Bobocei de sept-oct 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
anidaz spune:
Am adaugat pe toate care mi-ati devenit prietene,astept in continuare si pe celelalte doritoare
23+
Mihnea Bogdan
anda82 spune:
Buna fetelor, nu am mai scris demult, insa am citit tot.
Am asteptat sa fac morfologia, ca sa vin cu vesti si despre noi.Am facut-o saptamana trecuta si mi s-a spus ca totul e bine.Sper sa ma ajute Dumnezeu sa fie asa pana la capa, acest lucru il doresc tuturor burticilor.
M-am intristat pentru nasterea prematura de la cealalta odisee, iar fina mamei a nascut si ea prematur in aceata perioada si m-a cuprins asa o frica, de am tot visat ca nasc prematur.
Eu am cont pe fb, insa nu ma gaseste nimeni daca dau numele, nu stiu ce fel de setari mi-a facut sotul, trebuie doar eu sa dau accept...Cum sa procedez?Sa-mi dea o fata numele, si dupa ce ii dau accept sa ma introduca si pe mine in grup.
Elfica e adevarat ca pe fb e f greu de urmarit, si la odiseea mea au plecat fetele pe fb, iar eu nu mai tin pasul...
Vreau sa va intreb, daca e normal ca sa simp asa un ghemotoc si o usoara durere, iar cand pun mana se retrage, si simt asa batai ca de inimioara...E normala durerea?
toate fetele
Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 16 saptamani
marikaki spune:
Salutare tuturor burticilor!
Si noi am fost luni la "morfo", intr-un spital foarte renumit aici. Am fost foarte dezamagita. Ma asteptam ca aparatura sa fie performanta, sa-l vedem pe bb 4D.
Ne bucuram ca bb este bine, cantareste 530g, iar eu am luat numai 3 kg.
Avem deja cont pe facebook http://www.facebook.com/media/set/?set=a.109470369092938.4762.100000899273320&l=10e08bd306#!/profile.php?id=100000899273320.
In fiecare seara va citim cu mare placere, chiar daca uneori stam pana tarziu.
Va pupam si va dorim in continuare sarcina usoara tuturor!
23w1d
nu_mai_stiu spune:
Buna dimineata !!! Haideti inviorarea .... nu e nimeni pe forum pana la ora asta?
ANDREEA 23+ cu
patricbebe spune:
Buna dimineata!!!
Fetele ce mai stiti de Bob Pixel ca nu a semnat condica la forum de ceva timp, sper ca e totul bine!
Noi suntem cu soare, caldura si lene mare de tot si cu vecini care la cat dau cu bormasina cred ca au casa ca o bucata de branza elvetiana.
Pupicei multi !1
24w cu
adrianadana spune:
Va citesc de la inceput dar nu prea am ce sa scriu. Poate totusi vreti sa ma treceti si pe mine in listuta. UM 04.01.2012, DPN 10.10.2012. Se pare ca o sa fie baietel. Mai am o fetita nascuta pe 02.04.2008 pe care o cheama Daria Maria
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
adrianadana spune:
Pe facebook apar ca Adriana Danaricu
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
danielabejan spune:
neatza fetelor
noi suntem de obicei un pic mai lenese dormim dimineata pana pe la 9-10 ora noastra ne facem somnul de frumusete
chiar unde este bob pixel, in ultimul timp chiar nu ne-a mai scris nimic, sa ne gandim la ce e mai frumos, poate e intr-o mica vacanta
noi azi o sa ne bucuram cu tati de soare, facem putina curatenie in gradina si apoi un gratarel
week-end placut fetelor.
