Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (78)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!
Eu acum o savurez, de fapt un lapte cu cafea.

Sa aveti o zi minunata, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Tomaca, si pe mine ma intereseaza schema de imunizare cu First Defence si Colostru (eu le-am mai dat toamna cate o luna de first defence dar fara sa urmez o schema anume)... daca afli cum se dau poate ne spui si noua.. sau poate mai intra Alexutza ori Sorina si ne elucideaza.

Loredana, Larisel ma bucur sa va citesc.

Dandana sa va fie de bine iesirea la mare.. ce norocosi sunteti.

David e mai bine, mai are putin si termina tratamentul. De dimineata am avut placuta surpriza sa constat ca nu i-au mai aparut petele de pe piele... deci inca nu stiu care a fost cauza .. nu stiu daca a fost de la pampers pt ca desi nu i-am mai pus de vreo 4-5 nopti, asta a fost prima dimineata cand s-a trezit cu pielea curata.

Siiii... cum spuneam.. de cateva nopti nu mai avem pampers si culmea.. n-a udat nici patul. Am trecut si de perioada de regresiune, se duce singur la wc, isi pune capacul reductor si tine mortis sa nu fie ajutat de nimeni.. Asa ca noi ne declaram DEPAMPESATI!! Uhhh era si timpul, ca avem 4 ani si cateva luni de cand tot schimbam la pampersi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ah,Nyny,felicitari!Dupa ce se obisnuieste Lara complet cu gradi,incepem si noi!

Ma bucur ca e bine David cu pielicica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salutare mamici!

Intru si eu, pe fuga, sa las 2 intrebari?
Mai stiti alt pufulete care face tratament cu singulair (cum reactioneaza)?
Dar care foloseste spacer?

Ma intereseaza pt ca se pare ca ultima viroza a lui Kiti i-a declansat astmul, si trebuie sa incepem tratament cu singulair si sa ne luam spacer, pt ca la inhalator face cam urat.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Salutare mamici!

Intru si eu, pe fuga, sa las 2 intrebari?
Mai stiti alt pufulete care face tratament cu singulair (cum reactioneaza)?
Dar care foloseste spacer?

Ma intereseaza pt ca se pare ca ultima viroza a lui Kiti i-a declansat astmul, si trebuie sa incepem tratament cu singulair si sa ne luam spacer, pt ca la inhalator face cam urat.

Pupici!

Prietenie inseamna sa fii alaturi de prieteni nu cand au dreptate, ci cand gresesc.
Andre Malraux

offf, imi pare rau pentru Kiti ca a ajuns la astm.
Este un topic deschis pe DC despre singulair si efectele lui. Din cate am citit eu are reactii adverse cum ar fi agresivitatea. Dar nu imi mai amintesc multe. Poate totusi reusiti sa-l imprieteniti cu aerosolii.

Mergi la inceput

Micki sunt , imi pare rau ca ati ajuns la astm, mai ales ca stiu cat incercai sa faci tot posibilul sa nu se ajunga aici.

Mergi la inceput

Fac capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput