Bobocei de sept-oct 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Virginia_86 spune:

Apropo, rog pe cine se pricepe sa ma adauge si pe mine in lista cu un carucior roz

25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Si eu o sa fac testul acela pt glicemie sau glucoza, sambata. Am 24 de sapt. Trebuie sa-l fac la 28 sau e ok sa-l fac si acum? Mi-e groaza daca ziceti ca trebuie sa stau vreo 2-3 ore pe acolo. Mai ales ca vreau sa ma duc sambata dimineata si trebuie sa plec si din Bucuresti. O sa ma cam intarzie. Tre sa merg la Medicover pt urina, toxoplasma si glicemie, apoi trebuie sa ajung si la Medlife pt incompatibilitatea de grup. Si eu daca nu mananc dimineata mi-e rau. D'apoi dupa atata sange luat si alergatura o sa fiu zombie!

Va pup!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Fetelor exact din motivul asta m-am dus dimineata si mi-am luat glicemia, ca sa vad cum stau. Am mancat mai intai de dimineata pt ca am vrut sa mi-o iau mancata sa vad cat este si mi-a iesit 85 cam la 40-45min dupa masa, asta inseamna bine, cu toate ca ar fi fost indicat sa fac acel test despre care spuneti voi. Mie nu mi-a zis dr. nimic despre testul asta si de aceea m-am dus singurica sa-mi iau macar glicemia normala. Abia pe 8 iunie am programare si o sa o intreb atunci despre chestia asta. Sper sa fie bine sa nu avem probleme

lalu85 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro79 spune:

Didi asa am patit si eu la Sara cu masuratorile eco la capsor. Mereu imi ieseau ba cu 1 saptamana, ba cu 2 mai mic capsorul de ma speriasera dr. dar Sara s-a nascut cat se poate de normala . Trebuia sa le spun de atunci dr. ca la ce capsor mic am eu si maica-mea (de purtam caciuli de la copii) e normal sa ne mosteneasca si fii-mea .
Doamne ajuta sa fie totul bine ptr. toate burticutele pana la urma!

[url=http://www.tickerclub.com/]www.tickerclub.com/cache/b2202927b7.png" border="0">[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Simona24, ce ciudat! Cumnata nasilor nostri a nascut aseara doua fetite gemene si una a murit la nastere, sau s-a nascut moarta, inca nu stiau nici nasii detaliile. Doar ca tipa asta a dus sarcina de gemeni pana la termen, a vrut neaparat sa le nasca pe fetite natural si...asta e! Nici nu stii daca sa te bucuri sau sa fii suparat in situatii de-astea. Asa tare m-a bulversat vestea asta, tot felul de ganduri negre mi-am facut.
Nu mai stiu cine intreba de laptic pe-aici...(scuze, acum am citit si deja am uitat): eu beau cam 1 l de lapte pe zi plus alte produse lactate inainte de bebe, dupa - cum papam un lactat cum fugeam la baie. Pentru calciu mi-a recomandat medicul sa mananc o lingurita de susan dimineata. Dupa ce mi-au trecut greturile, am inceput sa mai suport laptele, nu mi-e chiar bine dupa el, dar ma chinui sa-l beau pentru calciu.
De epilat....lama. Nici inainte nu suportam durerea, ma faceam cat suportam cu aparatul, si apoi cu lama sau crema epilatoare. Acuma doar lama.
Noapte buna! :*:*:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marikaki spune:

Salutare burtici! Noi astazi sarbatorim 24 saptamani. Suntem foarte activi toata ziulica. Noaptea ne trezim din 2 in 2 ore din cauza carceilor, iar pe zi ne confrunntam cu mici contractii .
Lapticul nu ne mai place, iar apa nu ne este prietena(decat la spalat). Bem doar suc natural si mancam multe fructe.
Testul de glicemie il avem programat in saptamana 28.
Va pupam dulce pe toate .

24w0d
Raul-Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bya_me spune:

Fetele dar voi de ce facevti test de glicemie? Aveati ceva antecedente inainte? Mie nu mi-a dat doctorul sa fac doar glicemia uzuala, alaturi de alte analize de rutina, dar nimic asa complicat cum ziceti voi..

Bia mamica de fetita scumpilici de 2 anisori si 22+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Buna dimineata!!!

La multi ani pentru puisorii vostrii si pentru boboceii din burtica! Sa fie santosi, voiosi si sa va aduca bucurie in viata!!

24w cu Ilaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

buna dimineata burticutze !!!

bya_me eu sunt (cum am mai spus si alte dati ) peste nr normal de kg ... dar dupa cum am inteles , oricine care are precedente in familie de diabet ar trebui sa faca testul asta ...la mine a fost cazul pentru ca m-a vazut mai dolofana si e singura grija pe care o am eu in sarcina : sa nu exagerez cu dulciurile ... si pentru acelasi motiv , marikaki mi-a interzis sa mananc prea multe fructe si sa beau sucuri ( de orice fel) ... pot manca linistita atata timp cat nu exagerez ... dar trebuie si apa pentru ca acum se risca f mult deshidratarea (si sucul nu e intotdeauna suficient )...

va puuuup !!!

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bya_me spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulutza_1980

buna dimineata burticutze !!!

bya_me eu sunt (cum am mai spus si alte dati ) peste nr normal de kg ... dar dupa cum am inteles , oricine care are precedente in familie de diabet ar trebui sa faca testul asta ...la mine a fost cazul pentru ca m-a vazut mai dolofana si e singura grija pe care o am eu in sarcina : sa nu exagerez cu dulciurile ... si pentru acelasi motiv , marikaki mi-a interzis sa mananc prea multe fructe si sa beau sucuri ( de orice fel) ... pot manca linistita atata timp cat nu exagerez ... dar trebuie si apa pentru ca acum se risca f mult deshidratarea (si sucul nu e intotdeauna suficient )...

va puuuup !!!

24 +

Multumesc de lamuriri lulutza_1980. Am crezut ca e o analiza uzuala si ma gandeam ca de ce nu-mi propune si mie medicul sa o fac...dar eu nu am diabet si nici istorie de diabetici in familie asa ca probabil de-asta nu-l fac...

Bia mamica de fetita scumpilici de 2 anisori si 22+ de

Mergi la inceput