Bobocei de sept-oct 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna!

Am incercat pana acum sa stau deoparte si sa ignor discutiile dar ma deranjat prea tare faptul ca se considera nedreptatita tocmai cine nu trebuie.

Tzuky si-a facut "datoria" in fata nostra povestindu-ne despre experienta ei cu cei doi baieti si eu una as fi fost multumita sa imi spuna si doar "eu am folosit metoda x cu D si metoda y cu d si sunt foarte multumita de x sau y". Daca eu sunt interesata sa aflu mai multe despre metoda x sau y caut informatii si nu am pretentia ca o mama cu doi copii + unu pe drum sa stea si sa mi se justifice de ce a abordat o anume metoda si de ce ea considera ca aceea ar fi mai buna.

Elfica draga si eu( poate chiar fiecare mama)m-as simti atacata si as reactiona la fel ca Tzuky daca cineva ar veni si ar sustine fara o baza concreta ca metoda aleasa de mine ii distruge sanatatea copilului meu. Nu mi se pare normal modul in care ai insistat de mai multe ori sa iti dea ea argumente cum ca autodiversificarea nu are efecte secundare in viitor.

Spune-mi, te rog tu mie ce metoda e garantata 100% ca nu va avea efecte secundare asupra sanatatii copilului peste 10-20-30 sau chiar mai multi ani.

Tot ce inseamna cresterea unui copil se bazeaza in primul rand pe instincul mamei si dezvoltarea copilui. Cartile, studile, forumurile chiar si apropiatii care pistoneaza la cap tinerii parinti exista doar pentru a ne ajuta sa ne facem o idee de optiunile existente.

Sper ca mesajul meu nu va da nastere la un nou sir de discuti la care nu le vad rostul.

Sfaturile si experientele pe care le impartasim aici cele care deja avem unu sau doi copii presupun ca sunt pentru ca fetele care sunt la prima sarcina sa isi poata face o idee de cea ce urmeaza si sa se poata documenta cu privire la metodele existente.

Eu nu am fost si nu voi fi in continuare foarte activa tocmai pentru ca nu imi plac discutiile astea dar, asa cum eu am "furat" multe cunostinte de la alte mamici mi s-a parut normal sa si impartasesc celor care urmeaza sa isi tina primul copil in brate.

Ma opresc aici ca deja m-am intins prea mult cu vorba. Va pup pe toate fara exceptii

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

18+

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

am intrat si eu sa va salut pe toate
toate bune la noi,puiutzul e activ ceea ce ne bucura maxim

hormonii astia ce mai fac din noi
hai mai fetelor,nu mai fiti atat de suparacioase
mie tare-mi place sa va citesc

pe toate si va doresc

Paulafericita 22+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

mai ramona mama , da ce vehementa esti !!! fiecare ne sustinem cauza ... dar nu poti banui ce simte cineva careia i se adreseaza direct mesajul ( care pe deasupra e si taios ! ) ...si nu vorbesc doar de elfica ...asa ca v-as propune sa va calmati , ca vor veni subiecte cu adevarat "fierbinti" ...si daca sa va citesc ajung sa nu mai zambesc si sa rad de prostioarele care vi(ni) se intampla ... si nu mai reusesc sa ma relaxez citind si cerand explicatii , incep sa simt ca devine o mica sursa de negativitate si risc sa elimin treptat intrarile pe forum ...sm impresia ca mai sunt ca mine ...

asa ca sper sa gasiti oaza de bunatate care "zace" in fiecare din noi si sa va "harniti" cu voie buna !!!

24 +

Mergi la inceput

Cine ma cunoaste stie ca sunt calma si nu "vorbesc" sub impulsuri de e moment nici macar cand sunt hormonata si obosita sau alte alea.

