Bobocei de sept-oct 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
anidaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui norma36 @ sept.oct2012 Prezenta la apel: UM 27.12.2011, DPN 02.10.2012, baietel 20+![]() _ 3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare ! MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto |
Rezolvat,acum esti cu ”acte in regula”

23+ 
Mihnea Bogdan
norma36 spune:
Merciiiiiiiiiiii !!!
Sa aveti parte de o noapte linistita!
20+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
_vicki_ spune:
buna dimineata burtici!
tocmai am scris si eu un mesaj si mi-a dat erroare
ofof
va scriam ca eu am 'reusit' sa ma las de fumat prin saptamana 10 cu gume nicorette. mi-au fost recomandate de o doctorita spunadu-mi ca desi contin nicotina, macar contin numai nicotina nu toate substantele nocive pe care le contine tigara. ele taie nevoia de nicotina, nevoia fizica, nevoia psihica o invinge motivatia de a avea un bebe sanatos.
am pus reusit in ghilimele pentru ca trebuie sa recunosc ca mai fumez ocazional cate o tigara ![]()
in alta ordine de idei tot aud de la prietenele mele cu copii la gradinita ca e epidemie de scarlatina. eu nu m-am tot intalnit cu prietenele mele si cu copiii lor , nu m-am gandit sa ma feresc. dr meu oricum rade de mine de fiecare data cand ii zic ceva de genul asta, el e pe conceptul: esti insarcinata nu bolnova. voi cum procedati?
o zi frumoasa va doresc 
_vicki_ spune:
ah, si am uitat sa va multumesc ca m-ati adaugat in listuta, si sa va zic ca desi nu prea scriu va urmaresc constant si-mi plac f mult subiectele si discutiile voastre.
eu fiinda la prima sarcina nu am experienta pe care o au multe dintre voi , asa ca citesc si ascult cuminte pareri mai avizate
ANKA-iasi spune:
UM 10.01.2012 DPN 16.10.2012 dar ........nu stim ce ascunde acolo..90%e roz,dar nu putem conta(dr mi-a zis ca nu-i nimic daca e tot baiat,o sa am doua nurori) ,dupa morfo sper sa va dau si eu culoarea exacta
va pup si va doresc o zi insorita,daca e posibil 
corinuka_g spune:
'neata dragi burtici!
felicitari pentru carucioare! se pare ca intradevar e anul baieteilor!!! sunt curioasa daca vor fi si surprize, daca la careva se va schimba culoarea caruciorului pe parcurs, am vazut la alte odisee ca se mai intampla ![]()
noi dam de baut azi, am incheiat o noua saptamana!
va pupam 
21+
Multumesc Doamne!
Kytana spune:
Buna dimineata dragelor!
Daca corinuka da de baut, eu vin cu o salata de fructe si clatite cu gem, pentru ca tocmai am incheiat si noi inca o saptamana ![]()
Multumim anidaz pentru carucioare! Si eu sunt curioasa daca vom avea schimbari de culoare
Sanatosi sa fie! 
Nu stiam ca este baby expo, m-ar tenta si pe mine sa merg.
Eu tocmai ce mi-am desfiintat contul de FB dar pentru voi, l-as reactiva, pentru a ne face un grupulet acolo. Supunem la vot? ![]()
O zi frumoasa, macar sufleteste, daca vremea se lasa tot innorata 
20+ cu 
-= Love life, live love =-
corinuka_g spune:
felicitari tuturor burticilor care rotunjesc azi saptamanile! sarcini usoare in continuare!
la cluj e soare si frumos, va trimit tuturor cate-o raza sa va bucure ziua! 
la cluj a fost un babyexpo prin martie, dar l-am ratat si se pare ca nu mai prind altul...
21+
Multumesc Doamne!
madaiulia spune:
Adina multumim pentru listuta cu carucioare colorate! Arata asa dragut :)
Felicitari celor care au venit cu rezultate bune de la morfologii si celor care au schimbat azi saptamana!
Mai am si eu un pic pana la morfologie, miercuri o sa merg. Sunt asa nerabdatoare sa-l mai vad pe bebe. E super miscacios in ultima vreme. Ppobabil nu-mi mai amintesc eu bine de la Andrei, caci altfel mi se pare mult prea agitat. Ba chiar imi faceam probleme intr-o vreme ca ceva nu e in regula, prea agitat este.
Am dus azi la laborator proba pentru sumar de urina si urocultura, parca am ceva usturimi in ultima vreme. Si mai simt uneori ceva dureri/intepaturi in pelvis, pe care le-as pune mai degraba pe seama unei patologii urinare.
Vorbeati de bagajul de spital. Eu inca nu am inceput sa-l pregatesc, si pe la Andrei dupa 35 de saptamani am inceput. Si inca nu m-am hotarat unde o sa nasc, asa ca nu stiu de ce o sa am nevoie. O singura precizare voiam sa fac legat de hainele pentru bebe, sa fie spalate si calcate inainte de a fi folosite. Mai sunt zone in care bebelusul e scos din spital de mosica in hainele acesteia, iar daca e mai tanara si fara copii se intampla sa vina direct cu ele de la magazin, ceea ce poate fi periculos pentru bebe. Asa ca mai bine o avertizati din timp intr-un mod politicos, sa nu aveti surprize.
Vorbeati de mancarea mamei care alapteaza si colici. Noi nu prea le-am experimentat si personal nu cred sa fie mare legatura. Am exclus si voi exclude si acum afumaturi, alcool, cafea, sucuri acidulate, in general chestii cu multi conservanti care nu i-ar face bine. Si multa liniste din partea mamei cred ca asigura un bebelus linistit si fara colici.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si
22+ cu 
anidaz spune:
Neata!
Eu sunt pro grup inchis pe fb!
Eu dimpotriva is cam nelinistita ca bebe meu e lenes,niciodata nu mi-a fost agitat pana acum ,dar ieri tare m-a bagat in sperieti ca nu prea a fost prezent,sa vad azi,m-a inghiontit de cateva ori pana acum dar asa finut.
Nici eu nu imi fac bagajul inca dar e bine de stiut ce ar trebui sa contina,voi face un rezumat din listele mamicilor si-l voi pune pe prima pagina si daca e cazul mai punem completari apoi.
23+ 
Mihnea Bogdan
Editez nu grup inchis ci grup secret fiindca diferenta e urmatoarea:
grup inchis = Oricine poate sa vada grupul si membrii lui. Doar membrii pot vedea postarile.
grup secret= Doar membrii pot vedea grupul, membrii acestuia, si postarile membrilor.
iar noi vrem intimitate totala .
Deci sunt pro grup secret pe fb!