Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (78)
Raspunsuri - Pagina 18
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
sunt asa praf incat am citit postarea ta si am inceput sa plang instantaneu. mi-am dorit enorm sa dorm dar m-am trez la 1-2 k jiji si apoi m-am gandit k nu sunt mama buna si k am adormit k el fara sa-i fac aerosoli si m-am pus sa-i fac dar se pare ca mi-a aranjat jijik aparatul. mi -a sarit si somnul. am zis dupa 2-3ore de tot felul de ganduri macar sa deschid calc sa nu mai gandesc. sunt atat de obo si epuizata incat trec prin faza aia cand ai senzatia ca esti cel mai nenorocit om din lume si toate ti se intampla numai tie cand de fapt ai merita altceva. imi vine sa las naibii tot stresul asta si sa fug departe, sa traiesc cu f putin dar sa am liniste, sa ma pot bucura mai mmult de copilul meu care este de fapt singura mea raza de soare. sper sa fiu mai tare decat ma simt acu si sa pot trece peste toate fara a claca. n-am 12 ore legate dormite in 4 nopti si simt ca ma lasa balamalele. la munca muncesc, mult, mult, chestii solicitante psihic, acasa fac eu totul, copilul tot eu....mai tre sa fiu si vesela si zambitoare ca de...ce vina are x ca je sunt praf? oare m-am vaitat destul? da astept si eu ziua in sa ma plicctisesc de somn si de stat. dar...mai e o chestie...ai grija ce-ti doresti....asa ca mai bine sa aspir la ceva mai decent. trece viata pe langa noi asa, fara sa bagam de seama deoarece suntem mult prea preocupati de balast lasand lucrurile marunte in stand by ca de, doar vom avea ...suficient timp....si timpil trece...trece...problema e ca omul cum ai da-o e nemultumit. niciodata nu are suficient. tot timpul crede ca de fapt altceva l-ar face fericit. eu am trecut prin multe faze, sa zic asa, am av si mult si putin, amfost si sus si jos sunt obosita nu nu pot sa reflectez si sa hotarasc care e calea cea mai potrivita pt mine. momentan trag la jug, cum se zice, sperand ca totusi nimic nu este intamplator si ca totul se intampla cu un scop. de mukte ori am av senzatia ca d-zeu mi-a aratat lucruri extreme tocmai pt a demonstra ca poate duce mai mult decat si-ar fi inchipuit vreodata. si totusi nu-mi vine somnul...si ma termina gandul ca incepe in curand o alta zi. scuze ca v-am intoxicat cu balariiasa ed dimi. sa aveti totusi un inceput de we superb...si...incercati sa faceti lucruri marunte... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Dece
In primul rand: Sanatate lui Luca!
In al doilea rand.. e bine ca te descarci aici, sper sa te si ajute treaba asta (pe mine ma ajuta de fiecare data). Nu-ti mai face atatea ganduri negative, o sa treaca si perioada asta mai nasoala. Cred ca fiecare din noi avem momente cand ne gandim daca suntem mame bune... si cred ca numai faptul ca ne punem problema asta, ca ne dorim intotdeauna ce e mai bun pentru copiii nostrii, ca nu vrem decat sa-i stim fericiti, ca nu ne putem inchipui viata fara ei, ca ne facem griji pt toate prostiile, ca-i iubim mai presus de orice, ca abia asteptam sa-i stangem in brate cand ajungem acasa, ca suferim alaturi de ei atunci cand sunt bolnavi ... si lista poate continua... ne face sa fim niste mame bune.
Imi pare rau ca nu mai plecati in concediu... va mai relaxati si voi. Poate reusesti totusi sa-ti faci putin timp si pt tine.
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Azi a facut ciorba cu mine, ea sta mereu langa mine cand toc legume si mananca din ele. Acum si-a zis ca e timpul sa se implice mai mult...a pus legumele tocate in pahare, apoi am ajutat-o sa le verse in oala. A fost tareee incantata. Eu sunt pe zi ce trece mai indragostita de copilul meu! Imi place tare mult cum evolueaza, cum se comporta ca un mic omulet, ma distreaza nebuniile pe care le face, si mai nou s-a si obisnuit cu dovezile mele excesive de iubire. Apropo...voi cat de des va pupati/imbratisati copiii? Mirela, mami de Mara |
harnicutza lu' mama
Si noi ne pupacim/imbratisam de cate ori avem ocazia, destul de des.. zic eu. Acum, cat avem ocazia, ca peste cativa ani nu stiu daca mai apuc ...parca-i vad ca incep cu figuri de 'copii mari'. Mie inca imi vine sa-i musc de falci, ca atunci cand erau bebelusi.
