Bobocei de sept-oct 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
Elfica spune:
Tzuki: Cu siguranta voi citi si voi reveni dupa. Nu am vrut decat sa precizez ca nu vad ce bun aduce graba datului mancarii nepasate, ca eu vad doar dezavantaje, respectiv lipsa unei maturitati corespunzatoare care vine o data cu trecerea timpului. Restul exemplelor, cu cola si cartofii prajiti, erau doar ca sa subliniez ca nici in cazul lor efectul nu e evident asupra organismului, dar cu siguranta exista. Asa cred ca exista urmari nevazute si daca le dam sa mestece cand nu sunt pregatiti (eventuale gastrite aparute mai tarziu, care nu banuim de unde provin, de ex.). Nu imi imaginam ca i-ai da copilului orice la dispozitie, doar vad ca esti bine intentionata si militezi pentru sanatate, naturalete etc. Mai vorbim, din pacate nu am mult timp la dispozitie incat sa apuc sa citesc rapid.
Fetelor, indicati-mi si mie o adresa de mail comuna sa postez diverse chestii, poate utile, pentru cele care au timp. Le-am salvat de la fosta odisee si in mod sigur sunt informatii interesante. Eu, recunosc, nu le-am prea citit, tot din lipsa de timp.
Cu nu sunt pro Facebook si chiar sunt foarte trista ca mai toate fetele din fosta odisee au migrat catre grupul creat pe FB si pe forumul DC au ramas cateva. De ce nu agreez FB-ul? Pentru ca nu am mult timp si acolo nu iti poti pune semn pana unde ai citit si cand revii, sa o iei tot de acolo. Si cand intru sunt discutii peste discutii, sute de comentarii, de nu reusesti sa citesti mare lucru, daca nu ai timp. Daca intrebi ceva, pierzi la timp sa cauti postarea si sa vezi raspunsurile primite... Asa ca eu sunt pro forumula acesta.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
19 +
anidaz spune:
Mai ,eu is mai repezita asa...prin urmare am facut deja grupul ,asa ca cine doreste sa faca parte din el sa-mi trimita PM cu numele de pe FB ca sa o adaug in grup si am putea acolo sa scriem lucruri bune de tinut minte chisr bagajelul de spital spre exemplu sau linkuri utile care ne pot ajuta la un moment dat ,in functie de necesitati,+ poze cu noi sau cu orice altceva vrem ,ce ziceti?
23+
Mihnea Bogdan
anidaz spune:
Elfica: E-mail comun: sept.oct.2012@gmail.com ,iti trimit parola prin PM
23+
Mihnea Bogdan
corinuka_g spune:
adina eu n-am cont pe FB, nu ma pricep deloc..nu stiu ce nume sa-ti trimit..daca m-ajuti si pe mine si-mi zici ce sa fac
21+ Multumesc Doamne!
anidaz spune:
Hmmm e oleaca mai complicat ,fiindca se pare ca prima data trebuie sa imi deveniti prietene ca sa va pot adauga ,deoarece si contul meu este unul doar pentru prieteni,nu am unul public.Asa ca Tzuki ti-am cerut prietenia
23+
Mihnea Bogdan
danielabejan spune:
neatza fetelor!
eu am numele tot daniela bejan pe facebook
iar usernameul danielaic
felicitari celor care intra intr-o noua saptamana ca si noi
azi facem si noi 22 de sapt
multa sanatate si fericire tuturor
21+
anidaz spune:
Corinuka iti faci un cont pe fb si numele cu care te inscri ,mi-l trimiti prin PM sau aici daca nu te deranjeaza,apoi eu o sa -ti cer prietenia ,tu ma vei accepta si te adaug in grup apoi.
23+
Mihnea Bogdan
danielabejan spune:
haideti fetelor trimiteti numele pe facebook sa facem grupuletul, desi a venit week-end-ul nu cred ca o sa fie prea mare activitate pe net
corinuk daca vrei te ajut eu sa iti faci cont
22+