Bobocei de sept-oct 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 19
Ramona_bm spune:
Paula, sorry chiar nu stiu cand si de unde am dat dezaproba poate am atins ceva cu mouse-ul fara sa-mi dau seama.
Si Sasaran are la cabinetul particular un monitor instalat la piciorele gravidei in care se vede totul fara sa ma mai sucesc sa ma uit la monitorul lui dar la sarcina trecuta avea doar monitorul lui
Iti dai seama cum m-am sucit sa vad si eu totul. Si acum mai am tendinta sa ma intorc catre monitorul lui dar sper sa-mi treaca
fericita de Elisa Maria (26.10.2010)
18+
www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2
Olivette spune:
Buna fetelor,
Sa va povestesc ce am patit.
Am fost ieri la Medicover (ca am abonament la ei) sa-mi fac niste analize de secretie, culturi col, urina...ca m-a cam pus pe ganduri cazul Adei care a nascut la 28 de saptamani si am zis ca eu tot nu am facut aceste analize toata sarcina.
Si merg frumos la doctora, imi recolteaza ea pentru secretie si alte chestii si zice hai sa verificam si colul. Eu, ce sa mai zic? eram urcata pe masa, ea doctora, zic: stie ea ce stie. Si imi baga frumos degetul, zice: e foarte bine, colul e lung, inchis, toate bune.
Ok, multumita de recoltari si consult merg frumos acasa. Azi la serviciu pe la 11, merg si eu la baie si vad o pata maronie! Mi-a stat inima, incep sa tremur toata, ma iau iar toate amintirile cu sarcina pierduta anul trecut...
Eu nu am avut absolut nici o sangerare de nici un fel toata sarcina, asa ca va dati seama ce am simtit. Ma duc repede la spital, sa ma consulte si sa vada ce si cum. Pe bebelina o tot simteam agitandu-se asa ca macar printre plansete ma mai linisteam cand o simteam pe ea.
Ajung la Filantropia, aflu ca doctorul meu e in spital si astept sa vina (era cu nu stiu ce comisie de la Ministerul Sanatatii). Apoi aflu ca a terminat cu comisia si intra in operatie. A venit secretara lui sa-mi spuna ca i-a zis de mine si i-a transmis ca ma poate vedea un rezident de-al lui care sa-i transmita ce-i cu mine sau il pot astepta pana termina operatia (vreo 2-3 ore). Statusem deja o ora, asa ca am zis sa vina un rezident ca nu mai am rabdare.
Dra care a venit a fost foarte draguta, m-a intrebat de istoric, simptome si m-a urcat pe masa sa ma consulte cu valvele acelea nesuferite. Mi-a zis ca totul este ok, nu se vedea absolut nici o secretie maronie, ba chiar mi-a aratat si valva sa vad ca e curata si are doar o secretie alba, mi-a zis ca am colul inchis, apoi m-a pus si la ecograf, l-a masurat si ascultat pe bebe si era totul ok.
I-am spus de controlul de ieri si a zis ca sigur aceasta este cauza. A zis ca Domnu' profesor (Peltecu - dr meu) le spune intotdeauna ca intr-o sarcina fara probleme nu se fac tuseuri vaginale inutile, doar de dragul de a face si data viitoare cand mai vreau sa fac vreo analiza si dau de un doctor cu prea mult exces de zel care vrea sa mai bage nu stiu ce pe-acolo sa-i zic nu, multumesc. A spus ca cel mai probabil aceasta a fost cauza pentru ca totul arata in regula, dar daca cumva mai am sangerari sa vin imediat la spital.
Asa ca am plecat linistita.
Cred ca va inchipuiti ce spaima am tras, am ajuns acum acasa si ma simt vlaguita, efectiv terminata psihic de frica pe care am tras-o si toate gandurile care mi-au trecut prin cap, vreau doar sa ma intind si sa stau linistita.
Va pup pe toate si sa avem sarcini usoare in continuare pe care sa le ducem cu bine la bun sfarsit.
24+
Bob_Pixel spune:
A fost doar un incident izolat, Olivette! Mie, de obicei, mi se intampla sa am o pata-doua mai colorate dupa recoltarea de secretii/pap. Doctorul meu ma verifica la fiecare 4-5 sapt pe masa, recunosc ca nu mi s-a intamplat sa patesc asta dupa tuseu, dar dupa recoltat, da.
Linisteste-te, ca o agiti pe bebe si te bubuie cu pumnisorii in burta !