22+
Tzuki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica Tzuki: Cu siguranta voi citi si voi reveni dupa. Nu am vrut decat sa precizez ca nu vad ce bun aduce graba datului mancarii nepasate, ca eu vad doar dezavantaje, respectiv lipsa unei maturitati corespunzatoare care vine o data cu trecerea timpului. Restul exemplelor, cu cola si cartofii prajiti, erau doar ca sa subliniez ca nici in cazul lor efectul nu e evident asupra organismului, dar cu siguranta exista. Asa cred ca exista urmari nevazute si daca le dam sa mestece cand nu sunt pregatiti (eventuale gastrite aparute mai tarziu, care nu banuim de unde provin, de ex.). Nu imi imaginam ca i-ai da copilului orice la dispozitie, doar vad ca esti bine intentionata si militezi pentru sanatate, naturalete etc. Mai vorbim, din pacate nu am mult timp la dispozitie incat sa apuc sa citesc rapid. Fetelor, indicati-mi si mie o adresa de mail comuna sa postez diverse chestii, poate utile, pentru cele care au timp. Le-am salvat de la fosta odisee si in mod sigur sunt informatii interesante. Eu, recunosc, nu le-am prea citit, tot din lipsa de timp. Cu nu sunt pro Facebook si chiar sunt foarte trista ca mai toate fetele din fosta odisee au migrat catre grupul creat pe FB si pe forumul DC au ramas cateva. De ce nu agreez FB-ul? Pentru ca nu am mult timp si acolo nu iti poti pune semn pana unde ai citit si cand revii, sa o iei tot de acolo. Si cand intru sunt discutii peste discutii, sute de comentarii, de nu reusesti sa citesti mare lucru, daca nu ai timp. Daca intrebi ceva, pierzi la timp sa cauti postarea si sa vezi raspunsurile primite... Asa ca eu sunt pro forumula acesta. Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE 19 + |
e ultimul meu post (promit!) despre autodiversificare cand toate avem cam 6 luni de sarcina, o sa revin, poate, cand or avea bebeii nostri 6 luni de viata.
Elfica, nu uita ca copiii invata sa manance. copiii nu iau masa asa cum o face un adult. un copil invata si invatul presupune ceea ce e natural: marul e rotund, are coaja si e tare, banana e galbena, are coaja, nu se mananca, are consistenta aia, mirosul ala... un copil autodiversificat invata toate astea. un copil diversificat clasic distinge gusturi diferite pentru acelasi piure. el nu vede mai niciodata fructul sau leguma pe care le mananca, el vede o lingurita si ceva in ea, pe care mama il baga in gura. el nu participa, el nu e acolo. si daca se plictiseste de asta si vrea sa ia initiativa, mama se supara si ajunge usor la concluzia "ce grea e diversificarea, copiii nu coopereaza deloc!". un copil autodiversificat de regula ingurgiteaza mai putina mancare solida in stomac, insa ingurgiteaza informatie si deprindere. in primul an, copiii nu mananca pt a se hrani, ci pt a invata.
eu am 2 copii: unul diversificat cu piureuri si unul autodiversificat. e diferenta ca de la cer la pamant intre ei. primul (la care nu auzisem de autodiversificare) nu mai mananca de la 1 an jumate niciun fruct, nicio leguma cruda. e extrem de reticent la orice e nou, nu incearca nimic necunoscut deja. pana pe la aproape 4 ani i-am dat eu in gura cu lingurita, cred ca ii era lene sa manance singur, habar n-am. cel mic, autodiversificat, mananca de toate, fructe, legume, nu a refuzat niciodata niciun aliment (evident, are preferintele lui), nu i-am dat niciodata eu cu lingurita.
eu vad numai avantaje pt autodiversificare si numai dezavantaje pt piureuri (etapa in opinia mea inutila, ma chinui sa-l invat cu piureuri si mai incolo ma chinui sa-l dezvat de piureuri).
observ ca spui ca nu ai timp sa citesti despre autodiversificare. pot intelege asta, insa mi se pare putin bizar sa ai timp sa emiti o parere prin care desfiintezi un lucru care ti-e total strain. mie mi se pare mai ok sa vezi despre ce e vorba, sa studiezi putin metoda, avantajele si dezavantajele ei, si abia apoi sa te pozitionezi fie pentru, fie contra acestei metode.
e parerea mea, desigur, nu am absolut niciun avantaj din faptul ca alte mame aleg sau nu metoda pe care o s-o aplic eu copilului meu.
see u on fb!
Mami de D mare (4 ani si 8 luni) si d mic (1 an si 11 luni) + bb 3
_vicki_ spune:
buna,
voi vreti sa faceti cursuri de nastere? si daca da unde?
ah si impresionant numarul de baietei :). in jurul meu sunt mai multe fetitze, chiar imi faceam probleme cine o sa o curteze pe fi-mea :))