Ghiocei de Martie-Aprilie2009**428**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Mada, un medic oftalmolog ne-a recomandat ochelari permanenti pentru Ian. Narti mergem sa vedem cum e cu lentilele de proba. Lumea ma cearta (in grup) ca nu mai cer o a 2-a opinie. Medicul respectiv, pe de o parte imi inspira multa incredere, pe de alta parte, i-a facut masuratorile de 2 ori si rezultatul a fost acelasi. Crezi ca in probleme de ofta e nevoie de o a 2-a opinie?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Dar cum de ati mers la control/masuratori ? ai avut tu ceva semnale de alarma ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

nu mai stiu, ahh, ma dispera reclama la Fitness

Si pe mine !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, Alexandra: de multa vreme mi se parea ca se uita unde nu trebuie cu un ochi si am tot intrebat Ficateaua care mi-a repetat ca e prea devreme pentru mers la ofta. Ca o cretina, Nu am cerut o a 2-a opinie Acu' vreo 2, 3 saptamini a avut un urcior/ulcior (habar nu am cum e ) si am sarit Ficateaua, ne-am dus direct la un oftalmolog pediatru care vine de la Tg. Mures de 2 ori pe saptamina. Cu aceasata ocazie, am rugat-o sa -i faca si un control.
Pe linga litere, are si tot felul de figuri geometrice si animalutze care sint concepute special pentru copii. Dar masuratorile exacte le face cu un aparat care inauntru are baloane si, daca nu clipesti, se sparg Am explicat, foarte acasemic, nu-i asa?

Mergi la inceput

Novus,

-la nunta nu am dus aparatul; ne-au facut acolo poza clasica / cu mirele si mireasa dar inca nu le-am primit; e cam devreme... Oricum, am stat in rochie maxim o jumatate de ora; apoi, mi-am luat blugi si balerini
-la intilnire a fost un nene pozar dar nu am poze nici de acolo; am doar 2 pe care ni le-a facut dna R inainte sa plecam si mai am citeva "de proba" de cind ma distram cu Anaan si Anamariame.

Mergi la inceput

Citat:

Novus,

-la nunta nu am dus aparatul; ne-au facut acolo poza clasica / cu mirele si mireasa dar inca nu le-am primit; e cam devreme... Oricum, am stat in rochie maxim o jumatate de ora; apoi, mi-am luat blugi si balerini
-la intilnire a fost un nene pozar dar nu am poze nici de acolo; am doar 2 pe care ni le-a facut dna R inainte sa plecam si mai am citeva "de proba" de cind ma distram cu Anaan si Anamariame.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Vreau sa le vad si eu pe cele de proba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Novus,

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Vreau sa le vad si eu pe cele de proba

http://entertainment.webshots.com/album/582855084iptRJc

Mergi la inceput

Mersi, le vizionez cand ajung acasa

Mergi la inceput

Citat:

Oki.

Ai citit topicul "Prieteni dragi"?
Ati citit careva acest topic? Aveti chef sa povestim pe marginea subiectului? Eu azi noapte m-am delectat cu toate cel 2 capitole si ceva

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Oki.

Ai citit topicul "Prieteni dragi"?
Ati citit careva acest topic? Aveti chef sa povestim pe marginea subiectului? Eu azi noapte m-am delectat cu toate cel 2 capitole si ceva

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Nu am citit, dar suna interesant, unde il gasesc?
O sa citesc dar putin mai incolo ca acum sunt prinsa cu destule dar tot imi fac timp sa mai arunc cate un ochi si pe forum

PS- chiar ma bucur ca ai revenit pe forum

Mergi la inceput

La "Cabinetul Psi"; da, suna interesant si te vei lua de cap cind vei citi si vei vedea ca devine si mai interesant!

Ma apuc sa pun in ordine dormitorul si apoi iesim cu umbrelele la plimbare. Avem a mindoi umbrele noi , el cu Cars, eu cu M. Monroe: http://dichisdeco.ro/cadouri/inedite/umbrela-retro-marilyn-monroe.html

Stiu ca sint puerila dar cred ca eu sint mai incintata decit Ian care e disperat dupa Fulger.
Chiar, a vazut careva undeva niste haine (bluze, tricouri) cu Fulger? Vrea zilnic sa-l imbrac in Fulger pentru ca el e Fulger.

Mergi la inceput