Si daca maine-ti doarme toata ziua, sa nu te mire. Bb meu asa face: dupa 1-2 zile agitate si active, se odihneste 1-2 zile.
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
Olivette spune:
Merci, Bob!
La mine a fost si recoltare de secretii si tuseu. Probabil prea multe de-odata. Dar cum nu mai facusem nici una in sarcina nu stiam ca ma pot astepta la pete.
24+
patricbebe spune:
Buna seara!!!
Pana acum eu nu am facut deloc tuseu vaginal, nu stiu daca se face in general. Sunt de 5 ani la acelsi medic si cred ca a vazut-o destul si in ultimii doi fac regulat teste de secretie, porbabil si de asta nu a mai facut, ultimul test a fost in sept anul trecut.
Apropos de zone sudice, voi ce folositi acum sa o frezati pe dansa? Am incercat cu ceara, care ianinte sa raman gravida ma faceam singura, dar nu am mai suportat de la durere.
24w cu Ilaria
miro79 spune:
multumesc mult adina. stilul asta de carucior l-am folosit la Sara dar cred ca mai greut putin.
Olivette hai c-ai mai trecut un hop! O sa ai ce sa-i pov estesti lui bb cand o sa creasca:)
[url=http://www.tickerclub.com/]www.tickerclub.com/cache/b2202927b7.png" border="0">[/url]
Bob_Pixel spune:
Morning, bulinici !
Noi serbam 25 sapt azi
Citat: |
citat din mesajul lui patricbebe Apropos de zone sudice, voi ce folositi acum sa o frezati pe dansa? Am incercat cu ceara, care ianinte sa raman gravida ma faceam singura, dar nu am mai suportat de la durere. |
Idem aici ! ma faceam singura cu ceara, rezist la durere, nu-i vorba, dar epilatul cu ceara poate provoca contractii si asa ca am renuntat la metoda acum, in sarcina. Sunt tare nefericita si nemultumita ca apelez la masina de tuns, dar asta e, baba rabda !
Ce nume frumos, Ilaria !!
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
simona24 spune:
Alooooo!!! ce-i cu galagia asta aici? mai doamnelor, dar chiar nu aveti ce face decat sa va ciondaniti?! nu mai stresati bebeii ca nu e bine! hai, luati o cana de cafea, o praji si reveniti-va!!
nu a stat nimeni cu pistolul la tampla voastra sa alegeti nu stiu ce metoda de diversificare. plus ca mai e timp berechet sa va informati. o sa luati decizia potrivita impreuna cu pediatrul copilului, dar la momentul potrivit!
fiecare stie ce e mai bine pt copilul ei!!! daca X alege metoda A de diversificare, nu inseamna ca acea metoda e ok si pt copilul lui Y. sper ca intelegeti ce vreau sa spun...
eu am o stare f proasta... prietena unei amice a nascut gemeni prematur si din pacate fetita s-a dus la Doamne Doamne....
nu vreau saa va sperii, dar v-am zis asta pt a constientiza ca sunt lucruri mult mai importante pe lume decat o cearta plecata de la diversificare, sau mai stiu eu ce...
ce trebuie sa fac sa intru si eu pe grupul de Fb?
kiss si sper sa reveniti toate cu ganduri mai pasnice!
Adriana_77 spune:
Buna dimineata burtici
Nici eu nu am facut nici un tuseu vaginal de cand sunt insarcinata, singurele dati cand s-a umblat pe acolo a fost la analizele de secretie ptr tim I si cele de trim II.
Pe „dansa„ o epilez cu ceara total, dar merg la cosmeticiana e singurul loc unde nu am reusit sa ma fac singura niciodata. Am intrebat medicul daca e ok si mi-a spus ca in sarcina fara probleme in cazul in care asa o faceam si inainte nu sunt probleme. A zis ca probleme sunt pentru cele care nu sunt obisnuite si fac asta ca sa se pregateasca de nastere. E drept ca nu mai astept o luna ca inainte ma fac la 3 saptamani, mi se pare mult mai suportabil.
24+ Bogdan Alexandru
lalu85 spune:
neata burtici
Olivette, ma bucur ca ia trecut cu bine peste intamplarea asta
Legat de epilatul in zonele intime eu ma fac, cu lama Nici inainte nu ma faceam prea des cu ceara din pricina durerii...nu prea pot suporta durerea de acolo Insa stiu si eu ca ceara poate provoca contractii si nu este prea indicata.
Mie mi-a iesit ok rezultatul la urocultura si azi dimineata am fost si mi-am facut o glicemie si a fost ff buna
lalu85 28+ cu