cazul), mai ales in spitalele noastre. Este posibil sa fie de la pampers, daca zici ca a coincis.

Micki.....nici nu stiu ce sa spun...pneomonie???? Sper sa-si revina repede si sa dea Dumnezeu sa nu mai ajungeti la genul acesta de complicatii. Santate multa puiului frumos!

Mire, ce de activitati frumoase aveti voi! Ce va invidiez ca aveti atatea posibilitati de distractie pentru pui....La noi nu exista decat 2 parcuri (doar unul amenajat pentru copii), gradina zoologica si faleza Dunarii....
Deja gatiti amandoua? Ce frumos In curand o sa te dea la o parte si o sa te intrebe: "Ce vei sa tac mami?" fata harnicutza!

Tomaca de ce nu ii mai dai First defence? (eu auzisem ca si acesta se da 3 luni si dupa aceea Colostrum tot asa). Eu sunt in mari dubii cu imunizarea. Pe de o parte el nu a fost genul care sa se imbolnaveasca des, dar pe de alta parte, daca merge la gradi si o sa raceasca, nu o sa-mi dau palme ca nu am scutit copilul de suferinta?
Si eu ma oprisem tot la combinatia asta (first defence si colostrum).

Ana, felicitari pentru nume! Este foarte frumos! (desi eu s-ar putea sa fiu subiectiva)
Stai si tu mai linistita ca sa il tii in burtica pana cat mai aproape de termen.

Va pup si va doresc o seara frumoasa!
sanatate multa la toti pufii bolnaviori! Sa-si revina repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Stiu ca Alexutzza si BF au scris ca nu se da a la long, ca s-ar da o luna si apoi 2 luni colostrum. Am retinut ca trebuie facut pauza dar nu mai stiu exact combinatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

haideti la cafeluta , doamnelor....e ink fierbinte

sarumana mult ca mi-ati ascultat balariile scrise intr-un moment de tensiune pshica...din cauza oboselii. ma bucur ca existati si ca pot din cand in cand sa ma descarc intr-un fel sau altul.
asta noapte am dormit cea mai bine si evident m-am trezit cu un alt moral.
jiji e mai bine desi cere muuuult lapte noaptea, nu stiu de ce. dar n-a mai tusit ori nu l-am auzit eu...desi nu cred.

ca de obicei am we full...dar asta e...sper sa-mi fac si pt mine timp cateva minute

sa aveti o zi super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ziua buna!

Nu am mai scris de multa vreme....M-a marcat postul tau,Dece,si voiam sa iti scriu si eu cateva cuvinte...Deprivarea de somn e o foarte serioasa problema de sanatate...daca se umple paharul,ca sa zic asa,nu o sa mai poti face nimic pana te pui pe picioare,doar sa te odihnesti,cum crezi ca ar fi asa?Trebuie sa fii constienta ca asta e sanatatea ta si nu altceva...Sper sa nu te superi ca iti zic,o zic cu tot dragul pentru tine,insa sotul tau ar trebui sa te ajute cu Luca atat cat poate...Macar din cand in cand sa iasa cu el si sa te lase sa-ti faci o baie lunga sau sa tragi un pui de somn....Sa se mai trezeasca si el noaptea sa ii aduca lapte lui Luca...Dar pentru asta,tu trebuie sa accepti ca Luca poate fi ingrijit si trebuie sa fie ingrijit si de tatal lui,nu doar de mami...Eu imi dau seama ca esti exact ca sora mea,si ei ii faceam morala ca nu putea,pur si simplu,sa se deconecteze putin de tot si de toate,si ea sufera de oboseala constanta de ani de zile....Trebuie sa lasi la o parte lucrurile pe care le faci si nu sunt absolut necesare,sunt atat de putin importante in comparatie cu sanatatea ta...ma refer aici la statul nesfarsit in bucatarie,curatenia toata ziua etc...

Legat de laptele lui Luca...Pai ce motiv ar putea sa aiba sa ceara atata lapte decat foamea?Trebuie sa ii suplimentezi peste zi ceea ce mananca si sa incepi incet incet sa ii reduci laptele...Poti sa incepi sa il diluezi cate putin cu apa pana il inlocuiesti de tot cu apa si in felul asta o sa ii fie mai foame peste zi,va manca mai bine si va dormi noaptea neintors....Succes!

Si iti doresc pe weekendul asta nimic altceva decat odihna placuta!