nyny spune:
citat din mesajul lui ana_g miremia, mai tineti ascunse majoretele, va spun eu cand mi-am propus sa ajung macar pana pe 15 iulie, hai 10 iulie cu indulgenta.....oricum, sa treaca iunie neaparat. oo, cat de adevarat, bunul simt dauneaza grav confortului...si nu numai.... _ mama lui Stefan, pui scump si 29+ |
Doamne ajuta sa iasa cand trebuie! Frumos nume i-ati ales..
nyny spune:
citat din mesajul lui micki_mica Salutare! Am disparut brusc, fara sa mai apuc sa citesc raspunsurile voastre. Ms frumos! Noi azi ne-am externat, dupa ce luni seara ne-am prezentat la camera de garda si ne-au internat. Kiti a facut o pneumonie interstitiala cu componenta bronhoconstrictoare...scriu si eu stiintific. Ideea e ca abia respira, ca un astmatic in criza si ne-am dus repede acolo. Cand am ajuns l-a consultat si cica era saturatie de oxigen 84% si ca atare ne-a internat repejor si ne-a pus pe tratament si pe supraveghere. Acum e mai bine, inca nu i-a trecut tusea, suntem pe tratament acasa si om vedea mai incolo. Nu am idee prea bine, sa vorbim si cu medicul alergolog. Eu sunt tare obosita ca am dormit doar cate 4-5 ore/noapte. Ziua nu puteam si noaptea la 12 ii punea antibioticul si stateam de paza ca i se infunda/spargea vena repede si trebuia sa fiu pe faza sa ii schimbe branula. Asa ca de la 1 30 pana la 6, daca apucam, era bine. Cica muuulte viroze si destul de agresive, anul asta, spre uimirea doctorilor. Nyny, multa sanatate! Ma duc sa bag la spalat si sa il culc pt ca i-am dat si siropelul. Va pup si sper ca peste cateva zile sa pot citi si eu ceva mai multe. Prietenie inseamna sa fii alaturi de prieteni nu cand au dreptate, ci cand gresesc. Andre Malraux |
Multumim Micki, la fel si voua... multa sanatate! Imi pare rau ca va tot chinuiti cu problemele astea de sanatate. Eu as vrea sa-i fac lui David o cura de imunizare prin luna august ca nu se mai poate... si cu ocazia asta sa ne pregatim si de gradi.
nyny spune:
citat din mesajul lui miremia Nyny sper sa scapati repede de problema. Ca si alternativa naturala pt alergii stiu ca exista extractul de coacaz negru. Mara ce face? Mirela, mami de Mara |
Multumesc de pont. O sa-i caut la plafar.
Mara e bine, multumesc de intrebare... mai are putin si intra in vacanta, ne pregatim deja pt serbare. Ma si mir cum de nu s-a lipit de ea nimic pana acum pt ca de o luna tot trag cu Dav... ba cu una ba cu alta.
nyny spune:
citat din mesajul lui ana_g nyny, daca nu e facut si febra, probabil nu e o boala de copilarie, sa ne tii la curent. |
Pai a facut si febra, dar nu de la asta. Miercuri noaptea am ajuns cu el la camera de garda pt l-am gasit cu febra cand am ajuns de la serv, i-am dat nurofen, i-a scazut 1-2 ore dupa care a inceput sa-i creasca iar... si a inceput sa tremure din toate incheieturile si sa se vaite de burta si de gat... m-am speriat si am fugit cu el la camera de garda. Amigdalita, puroi in gat... din cauza asta i s-au inflamat si ganglionii de la stomac. E a doua zi pe AB... parca e mai bine, nu mai face febra dar tot nu poate sa manance decat lapte (simplu sau combinat cu cereale). Nu mai povestesc cat si cum am dormit ultimele doua nopti... abia astept sa se faca bine si sa-mi darame casa ca nu suport sa-i vad bolnavi..
nyny spune:
Simply, Tomaca, Ana, Mire, Micki multumim pt urarile de sanatate.
Gata, ma retrag. Sa aveti o seara buna si un weekend super alaturi de pufuletii vostrii dragi!
nyny spune:
Simply am uitat sa va felicit pt formatia completa de dintishori.. si de fapt toti pufii care au scapat de grija asta.
Colac peste pupaza vad ca ne ies si noua in perioada asta doua (din ultimile 4) masele. Asta ca sa fie suferinta completa... bine, nu stiu daca il dor.. l-am intrebat si mi-a raspuns ca nu, dar banuiesc ca o jena acolo tot are.
tomaca spune:
Propo de imunizare, chiar voiam sa va mai intreb cum era cu Colostrul acela de la first child. Intai era first defence (i-am dat in martie, nu-i mai dau) si apoi 2 luni colostru? Pot sa-i dau si vara ca sa-l pregatesc de toamna?