Bobocei de sept-oct 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Simona, trimite te rog prin PM numele cu care te gasesc pe facebook si te adaug eu la grup.

Eu doar in Romania merg sa ma epilez la salon, aici nu mi-a placut tehnica. Acum cu greu ca nu ne prea mai vedem, fac cu epilatorul dar partea de ras.

Multumesc pentru aprecieri legate de nume, am cuatat mult si bine pe internet pana cand intr-o dupa amiaza am laut si calndarul ortodox la puricat si acolo am gasit numele.

24w cu Ilaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

buna fetelor! sper sa va treaca supararea si sa reveniti toate!
eu nu am mai scris demult,dar v-am urmarit zilnic.
nu vi-am mai scris,deoarece eram foarte stresata si nu aveam nici o noutate. am asteptat ecografia morfologica,sa vad daca s-au retras chistuletele de pe creier.
ieri am facut ecografia morfologica. fetita este bine,chistuletele s-au retras, dar are capusorul putin turtit,de 21 sapt si printesa mea are 23 saptamani. dr-ul a spus ca de obici fetitele au capusorul mai mic si ca totu-i ok, vreau sa va zic ca m-am lnistit. de-acum incep sa ma bucur in sfarsit de sarcina.
va rog, daca ma puteti trece si pe mine in listuta cu un . UM este in 20. 12. 2011. va multumesc!
va pe toate si sa ne auzim cu vesti bune! o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna fetelor,
sper sa treaca incrancenarile pe aici .
Referitor la epilat: chiar daca inainte ma facaeam cu ceara acum imi este frica din cauza contractiilor. Mie si daca imi este frig mi se intareste burta, asa ca nu ma risc. NU ma incanta utilizarea lamei dar nu am ce face acum, mai ales ca e din ce in ce mai greu accesul haha.
Maine sau marti ar trebui sa merg si eu la control si de fiecare data (cu exceptia primului control) imi face tuseu. Chiar ma gandeam sa ii spun ca vreau si eu o analiza a secretiei dar imi este groaza de ustensilele alea, yak.
Pe mine ma intristeaza si ma impacienteaza toate vestile astea cu nasteri premature, sa dea Dumnezeu sa ducem cu toate sarcinile pana la capat cu bine.
O zi buna va doresc!

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna fetelor

Didi, felicitari pentru vestilile bune.

Sper ca noi sa avem o odisee fara surprize neplacute si sa ne tinem toate bebei sanatosi in brate la finalul ei

Despre cosmetizarea dansei... data trecuta am folosit lama si l-am pus pe sotior sa se ocupe cand nu am mai avut acces. Acum cred ca o sa caut o cosmeticiana buna pentru ca sotiorul imi este plecat din tara si nu cred ca va fi prin zona cand voi avea nevoie de cosmetizare

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

18+

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Salut fetele
Eu mai inainte m-am trezit,ma uit la Neata cu R&D si adorm,plus ca ma chinuie o masea de ieri noapte ca nu stiu ce sa-i mai fac,o sa merg la dentist
Pe langa masea ma mai supara stomacul care nu ma lasa sa pap lapte sau orice cu lapte,ati patit si voi de astea,sa deveniti mai sensibile la stomac in sarcina?

Eu pe dansa cu lama o cosmetizez,imi pun oglinda
Nici inainte nu suportam epilator pe zona,numai pe picioare

S-a trezit si puiutzul meu intre timp,merg sa pap ceva

pe toate si va doresc o zii faina

Paulafericita 22+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madanan spune:

Buna burtici! Sunt si eu o burtica cu carucior roz, DPN 19 oct. si UM 15 ian. Va rog sa ma treceti si pe mine in lista de octombrie. Astazi am facut morfologia de trim. 2 si totul este bine. Va doresc bebici sanatosi si am sa Va citesc in continuare, cum am facut- o si pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

paula hai si pe facebook si celelalte fete, haideti k sa ne mai bucuram impreuna de poze cu ecografi si burtici :-D