M-a deranjat doar atitudinea unei mamici cu experienta de la care am avut mai multe asteptari si imi pare rau ca din cauza asta Tzuky se retrage( sper doar temporar). Sunt sigura ca nu sunt singura care gandeste la fel.
Paula, Lulutza imi cer scuze daca v-am intristat cu mesajul meu

18+

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Ramona draga nu m-ai suparat deloc
Sa stii ca si eu cu sotiorul suntem din Baia-Mare,numai ca locuim in Carei acum pt serviciul sotului
O sa nasc la Euromedica,dr care-mi urmareste sarcina e dr Costin Bogdan.
tot am vrut sa-ti spun numai nu te prindeam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Ramona draga nu m-ai suparat deloc
Sa stii ca si eu cu sotiorul suntem din Baia-Mare,numai ca locuim in Carei acum pt serviciul sotului
O sa nasc la Euromedica,dr care-mi urmareste sarcina e dr Costin Bogdan.
tot am vrut sa-ti spun numai nu te prindeam

Stiam eu ca mai e cineva din zona dar nu mi-a lucrat neuronul cum trebuie

Si eu voi naste de data asta la Euromedica, sper in apa cu medicul meu Dr. Sasaran . Am spus "sper" pentru ca inca nu am ajuns sa discut detalile astea cu medicul dar imediat ajungem si la asta :)

Dupa 10 Iunie ma astepata la ecografie si control din nou asa ca poate aflu atunci cat de cat unde si cum vine pe lume bb2.

18+

Mergi la inceput

Ramona poate ne-ntalnim pe-acolo
Eu o sa nasc cu cezariana pt ca am placenta preavia
O sa-mi fac programare la eco pt 15 iunie daca reusesc

Mergi la inceput

Chiar mi-ar placea sa ne intalnim dar eu deocamdata merg la cabinetul particular al medicului.
Am fost sarcina trecuta la o consultatie si la Euromedica cand m-am trezit cu o mica sangerare si nu mi-a placut ecograful de acolo. Era prea mic ecranul ca sa pot sa vad si eu asa cum as fi vrut bebelina mai ales ca eram obisnuita cu monitorul de la cabinetul particular care e de minim 17' si vedeam bebelina in toata splendoarea. Cred ca l-am prins chiar pe Dr. Costin de serviciu dar nu sunt sigura, m-am bucurat ca era totul bine si nu m-am mai uitat pe foaia de consultatie decat cand i-am aratat-o si medicului meu.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Raspund repede ,ca doar ce am ajuns acasa si sunt supra obosita
Acesta este caruciorul meu,doar ca pe alta culoare -gri+rosu:
http://ml-onlineshop.de/images/image/Ebay%20Bilder/VIP%20film.gif

Si de aici mi l-au luat surorile
http://www.ebay.de/itm/VIP-Kombikinderwagen-Kinderwagen-SET-Maxi-cosie-34-FARBEN-NEU-/290610998261?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item43a9c3ebf5

24+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona_bm

Chiar mi-ar placea sa ne intalnim dar eu deocamdata merg la cabinetul particular al medicului.
Am fost sarcina trecuta la o consultatie si la Euromedica cand m-am trezit cu o mica sangerare si nu mi-a placut ecograful de acolo. Era prea mic ecranul ca sa pot sa vad si eu asa cum as fi vrut bebelina mai ales ca eram obisnuita cu monitorul de la cabinetul particular care e de minim 17' si vedeam bebelina in toata splendoarea. Cred ca l-am prins chiar pe Dr. Costin de serviciu dar nu sunt sigura, m-am bucurat ca era totul bine si nu m-am mai uitat pe foaia de consultatie decat cand i-am aratat-o si medicului meu.

18+

Ramona mi-ai dat "dezaproba" la mesajul dinainte

In cabinetul lui dr Costin este pe langa monitorul unde se uita el,un monitor destul de mare la picioare,sus,ca sa vada si graviduta
Si sora-mea tot la el merge,ea trebuie sa nasca pe la jumatea lui iunie o fetita,Maya
Asa ca pe cand mergem si noi la BM pt eco urmator,sunt sanse sa scaota nasucul nepotica

Mergi la inceput