Bobocei de sept-oct 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
danageodoiu spune:
Dragi mamici,
N-am mai reusit sa intru de mult pe forum...m-am intors la servici dupa 2 ani si a fost stres mult, agitatie mare, acasa mi s-a stricat laptopul.
Sper ca sunteti toate bine, am vazut ca suntem deja peste 50 viitoare mamici, anidaz ai initiat actiunea grup pe fb, o sa-ti trimit si eu datele pa pm.
Am facut si eu morfofetala sambata trecuta, totul e bine, doar ca bobocica e foarte jos, capul e cel mai jos si nu a reusit sa ii vada decat partea de sus a capului, oasele nasului, orbitele si urechile..in rest ma simt binisor, mi-a prescris ginypral pt contractiile de care se pare ca nu scap nici la sarcina a doua.
anidaz spune:
Neata !
Dana ma bucur ca bebita e bine,desi am aflat si eu cum e cu contractiile din pacate .Ti-am trimis cerere de prietenie fiindca la tine a fost simplu sa te gasesc,
Eu voi disparea in urmatoarele zile fiindca vine azi sora mea din Germania si voi petrece mare parte a timpului cu ei,stau doar o saptamana.ZInsa voi mai intra sa vad cine ce face ,
23+
Mihnea Bogdan
norma36 spune:
Buna fetelor,
puteti sa imi spuneti si mie ce anume simtiti cand aveti contractii?
Eu pana acuma am simtit doar miscarile bebelusului dar incep sa ma intreb daca as putea face si confuzii; e posibil sa confund miscarile copilului cu contractiile?
21+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
Bob_Pixel spune:
Morning, bulinici !
Scuze scuze, suntem aici, suntem bine. Am luat o mica pauza nemotivata, am ceva de recuperat, am citit doar ultimele 2 pagini, sper sa pot diseara sa ma pun la curent cu bobocimea.
Aseara i-am avut pe nasi invitati, incercam sa revigoram relatia ca s-a cam fleostit in ultima vreme. Iar nasa mi-a zis ceva ce ma baga la ganduri: cica o prietena de-a ei, care are medicul la Elias, i-a zis ca maternitatea va intra in renovari. Nu a stiut sa-mi spuna cand si cat dureaza, dar ca anul asta sigur. Deja sunt agitata, nu concep sa nasc cu altcineva decat medicul meu, iar alternativa privata nu ne ajuta deloc. Stiu ca mai sunt gravidute la Elias, voi stiti ceva? Eu luni, pe 4 iunie, ma vad cu doc meu si atunci aflu info sigure, dar pana atunci mai e o saptamana de incertitudine...
Va pup, ma bag la lucru inapoi Sa aveti o saptamana frumoasa si mai insorita !
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
patricbebe spune:
Buna dimineata!!!
Bob Pixel bine ai revenit si ma bucur ca sunteti bine!
Adrianadana bine ai venit si sa auzim numai de bine. Mami locuieste in targu jiu !
Va pup si va doresc week end placut si plin de soare!!!
24w cu
m_m51981 spune:
Buna fetelor, cum va pot gasi pe facebook? Si aici este super ok, dar as vrea sa va am si pe facebook. Pupici
mlhaela spune:
m_m51981, trimite-i lui Anidaz (ti-as zice sa-mi trimiti mie, dar nu m pricep sa te adaug) datele contului de facebook si te adauga ea. :)
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui norma36 Buna fetelor, puteti sa imi spuneti si mie ce anume simtiti cand aveti contractii? Eu pana acuma am simtit doar miscarile bebelusului dar incep sa ma intreb daca as putea face si confuzii; e posibil sa confund miscarile copilului cu contractiile? |
Eu simt contractiile ca o strangere a burticii. De exemplu, noaptea, cand am vezica plina, ma pot trezi cu un "ghem" in stomac, se simte la pipait pielea tensionata, tare, un disconfort nesuferit, dar nu e dureros. Multe gravide descriu contractiile ca si cum ar avea o minge de tenis in burta, unele sunt si vizibile. Nu dureaza mai mult de un minut (ale mele dureaza cam 20 secunde) si cel mai mult am avut 4 intr-o zi, la distanta de cateva ore. In trimestrul 3 sunt frecvente, se considera contractii pregatitoare pentru travaliu, mai devreme, insa, trebuie monitorizata frecventa lor.
Ii ziceam sotului azi ca bebe are 3 miscari : "sarpele/rama" = cand misuna subtil, infundat; "cioc-cioc" = cand bocane toba si "gadilici" = cand ma ia prin surprindere cu o miscare brusca si ma bufneste rasul sau ma sperie.
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
Anaomaria spune:
Buna dimineata, fetelor
Am reusit si eu sa ajung la zi cu cititul
Voi incerca sa intru si eu pe facebook, dar mi-ar placea f mult daca ati continua sa scrieti aici, si acolo sa punem doar poze si diverse informatii, pentru ca e mai usor de urmarit pe DC. Nu pot intra in fiecare zi pe net si sigur mai sunt si altele ca mine. Plus ca vine vara, concedii, vacante...
Apropo, a intrebat cineva ce planuri avem de vacanta. Eu vreau sa plec in Grecia, cu masina, peste 2 saptamani. Cam am emotii acum cu drumul, dar sper sa ma ajute Dumnezeu si sa fie totul bine. Mentionez ca mai am si o fetita de doi ani si 8 luni care va merge cu noi.
Tzuki si Elfica, chiar daca voua poate nu va face mare placere discutia oarecum contradictorie pe care o aveti, eu va citesc cu interes pe amandoua si chiar sper sa-mi fac o parere pana va veni momentul diversificarii. Asa ca.. go on
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa.
23+
“Never, never, never, never give up.” Winston Churchill
Tzuki spune:
neata
am inteles ca Adina e cam ocupata zilele astea. asa ca rog pe cele care vor sa fie adaugate in grupul de pe FB sa-mi trimita mie datele pe PM (numele, asa cum apare in contul de fb) si in limita timpului o sa ma ocup eu de operatiunea asta.
o zi frumoasa va doresc!
Mami de D mare (4 ani si 8 luni) si d mic (1 an si 11 luni) + bb 3