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

salut burticutze !!!
astazi am prestat analize la sange ...nu sunt analizele lunare pe care le fac pentru a vedea daca e tinuta in frau toxoplasmoza , ci sunt analize "speciale" pentru a vedea daca sunt predispusa la diabet de sarcina !!!
sunt f complexe si m-au tinut tintuita pentru 2 h-2,30h ...credeam ca mor de plictiseala ...sa va povestesc cum a decurs :
am ajuns la spital , in 10 minute am intrat ( nu prima , ca toate eram viitoare mamicutze ) -dar se pare ca munca ce o fac aici nu are legatura cu plictisul de acasa -... mi-a luat analizele la sange ( vreo 5 eprubete medii ) , m-au intepat in deget si mi-au facut o analiza cu un aparat ce avea nevoie de o picatura doar ( cred ca e tip de aparat special pentru diabetici - pt a tine in frau normele ), si mi-au dat o chestiuta mica pentru urina ...au asteptat un pic sa duc "proba" si mi-au dat sa beau o sticluta de ceva fffff dulce ...
m-au pus sa astept o jumatate de ora , mi-au luat o alta eprubeta de sange ....o alta jumatate de ora , o alta eprubeta si in final , dupa o alta ora o alta eprubeta ....in tot acest timp m-au intins intr-o camera speciala de "asteptat" pe un fotoliu electric ( nu din acela de te electrocuteaza )...mai aveam un pic si adormeam ...foarte ciudat efectul sucului dulce ...
practic diseara rezultatul ar trebui sa fie gata...doar ca nu mi le dau mie , ci le trimit deja medicului ...asa ca ori am rabdare pana pe 18 , ori il telefonez sa vad ce spune ...vom vedea - depinde de cat de mare rabdarica voi avea !!!

sper sa fie totul ok ...
va pup pe toate !!!

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

hi hi si noi o sa facem testul ala dar nu stiu exact cand poate dupa 12 inunie cand ma duc sa ma vada moasa, urasc fazele astea cu luatul sangelui, cu intepatul dar stiu k tre facute k diabetul asta poate aparea si din senin, in functie de cum se acomodeaza organismul cu bebe.
oricum o sa fie bine lulutza, mai ales dupa programul sexy pe care ti l-au oferit
nu vrei sa vii si pe facebook?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virginia_86 spune:

Buna burtici!

Testul asta de glicemie provocata sau nu stiu exact cum se numeste trebuie sa il fac si eu peste 3 saptamani, la 28 de saptamani. Din cate am inteles de la dna doctor trebuie sa ma duc acolo pe nemancate, imi testeaza glicemia, apoi trebuie sa beau niste glucoza dizolvata in apa, apoi peste 2 ore iar imi ia sange sa imi testeze glicemia, apoi peste inca o ora o testeaza iar. Si in tot timpul asta nu am voie sa mananc nimic. Deja mi-e groaza de testul asta pentru ca dimineata ma trezesc cu o foame groaznica si daca nu mananc mi se face pur si simplu rau. Asa pateam si inainte de sarcina, daca mi-era foame si nu mancam mi se facea rau, dar acum e si mai si.

Intreba cineva mai devreme de toleranta la lactoza, eu de cativa ani incoace am intoleranta la lactoza. Spre exemplu daca beau lapte batut cateva zile bune sunt stricata rau la stomac de trebuie sa zac in pat si nu sunt buna de nimic.
Dar acum 2 saptamani am poftit la cereale cu lapte si am mancat, ce-i drept destul de putin lapte am pus, si am fost ok. Culmea pentru mine, pentru ca de obicei ar fi trebuit ca in maxim 30 de min sa fug la baie

A si vroiam sa va spun ca mi-am cumparat perna pentru gravide care ma ajuta sa dorm bustean (bine, ma mai trezesc sa ma duc la baie ). Eu aveam probleme cu somnul pentru ca eram obisnuita sa dorm pe burta si cam de pe la 4 luni jumate nu mai puteam pentru ca ma incomoda si in plus ma atentiona si bebelina prin lovituri ca nu e bine cum stau, dar acum dorm bustean.. ba mai mult ma cam cert si cu viitorul tatic pe perna, o sa ii comand si lui una

[gravired23]

Mergi la inceput