Noi suntem bine,avem 4 zile de gradi,asa cum ziceam si pe fb si suntem ok,Lara a inceput sa vorbeasca un pic mai bine,desi inca pentru noi e cu minus deocamdata cu vorbirea...suntem insa cu plus la altele,si anume se imbraca si incalta singura,mananca de toate singura cu lingura si furculita demult deja,e foarte curajoasa la locul de joaca si pana acum a fost foarte cumintica la gradi...Si nu mai avem nici suzeta si doarme in patul ei...Da cu plus si la noi per total

Va urez un sfarsit de saptamana frumos foc!

Dece sa nu te superi pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza la amiaza....
lore...cum sa ma supar?????????, deloc plus ca ai dreptate in tot ceea ce spui.
e complicat sa povestesc aici dar...JM, n-o sa-i dea laptele noaptea si nici n-ar iesi singur cu luk. el il priveste ca pe o papusa si apreciaza f mult tot ceea ce fac eu pt familie. insa lucrul asta nu-mi tine de....somn.sper ca la un moment dat sa se aseze llucrurile spre bine si la mine. tot timpul am simtit ca in ceasul al 12_lea cineva acolo sus ma iubeste. dar asta musai in ultimul moment.
am si eu o mare vina. asta pt ca JM nu-si mai dorea copii. dar evident s-a bucurat si e fericit ca-l avem. insa chestia asta mi s-a inntiparit pe creier si desi n-a fc niciodata ma asteptam sa zica la greu pai ce...tu l-ai vrut. si pt ca a fost marea mea dorinta il smt ca si cum ar fi doar al meu.
si daca stau bine sa ma gandesc, nu luk e problema mea, nu din cauza lui sunt epuizata, altele sunt cauzele adevarate. el e de fapt hrana mea spirituala, pt el cred ca-mi revin in cateva ore de somn.
ar fi varianta sa-l duc la mama cateva saptamani; dar....cum sa traiesc fara marea mea dragoste???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Sunt perfect convinsa ca faci totul cu toata dragostea,insa vezi ca in ritmul asta poti merge inainte si sa nu realizezi ca se acumuleaza oboseala,si sa cazi intr-o buna zi...Ok,daca zici ca pe sot nu il poti implica mai mult,trebuie sa economisesti timp pentru tine din alta parte...Din timpul de munca,acasa sau la serviciu,de undeva...Nu e un moft sau vreo hachita feminista,e vorba de starea ta de sanatate si de bine,in cele din urma...Daca vrei,sigur poti

Noi facem clatite in seara asta,impreuna,Lara are o scarita pe care se urca,primeste si ea castron si toate cele si facem clatite...O incanta activitatile astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neatza!
haideti la

am citit printre timp si nu am raspuns iar acum nu mai stiu...zic doar multa sanatate pufilor bolnaviori
micky sa stii ca m-am gandit la voi, am avut asa o presimtire cand am vazut ca nu mai intrii cum mai sunteti?
nyny cum se simte cavalerul?

tomaca noi am luat o luna first defence, una colostrum fara pauza si imunice in paralel

de cand am facut tratamentul, Dragos a mai avut muci de 2-3 ori cate 2 zile ff usor si i-a trecut de la sine, ceea ce nu prea ni s-a mai intamplat dar... nici nu l-am mai dus la gradinita

aseara am fost la plajaa, a fost ff frumos, s-a jucat Dragos f frumos, apa este GHEATAAA, dupa care am facut o plimbare cu vaporasul, am fost eu tare incantata ca au fost un pic valuri si ne-a dat emotii, Dragos si mai incantat zicea mereu 'pace pouu ' ( imi place vaporul)

va doresc o spatamana frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Si eu prin zona... recuperez printre picaturi ...

Sa mai povestesc cate ceva despre fete...

Gemanutele au experimentat ceva inedit vineri ... au vizitat atelierul de ciocolata al unei cofetarii din oras (incursiune organizata de gradinita contra cost) si se pare ca le-a placut ...
Amandoua fac dans la gradi si se pare ca Naty e un pic talentata , ramane de vazut mai tarziu... deocamdata se pregatesc in "secret" de serbare, la care vor fi ratze (toti copii din grupa lor).
Vorbesc, se bat, cer diverse chestii non-stop, adora Clubul lui Mickey si mai nou le place Baby Einstein (cand erau bb-lusi nu le placea mai deloc), cred ca ar fi multe de spus, dar par atat de firesti si se intampla atat de natural incat nu-mi dau seama ce as putea sublinia...

In speranta ca veti avea o saptamana buna, macar mai buna decat precedenta, va las si trec sa-mi vad de oile mele (la servici).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Mai vreau sa-i urez Anei nastere usoara si bb sanatos! ... ca nu stiu daca reusesc sa intru prea curand... poate sunt pe faza si cu majoretele, ca mi-am propus sa tzin aproape cu voi dar ramane sa-mi si iasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Cofeee... doreste cineva?

Mergi la inceput