Bobocei de sept-oct 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
anidaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui norma36 @ sept.oct2012 Prezenta la apel: UM 27.12.2011, DPN 02.10.2012, baietel 20+ _ 3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare ! MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto |
Rezolvat,acum esti cu ”acte in regula”
23+
Mihnea Bogdan
norma36 spune:
Merciiiiiiiiiiii !!!
Sa aveti parte de o noapte linistita!
20+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
_vicki_ spune:
buna dimineata burtici!
tocmai am scris si eu un mesaj si mi-a dat erroare ofof
va scriam ca eu am 'reusit' sa ma las de fumat prin saptamana 10 cu gume nicorette. mi-au fost recomandate de o doctorita spunadu-mi ca desi contin nicotina, macar contin numai nicotina nu toate substantele nocive pe care le contine tigara. ele taie nevoia de nicotina, nevoia fizica, nevoia psihica o invinge motivatia de a avea un bebe sanatos.
am pus reusit in ghilimele pentru ca trebuie sa recunosc ca mai fumez ocazional cate o tigara
in alta ordine de idei tot aud de la prietenele mele cu copii la gradinita ca e epidemie de scarlatina. eu nu m-am tot intalnit cu prietenele mele si cu copiii lor , nu m-am gandit sa ma feresc. dr meu oricum rade de mine de fiecare data cand ii zic ceva de genul asta, el e pe conceptul: esti insarcinata nu bolnova. voi cum procedati?
o zi frumoasa va doresc
_vicki_ spune:
ah, si am uitat sa va multumesc ca m-ati adaugat in listuta, si sa va zic ca desi nu prea scriu va urmaresc constant si-mi plac f mult subiectele si discutiile voastre.
eu fiinda la prima sarcina nu am experienta pe care o au multe dintre voi , asa ca citesc si ascult cuminte pareri mai avizate
ANKA-iasi spune:
UM 10.01.2012 DPN 16.10.2012 dar ........nu stim ce ascunde acolo..90%e roz,dar nu putem conta(dr mi-a zis ca nu-i nimic daca e tot baiat,o sa am doua nurori) ,dupa morfo sper sa va dau si eu culoarea exacta va pup si va doresc o zi insorita,daca e posibil
corinuka_g spune:
'neata dragi burtici!
felicitari pentru carucioare! se pare ca intradevar e anul baieteilor!!! sunt curioasa daca vor fi si surprize, daca la careva se va schimba culoarea caruciorului pe parcurs, am vazut la alte odisee ca se mai intampla
noi dam de baut azi, am incheiat o noua saptamana!
va pupam
21+ Multumesc Doamne!
Kytana spune:
Buna dimineata dragelor!
Daca corinuka da de baut, eu vin cu o salata de fructe si clatite cu gem, pentru ca tocmai am incheiat si noi inca o saptamana
Multumim anidaz pentru carucioare! Si eu sunt curioasa daca vom avea schimbari de culoare Sanatosi sa fie!
Nu stiam ca este baby expo, m-ar tenta si pe mine sa merg.
Eu tocmai ce mi-am desfiintat contul de FB dar pentru voi, l-as reactiva, pentru a ne face un grupulet acolo. Supunem la vot?
O zi frumoasa, macar sufleteste, daca vremea se lasa tot innorata
20+ cu
-= Love life, live love =-
corinuka_g spune:
felicitari tuturor burticilor care rotunjesc azi saptamanile! sarcini usoare in continuare!
la cluj e soare si frumos, va trimit tuturor cate-o raza sa va bucure ziua!
la cluj a fost un babyexpo prin martie, dar l-am ratat si se pare ca nu mai prind altul...
21+ Multumesc Doamne!
madaiulia spune:
Adina multumim pentru listuta cu carucioare colorate! Arata asa dragut :)
Felicitari celor care au venit cu rezultate bune de la morfologii si celor care au schimbat azi saptamana!
Mai am si eu un pic pana la morfologie, miercuri o sa merg. Sunt asa nerabdatoare sa-l mai vad pe bebe. E super miscacios in ultima vreme. Ppobabil nu-mi mai amintesc eu bine de la Andrei, caci altfel mi se pare mult prea agitat. Ba chiar imi faceam probleme intr-o vreme ca ceva nu e in regula, prea agitat este.
Am dus azi la laborator proba pentru sumar de urina si urocultura, parca am ceva usturimi in ultima vreme. Si mai simt uneori ceva dureri/intepaturi in pelvis, pe care le-as pune mai degraba pe seama unei patologii urinare.
Vorbeati de bagajul de spital. Eu inca nu am inceput sa-l pregatesc, si pe la Andrei dupa 35 de saptamani am inceput. Si inca nu m-am hotarat unde o sa nasc, asa ca nu stiu de ce o sa am nevoie. O singura precizare voiam sa fac legat de hainele pentru bebe, sa fie spalate si calcate inainte de a fi folosite. Mai sunt zone in care bebelusul e scos din spital de mosica in hainele acesteia, iar daca e mai tanara si fara copii se intampla sa vina direct cu ele de la magazin, ceea ce poate fi periculos pentru bebe. Asa ca mai bine o avertizati din timp intr-un mod politicos, sa nu aveti surprize.
Vorbeati de mancarea mamei care alapteaza si colici. Noi nu prea le-am experimentat si personal nu cred sa fie mare legatura. Am exclus si voi exclude si acum afumaturi, alcool, cafea, sucuri acidulate, in general chestii cu multi conservanti care nu i-ar face bine. Si multa liniste din partea mamei cred ca asigura un bebelus linistit si fara colici.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 22+ cu
anidaz spune:
Neata!
Eu sunt pro grup inchis pe fb!
Eu dimpotriva is cam nelinistita ca bebe meu e lenes,niciodata nu mi-a fost agitat pana acum ,dar ieri tare m-a bagat in sperieti ca nu prea a fost prezent,sa vad azi,m-a inghiontit de cateva ori pana acum dar asa finut.
Nici eu nu imi fac bagajul inca dar e bine de stiut ce ar trebui sa contina,voi face un rezumat din listele mamicilor si-l voi pune pe prima pagina si daca e cazul mai punem completari apoi.
23+
Mihnea Bogdan
Editez nu grup inchis ci grup secret fiindca diferenta e urmatoarea:
grup inchis = Oricine poate sa vada grupul si membrii lui. Doar membrii pot vedea postarile.
grup secret= Doar membrii pot vedea grupul, membrii acestuia, si postarile membrilor.
iar noi vrem intimitate totala .
Deci sunt pro grup secret pe fb!