Ghiocei de Martie-Aprilie2009**428**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Ina, foarte chic tinuta ta, as always Si ce butuci ziceai tu ca ai, ca eu nu-i vad deloc?

super simpatica si umbrela, si mie mi-ar trebui una

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu am citit un capitol jumate, restul o sa recuperez cind oi apuca. Dar cred ca parerea mea o stii deja :)

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, super umbrela !!

Evident ca am citit inceputul topicului si m-a facut curioasa asa ca abia astept sa il citesc tot, adica toate capitolele

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Buna dimineata, vodka taie greata

Io inca am febra musculara ca la 5 dimineata se ruga maica-mea de mine sa mai stau locului, ca vor si oamenii aia sa opreasca muzica

So... nunta sora-mii a fost superrr, si ea o fost frumoasa-foc, si cumnatelul idem, muzica si live si de DJ, foarte buna toata, un fotograf dragut (deci astept pozele oficiale), oameni dragi pe care nu ii vad decat la asemenea ocazii, nunti-botezuri-inmormantari-si.alte.paranghelii, o slujba superemotionanta, oficiata de vreo 5 popi, dintre care 2 din familie (un unchi si un var)... Asa ca la biserica m-a bufnit plansul - gizas, pana acum n-am plans ever la nunti - iar la bairam am inceput noaptea ca roman beauty si am terminat-o desculta (am schimbat 2 perechi de sandale, apoi am ramas in ciorapi, pana i-am rupt si p-aia).

Overall, a iesit muuult mai bine decat ma asteptam si mi se pare de bun augur pentru sora-mea.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Neata pe la pranz si de la mine...
Inapreda cu cars am vazut in care four disney multe chestii si parca la C & A.
Olga felicitari pt pariul castigat... plimbare placuta la LISBOA mie tare mult mi-a placut gradina zoo de acolo poate prin originalitatea adusa de telecabina de acolo.... si orasul este frumos.
Sanatate maxima lui David. Tu cum te mai simti?
Pisigri felicitari pt decizia pe care ai luat-o. Sarcina usoara si ai sa vezi cum se vor aranja lucrurile de la sine, unul cate unul.
Ilinca ai intrebat daca piesele second au garanbtie ..nu am experienta necesara dar iti pot spune ca unele au garantie si daca merita investit in abs eu zic ca merita insa nu te lua dupa experienta mea cert este ca daca masina este dotata cu asa ceva merita sa faci un efort si sa il repararti... nu se stie niciodata daca iti va trebui sau Doamnne fereste sa se intample ceva ...daca aveam...abs aveam o sansa... doamne fereste zic numai.
Inapreda am admirat tinuta super tare pana la urma de unde ai procurat rochita???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Pisigri, chiar imi statea pe limba sa te intreb, stiam ca maine e dead-line-ul,nu?

Nu pot sa spun decat felicitari !!!
Sunt convinsa ca lcururile se vor aranja favorabil !!

Felicitari si din partea noastra!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Ina, foarte chic tinuta ta, as always Si ce butuci ziceai tu ca ai, ca eu nu-i vad deloc?

super simpatica si umbrela, si mie mi-ar trebui una

Amalia

+1super inelul

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Mada, un medic oftalmolog ne-a recomandat ochelari permanenti pentru Ian. Narti mergem sa vedem cum e cu lentilele de proba. Lumea ma cearta (in grup) ca nu mai cer o a 2-a opinie. Medicul respectiv, pe de o parte imi inspira multa incredere, pe de alta parte, i-a facut masuratorile de 2 ori si rezultatul a fost acelasi. Crezi ca in probleme de ofta e nevoie de o a 2-a opinie?

Eu stiu ce sa raspund la intrebarea asta!? daca omul e de incredere si stie ce spune... presupun ca nu (are rost sa mai mergi la altul)... Are sens sa mai ceri o a doua opinie doar daca gasesti unul "SI MAI de incredere"... IMHO

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

INA, uitai sa te intreb: care e diagnosticul? Adica ochelarii is numai ca sa indrepte axa sau au si dioptrie (+/-)?

Te intreb fiindca si eu m-am uitat cash de mica, la noi e mostenire de familie, si mi se pare ca si lui Cristi ii fuge un ochi. Cand mi-am pus ochelari, la 17 ani, mi-a zis dr ca probabil amu n-as fi avut nevoie daca atunci cand eram mica faceam gimnastica de ochi.

E cazul sa-l duc si eu pe Inji, nu?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Pai de ce nu ii mai place la baie? pe cap si Ada mai protesteaza cand o spal dar ii trece repede, in schimb ar sta toata ziua in apa, abia asteapta sa mergem la mare !!ce-i drept, mi tuuuuuu !!!
Nici nu mai avem asa mult de asteptat : 2 saptamani doar

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Noi facem baie inca in cada de bebe, zilnic! Cand e foarte transpirata, ii fac dus in cabina... dar prefera cada de bebe! Iar pe cap, am rezolvat "protestul" cu cantecelul de la Dalin, ala cu "mi-a zis mami sa ma duc, pan` la baie repejor..." E mare fan!!!

Mergi la inceput